Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"bira içkiden sayılmaz" diyenler


soulberry

Öne çıkan mesajlar

Bira içim stili olarak diğer içkilerden ayrı bir noktada. Ne bileyim 2 saatte içtiğiniz rakıyla eşdeğer miktarda birayı 5dkde içebilirsiniz bünyeyi heba etmeden. Hem serinletir yaz aylarında. Ben mesela rakı, viski vs. içince oh mis diye ferahlamıyorum ama sınavdan kafamı kaldıramadığım şu günlerde eve gelip hafif bir bira içtiğimde dünyanın en serinlemiş adamı oluyorum.

Hem ucuz, evet.

Ama gayet içki. Onu diyene yarım kasa bira içir bak başka neler diyor xD
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

soulberry said:

ne artist adamlar bunlar böyle? "olayı aştım ben, damardan irlanda likörlü rusya sıcak romu anca kesiyo" diye geziniyo olmaları muhtemeldir.

bira candır, fakir içkisidir. ben de fakirim.


Ahah herseye isyan ediyosun.

Eski ev arkadasim geldi aklima.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi her içkinin ayrı bir yeri var.
rakının yeri ayrı viskininki ayrı vodkanınki ayrı.

soulberry'nin söylediği tipte insanlar genelde ergen heyecanı ile "abisi en fazla içkiyi ben içerim, o gün bir şişe absinth'i diktim kafaya, başım bile dönmedi." zihniyetindeki insanlar.

Zamanlar öğrenir onlarda içkiye saygı duymayı. Yok öğrenemiyorlarsa eleyin kendilerini hayattan zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Guinnes diyince aklıma geldi, prawler Kanada'dan geldiydi, buluştuk ettik, irish'e gidelim guinnes içelim dedi, içelim valla dedim ben de. Her neyse kalktık oturduğumuz bardan gittik irishe 2 guinnes dedik adam dedi ki "guinnes getiremiyoruz Türkiye'ye gümrükte problem çıkarttılar, kasa kasa duruyor gümrükte biz de isteriz satmak ama kem küm, hem bakın boş kutuları tavana dizdik zaten hobarey..." Biz de oturduk ayıptır dedik, içtik birer bira kalktık gittik. O gün Serdar'ın içme potansiyelini bilseydi adamlar gümrüğe adam yollarlardı heralde xD
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...