Dennis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bu gece oynayabilirim ben de, oynamak isteyen eklesin. psn: lDennisl (L yandakiler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 forum.donanimhaber'de konsolmarket büyük sıçtı bu arada. bittiler bir daha kimse onlardan birşey almaz sanmıyorum. 3 kişi gg'den aldığı satış iptal edildi millet 1 haftadır bekliyor falan. yani benim fifa olayı yine yalan oldu. 1 haftadır boşuna bekledim. pazartesi alsam salı elimde olacak haber vereyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 abi shoptodan alsana 70 e tertemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 kredikartı kitli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 şimdi bi sorum var. aynı ps3 uzerinden oynarken internet uzerinde 2v2 maç yapabilrimiyim? yani şole diorm ben ve bi ark beraber aynı takımda bide internette bulduğumuz 2 kişi karşı takımda maç yapabilrimyiiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 8 kişi bile yapabilirsin. takım seçme ekranınında arkadaşın üçgen tuşuna basarak oyuna girebilir.yazıyo orda zaten guests diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 videolu kullanım açıklamaları çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 cumartesi gittim aldım oyunu. gerçekten iyi olmuş, pes'teki kalıp hareketlerden burada eser yok. ama saha zeminlerini yer yer rezil yapmışlar anlam veremedim. camp nou'da kalenin önü, orta saha kahverengi olur mu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 bu oyunda omuz omuzanın boku çıkmış arkadaşlar. kimi zamanlar 2 oyuncu arasındaki mücadele rugby maçından farksız oluyor. gole gidiyorsun herif omuz koyuyor alıyor topu hakem ses etmiyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 oyun efsane hem gerçekçilik hem de oynanabilirlik zevki bakımından. gel gör ki online oynarken yendiğim her 3 adamdan 2si maç bitmeden çıkıyor,connection gidiyor zik gibi kalınıyor. uyuz bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Puan kaybetmemek ıcın cıkıp gıdıyorlar ama tabi puan kaybetmemek ıcın cıkıp gıttıklerı her mac 3-0 olarak veritabanına işlenıyor yinede puan kaybı olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 2 gündür aralıksız oynuyorum. bugüne kadar fifaya söylediğim laflar için herkesten ve fifadan özür diliyorum. ben dünyaya geldiğim günden beri böyle güzel futbol oyunu görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Bir kişi daha doğru yolu buldu. ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bigbang - 2008 pes>fifa 2008 - ... fifa>pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 pes 2007 den beri lan niye bu oyun beni başına kilitleyip 10 saat aralıksız oynatmıyo kendini diye düşünüp sorunun bende olduğunu zannediyordum. meğer oyundaymış. rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Mumu said: 2 gündür aralıksız oynuyorum. bugüne kadar fifaya söylediğim laflar için herkesten ve fifadan özür diliyorum. ben dünyaya geldiğim günden beri böyle güzel futbol oyunu görmedim. 2000 de bıraktığım fifa 2010 yılı ile beni esir aldı. böyle futbol oyunu oynamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 fifa 10 suan bende olmadıgından fifa 09 oynuyorum bi kaç gecedir.ve hala oyuna şaşırıyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 fifa 10 muthıs oyun olmus arkadaslar.kımse haksızlık yapmasın.pesten cok cok daha ıyı su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 kimsenin bisey dedigi yok zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 peste ışık görsem az direk bırakırım bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 valla kimse demiyorki pes 2010 efsane olmus falan.deseler alıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 şimdi 150 üzeri h2h maçından sonra fifa 09 un bu oyundan daha iyi olduguna karar verdim. fifia 09 daki balon top düzelmiş tamam.orta sahadan plase vuramıyorsun.şutlar daha zorlaştırılmıs ve güzel olmus tamam.dümdüz kosamıyosun messi vs ile o da tamam. ama oyun tek topa mahkum ediyor seni.fifa 09 da böyle tek top yapamıyodun.şimdi adamları dogru yere dizen ve x e zamanında basan kazanıyor bi kere her takıma farklı taktik yapmak lzm.bu kadar saçma birşey yok.belli bir oyun felsefesini uygulayamıyorsun.cunku o zaman tek top yapamıosun.gerekli yerde tek top deilde oyunun tamamnında yapmak gerekiyor. galibiyetim malubiyet oranımdan fazla olmasına ragmen.hani yeniliyorumda böyle bişiye karar verdim değil.fifa 10 u beğenmedim.pes in çok kötü olması.ve fifa nın 09 ile yaptıgı atak.fifa 10 un kötü oldugu gerçeğini degiştirmiyor bana göre. fifa 09 oynamadıysanız oynayın.eğer pas sistemini degiştirmeselerdi bu kadar çok güzel oyun olurmus.ama resmen takıma dayalı bi oyun olmus.öyle bi tek top yapma modelini nerden esinlenmişler çözemedim.4 pasta karşı kaleye gidiosun.atari gibi oluyor o zamanda.ne bilim ben pes çok kötü.fifa 09 a da dönülmez.oynıyalım 1 sene daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 virtual pro yeterli fifa10 un muhteşem olması için bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ha onu dicektim.bence virtual pro olmasa fifa 10 dan bi cacık olmazmıs fifa 09 da online team play oynamak işkenceydi.şimdi pro işini ranked yapmaları süper olmus 10 kiş iforvet oynamıosun millet rank kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 abi o pas olayi kotu hakketen ya topu kesmek icin topun gidicegi yerde duruyosun eger adamin short pass 85 in falan ustundeyse paso bacak arasi geciyor paslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar