soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ne artist adamlar bunlar böyle? "olayı aştım ben, damardan irlanda likörlü rusya sıcak romu anca kesiyo" diye geziniyo olmaları muhtemeldir. bira candır, fakir içkisidir. ben de fakirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 efes extra (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Dar gelirli içiciler, rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 fakir içiciyiz olum biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 efes extranın tadı normal efes'ten güzel değil ki. Hatta hiç bir extra'nın tadı güzel degil türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 lıkır lıkır hemde buz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 aynen fakir içkisi abi ,ama ferahlatır,rahatlatır,iliklerine işler,böbreklerede yararı varmıs:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 böbreğe yararı varda prostatada zararı var. edıt: erkekler acısından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Sixoms said: (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Bira içim stili olarak diğer içkilerden ayrı bir noktada. Ne bileyim 2 saatte içtiğiniz rakıyla eşdeğer miktarda birayı 5dkde içebilirsiniz bünyeyi heba etmeden. Hem serinletir yaz aylarında. Ben mesela rakı, viski vs. içince oh mis diye ferahlamıyorum ama sınavdan kafamı kaldıramadığım şu günlerde eve gelip hafif bir bira içtiğimde dünyanın en serinlemiş adamı oluyorum. Hem ucuz, evet. Ama gayet içki. Onu diyene yarım kasa bira içir bak başka neler diyor xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 o kadar kusur kadı kızında da olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 fakir içkisi falan değil, bara gelip en zengin adamı da bira içer.keyif içkisidir. ben pek sevmem, 3 den fazlada içmem ama bira da içkidir.içkiden saymam diyen var tabi, ergendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 soulberry said: ne artist adamlar bunlar böyle? "olayı aştım ben, damardan irlanda likörlü rusya sıcak romu anca kesiyo" diye geziniyo olmaları muhtemeldir. bira candır, fakir içkisidir. ben de fakirim. Ahah herseye isyan ediyosun. Eski ev arkadasim geldi aklima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 biranın yeri başka abicim. ucuz diye neden fakir içkisi yapoyonoz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Sixoms said: +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 bira can şarap canandır. az önce mal gibi yere koymuş olduğum cağnım karadut şarabını ayağımlan deptim şişe kırıldı halı battı allah belamı versin bide halı temizlicem şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 şimdi her içkinin ayrı bir yeri var. rakının yeri ayrı viskininki ayrı vodkanınki ayrı. soulberry'nin söylediği tipte insanlar genelde ergen heyecanı ile "abisi en fazla içkiyi ben içerim, o gün bir şişe absinth'i diktim kafaya, başım bile dönmedi." zihniyetindeki insanlar. Zamanlar öğrenir onlarda içkiye saygı duymayı. Yok öğrenemiyorlarsa eleyin kendilerini hayattan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 lager ne abi kiz ickisi http://i52.photobucket.com/albums/g28/jtbirchtree/BlackTan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 guniess iyi güzel de bulunmuyor ki. Bakkal recai amca da var mı guiness? YOK :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ben o yuzden yurtdisinda yasiyorum iste, bigun guiness bulamadim, eve donup ucak bileti aldim direk ya o degil de ustumdekiler sevisiyo galiba cat cut cat cut ev basima yikilcak simdi allahin cezalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 deynekle tavana vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 oklava ile dürt veya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 kapıya dayan üçüncü lazım mı falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Guinnes diyince aklıma geldi, prawler Kanada'dan geldiydi, buluştuk ettik, irish'e gidelim guinnes içelim dedi, içelim valla dedim ben de. Her neyse kalktık oturduğumuz bardan gittik irishe 2 guinnes dedik adam dedi ki "guinnes getiremiyoruz Türkiye'ye gümrükte problem çıkarttılar, kasa kasa duruyor gümrükte biz de isteriz satmak ama kem küm, hem bakın boş kutuları tavana dizdik zaten hobarey..." Biz de oturduk ayıptır dedik, içtik birer bira kalktık gittik. O gün Serdar'ın içme potansiyelini bilseydi adamlar gümrüğe adam yollarlardı heralde xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar