Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Sonuçları

yav

Öne çıkan mesajlar

tıplar konusunda ciddi yardıma ihtiyacım var. tercih listemde tutabilecek tek tıp sdü tıp. 6845inciyim, listede ege,dokuz eylül, akdeniz, sdü, ardından da çok boş kaldı diyerek afyon kocatepe yazdım ama onu silicem sanırsam. akdenizle sdü arasına yazıcak bişey bulamadım ya. akdeniz geçen sene 4850yle almış son, sdü 8000le. arada 3000var benim sıralamam ortada biyerde bulamadım hiç bi tıp doğru tercihte bakındım öyle bildiğim aaa bu iyi dediğim bi tıp göremedim. sdü'de bi arkadaş var o iyi baya okul olarak, ama şehir çok küçük abi gezdirmeye kalksan 10 dakikada biter, ona hazırlıklı gel dedi. akdeniz de tutmucak büyük ihtimal. halp =/ süleyman demirel üniversitesi tıp fakültesi listemdeki tek tutabilecek makul tercih olacak yoksa =D
Sosyal ağlarda paylaş

İtü Metalurji Malzeme
Odtü istatistik
İtü Petrol ve Doğalgaz müh
Yıldız Teknik Mat müh.
Yıldız Teknik Kimya müh.
bu 5 inden birine yerleşeceğim sanırım sıralamam en yakın Odtü ye diğerlerinden yüksek.İstatistik konusunda çok kararsızım ya sırf odtü olsun diye yazarım sanırım.İstatistik bölümüyle ilgili bilgi verebilecek var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

tıplar konusunda ciddi yardıma ihtiyacım var. tercih listemde tutabilecek tek tıp sdü tıp. 6845inciyim, listede ege,dokuz eylül, akdeniz, sdü, ardından da çok boş kaldı diyerek afyon kocatepe yazdım ama onu silicem sanırsam. akdenizle sdü arasına yazıcak bişey bulamadım ya. akdeniz geçen sene 4850yle almış son, sdü 8000le. arada 3000var benim sıralamam ortada biyerde bulamadım hiç bi tıp doğru tercihte bakındım öyle bildiğim aaa bu iyi dediğim bi tıp göremedim. sdü'de bi arkadaş var o iyi baya okul olarak, ama şehir çok küçük abi gezdirmeye kalksan 10 dakikada biter, ona hazırlıklı gel dedi. akdeniz de tutmucak büyük ihtimal. halp =/ süleyman demirel üniversitesi tıp fakültesi listemdeki tek tutabilecek makul tercih olacak yoksa =D

düşünebileceğin yerler...
eskişehir osmangazi(tutmayabilir)
mersin üniversitesi(bence yaz mersin güzel şehirdir... çok büyük değildir ama güzeldir)
gaziantep tıp(şehir büyüktür ama pek önermem...ortam hoş değil ve şehir öğrenciye toleranslı değil)
kahramanmaraş sütçü imam tıp(burada farklı bir olay var ilk 4 yılı adanada okuyorsun sanırım bu bir '+' olabilir çünkü çukurova üniversitesinin imkanlarından yararlanıyorsun...ama sen yine de bir araştır)

Not:Eğer karadeniz düşünürsen Samsun çok güzel bir şehir ve diğer karadeniz şehirlerine nazaran daha gelişmiş.On Dokuz Mayıs üniversitesini de düşün derim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

synorin said:

Drall said:

düşünebileceğin yerler...
eskişehir osmangazi(tutmayabilir)
mersin üniversitesi(bence yaz mersin güzel şehirdir... çok büyük değildir ama güzeldir)
gaziantep tıp(şehir büyüktür ama pek önermem...ortam hoş değil ve şehir öğrenciye toleranslı değil)
kahramanmaraş sütçü imam tıp(burada farklı bir olay var ilk 4 yılı adanada okuyorsun sanırım bu bir '+' olabilir çünkü çukurova üniversitesinin imkanlarından yararlanıyorsun...ama sen yine de bir araştır)

Not:Eğer karadeniz düşünürsen Samsun çok güzel bir şehir ve diğer karadeniz şehirlerine nazaran daha gelişmiş.On Dokuz Mayıs üniversitesini de düşün derim ben.

