Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 top fizigi daha iyi olmus bence. tabi bari sonuna kadar doldurursan ucuyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 sabride şuta dokununca barın dolması çeyrek saniyeymiş doğru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Oh yes semi proda 3 maç attım bayıldım. Olmuş bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 1 online maç yaptım hemen real madrid ile liverpool'u 3-2 yendim. real madrid çok can yakıcı olmuş. xD öte yandan oyun baya baya iyi. ikili mücadeleler, animasyonlar, pas mekanikleri, şutlar vs efsane olmuş. resmen olmuş. fifa 11'de de grafikleri tavan yaparlar bunun üstüne oh yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Ohhhhhhhh. Real, sonra Barca haxx olmuş direk Akşam olsun da eve gitsek. Sabaha kadar oynasak, oynasak. Şöyle 50metreye sinyal gönderebilecek şakşaklı bir wireless modem aldıracak bu oyun. PS3'ün olduğu odadan çekmiyor wireless düzgün : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 bu virtual pro olayını nasıl yapmışlar ? hiç deneyen oldu mu ? eğer iyiyse TBMM FC diye takım kurucam tayyip mayyip olucak sadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Wispy said: Ohhhhhhhh. Real, sonra Barca haxx olmuş direk Akşam olsun da eve gitsek. Sabaha kadar oynasak, oynasak. Şöyle 50metreye sinyal gönderebilecek şakşaklı bir wireless modem aldıracak bu oyun. PS3'ün olduğu odadan çekmiyor wireless düzgün : ( online oyun için yeni modem alacağına kablo çekerseni,mümkünse tabi, çok daha iyi verim alırsın. şahsen ben öyle yaptım :) bu arada şimdiye kadarki ranked oyunlarda oynadığım takımlar hakkında deneyimleri söyliyim. Chelsea, Liverpool ve Brazilya çok sağlam takımlar. Liverpool'un bu kadar iyi olmasına şaşırdım açıkçası. İngiltere ve Arsenal ise çok zayıf geldi. Arsenallı oyuncular güçlü değil ufak tefek o yüzden çok kolay top kaptırıyorlar. İngiltere'nin ise defansı çok ağır. Savunma yapmak çok zor oluyor ve her atılan ara pası kaçırıyorlar. Aslına bakarsanız gerçekçi olmuş :) ama kullanmayın multi'de bi de bunu da deniyim diye. benden söylemesi :D Genel olarak özellikle yeni başladıysanız online oyunlarda güçlü hücum oyuncuları(hatta genel olarak boylu poslu) oyuncuları olan takımları kullanmanızı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 fifa 10 da takımım bayerndir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 http://www.easportsfootball.co.uk/news/item/file/GameFace_Index oyunu almadan şurdan suratınızı almanızı tavsiye ederim. Virtual Pro'ya surat yapıştırılıyor. baya da güzel oluyor :D Paticik Milli Takımı kurmak lazım... pro championship için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Interle oynuyom baya alistim dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 become a legendden sonra oynamam ben bidaha o tarz modları. oynaya oynaya soğuttum kendimi o moddan. bende bayern oluyorum ayrıca oyun stilime en uygun takım, habire şişir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 xbox'da oynamak isteyenleri beklerim. iddiam yok ancak pek fazla :) gamertag: eipelppa (tersten "applepie" yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 uzucem seni can :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 e iyide sen ps3 e almadın mı olm fifa'yı ? xbox'a da mı "edinicen" bi tane :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 xboxta ciktigi gun oynamaya basladim dayanamayip sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 dün pes 2009 oynadım baya bi fifa 09 dan sora o kadar igrenç geldiki anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ya ben fifa 10un demosunu oynayıp duruodum bi süredir yeter ya biraz da online oyniym diye fifa 09u taktım o bile bi garip geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 kaleciler efsane yalnız oyunda. bu kadar saçmalamıyolardı 09'da. Yan toplarda el uzatmazlar, önlerinden geçen topa dik dik bakarlar. anca karşı karşıya da daha akıllı olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 evet kaleciler yan toplarda cok mal davraniyo. 2 tane bala attinda oyle kazandin maci, yoksa uzdum bak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 haydi lig kuralım bişey yapalım. sayımız az ama galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Ben varım ya oyunun online'ı çok çok iyi tahmin ettiğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Online karnem çok iyi. 8 win 0 draw 1 lose Estiriyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 gelicem yakında lig kurarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 lig basligi acayim ben bi arada royal mailde grev varmis shoptodan siparisler gecikecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 FIFA 10 mu yoksa PES 10 mu, hangisini alim? Xbox icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar