Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 10

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

1 online maç yaptım hemen

real madrid ile liverpool'u 3-2 yendim. real madrid çok can yakıcı olmuş. xD

öte yandan oyun baya baya iyi. ikili mücadeleler, animasyonlar, pas mekanikleri, şutlar vs efsane olmuş. resmen olmuş. fifa 11'de de grafikleri tavan yaparlar bunun üstüne oh yes.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Ohhhhhhhh. Real, sonra Barca haxx olmuş direk

Akşam olsun da eve gitsek. Sabaha kadar oynasak, oynasak.
Şöyle 50metreye sinyal gönderebilecek şakşaklı bir wireless modem aldıracak bu oyun. PS3'ün olduğu odadan çekmiyor wireless düzgün : (

online oyun için yeni modem alacağına kablo çekerseni,mümkünse tabi, çok daha iyi verim alırsın. şahsen ben öyle yaptım :)

bu arada şimdiye kadarki ranked oyunlarda oynadığım takımlar hakkında deneyimleri söyliyim.

Chelsea, Liverpool ve Brazilya çok sağlam takımlar. Liverpool'un bu kadar iyi olmasına şaşırdım açıkçası.

İngiltere ve Arsenal ise çok zayıf geldi. Arsenallı oyuncular güçlü değil ufak tefek o yüzden çok kolay top kaptırıyorlar.

İngiltere'nin ise defansı çok ağır. Savunma yapmak çok zor oluyor ve her atılan ara pası kaçırıyorlar. Aslına bakarsanız gerçekçi olmuş :) ama kullanmayın multi'de bi de bunu da deniyim diye. benden söylemesi :D

Genel olarak özellikle yeni başladıysanız online oyunlarda güçlü hücum oyuncuları(hatta genel olarak boylu poslu) oyuncuları olan takımları kullanmanızı tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...