eskişehir tutmuyo malesef o galiba akdenizin hemen altındaydı 15 kişi mi ne fark vardı arada =/ mersini bi araştırayım bakalım, gaziantepe gidesim de yok zaten pek dediğin sebeplerden(aynı şekilde pamukkale üniversitesine de gitmek istemem misal şehirden ötürü), sütçü imam tıp'ı bi araştırayım bakalım aynı şekilde. teşekkürler =)
Sosyal ağlarda paylaş

_Mikael_ said:

İtü Metalurji Malzeme
Odtü istatistik
Yıldız Teknik Mat müh.
Yıldız Teknik Kimya müh.
bu 5 inden birine yerleşeceğim sanırım sıralamam en yakın Odtü ye diğerlerinden yüksek.İstatistik konusunda çok kararsızım ya sırf odtü olsun diye yazarım sanırım.İstatistik bölümüyle ilgili bilgi verebilecek var mı?

Sen ne istediğini bilmiyorsun dostum :) önce ona karar ver. 2 tane aynı bölüm yok o listede.Bide puan kötü bile olsa okuldan öte bölüm seç derim.İyi okullarda iyi arkadaşların daha çok olur ama okulun içine girince sen kötü olursun :)
Sosyal ağlarda paylaş

_Mikael_ said:

İtü Metalurji Malzeme
Odtü istatistik
Yıldız Teknik Mat müh.
Yıldız Teknik Kimya müh.

En yakın arkadaşlarımdan biri istatistik alıyor şimdi söyle söyliyim.Çok işlevli bir bölüm .istatistik dersleri yanında matematik,ekonomi tarzındada birçok ders alıyorsun ama ileride iş bulma bakımından çok parlak olduğunu sanmıyorum.Benim arkadaşım bu sene staj yapmak istediğinde
ancak bayağa kötü yerlerde klasik memur işleri bulabildi.Bu arada arkadaşım mimar sinan istatistikde okuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

_Mikael_ said:

İtü Metalurji Malzeme
Odtü istatistik
Yıldız Teknik Mat müh.
Yıldız Teknik Kimya müh.

bence ya kimya mühendisliği ya da metalurji bu listeye göre
Sosyal ağlarda paylaş

_Mikael_ said:

İtü Metalurji Malzeme
Odtü istatistik
Yıldız Teknik Mat müh.
Yıldız Teknik Kimya müh.

sakın ama sakın sırf odtü diye bilmediğin/istemediğin bir bölüm yazma. evet odtü mezunu olmak sana etiket kazandırır ama fazlasını vaad etmez. sevdiğin mesleği seç pek çok odtü mezunundan daha donanımlı çıkarsın diğer okullardan da.
Sosyal ağlarda paylaş

Or1on said:

BİLKENT ÜNİVERSİTESİ / Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği

Bu bölüm Say 1 puanı ile ogrenci alıyormus ve Ea ile ortak alan.

Yani EA cıkıslı biri burayı tercih ettiğinde sayısal 1 puanına 0.8 ile eklenecek di mi orta ogretim ek puanı?

ortaksa evet
Sosyal ağlarda paylaş

_Mikael_ said:

İtü Metalurji Malzeme
Odtü istatistik
Yıldız Teknik Mat müh.
Yıldız Teknik Kimya müh.

yıldız kimya müh ve mat müh okuyan arkadaşlarım var
kimyacı memnun ama mat müh okuyan nefret etti bölümden, bu sene össye giricek tekrar
bi de kimya müh'de çok güzel kızlar var yıldızda sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

ben çok kötü sıçtım ya anadolu lisesi mezunuyum patiler 2yıllık okullar için ne düşünüyor

2 yıllık mezunuyum ben. tavsiye etmem. dgs çok kolay ama herkese kolay. full'e yakın çekmen lazım. bu pazar girdik işte sonuçları bekliyoruz heralde 1 sene açıkta kalıcam:/ akabinde diploma notunun çok iyi olması lazım ki okul puanı olarak sağlam katkıda bulunsun. benim gibi sınırdan mezun olursan hava gazı alıp osuruyorsun. valla 1 sene daha bekleyip öss'ye girmek daha mantıklı. hem 2 sene boyunca hep 2 yıllık olmanın ezikliğini çekeceksin onu da belirteyim:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...