Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 GG world bazaar ürünü kargoladıgına dair pm atmış. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Bana atmamış msg. Uyuz olduğum şey, bir kargo numarası koymuş bakınca boş çıkıyor. Adam gibi yapamıyorsan bişi yapma kardeşim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Wispy said: He is teh dark sied meyt. Bedava oyunlarla XBOX oynayanlar, PS3 oyunlarına 100 lira verenlerin yanında Sith Lord oluyor ya : ( valla 1 haftadir oynuyorum fifayi neredeyse. siz bilirsiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 banada biraz once shoptodan msj geldi. kargolanmıs fifa10. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 okul çıkışı kadıkoye ugradım bakıyım oyun gelmişmi diye. ilk girdiğim mağazada geldi dediler fiyat sordum 75 tl diyince hemen aldım oyunu. sonra içime kurt düştü bu kadar ucuz olabilirmi diye bi kaç mağazaya daha sordum oralar 90 95 tl diyince içim rahat rahat eve gittim şu an oynuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 hangi dükkan o ya söylesene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ucuzlasın ya. dr'den nba2k9 icin 160 lira verdigimde cok koymustu fdskjlg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 kadıkoyde yazıcıoglunun karsısında. bide girişin karşısında bi dükkan var.ikisinin sahibi aynı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Aiko said: okul çıkışı kadıkoye ugradım bakıyım oyun gelmişmi diye. ilk girdiğim mağazada geldi dediler fiyat sordum 75 tl diyince hemen aldım oyunu. sonra içime kurt düştü bu kadar ucuz olabilirmi diye bi kaç mağazaya daha sordum oralar 90 95 tl diyince içim rahat rahat eve gittim şu an oynuyorum :) 75YTL şaka mı? valla kıskandım.. kaç günden beri bekliyoruz ha aldık ha alıcaz diye. bide üstüne 100 kağıt verdik. elin erifi almış kadıköyden oynuyo kaç gündür 75YTL bi de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Masquerade said: ucuzlasın ya. dr'den nba2k9 icin 160 lira verdigimde cok koymustu fdskjlg. Aynen Bundan sonra NBA oyunu da alacağımı sanmıyorum toplam 5 saat oynammışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ps3 u aldığımdan beri 2k10 un çıkmasını bekliorm. :D bi elime ulassın ondan baska bişi oynamam heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 PES'de futbolcu modellemeleri efsane idi. Gerçi demosunda hoşuma giden tek olay da oydu. Fifa'nın tek kusuru o gibi. Hele TSL'yi baştan savmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 off yıne mı para bayılcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 arda ve alex ne öyle abi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 arda benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 carlos hasan şaş olmuş 2 hafta içinde online olbilirim ps3 te.alalım bi ifadeleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Oynayanlardan ss'ler. Yarın iş dönüşü abanıcam ben de inşallah. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 oyun inanilmaz ya, acaip degismis bi kere oynanisi falan. sutlar da cok bastin mi ucuyo direk top. calim daha bi rahat sanki ama yine kolay degil. guzel oyun yani degisik baya 09 dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 3 kişi aynı takımda online maç yaptık. ilk maçımız bordo 7 gs 0 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 var mı maç yapmak isteyen akşam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Balon top olayını düzeltmişler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 virtual pro nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Moar screenz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Ankaradan alabileceğimiz yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Eve gelmiş ama şansa bugün Lise Reunion'ı var gece geç giderim eve : ( Artık sabaha kadar oynarım sabah da pörtlek gözlerle işe : ( Bir anlatsın ya top hala balon mu yoksa şut tuşuna basınca normal irtifalarda mı süzülüyor top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar