Sturm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Evet, iki kelimeyi tek bir kelimeyle ifade etme klişeliğini (Marmaray vs.) de başlıkta kullandığıma göre konunun içeriğine geçebilirim.. Bundan seneler önce Paticik'te çok şahane buluşmalar düzenlenirdi, ve genelde içki ve nargile üzerine olurlardı. Moda sahilde, Bermuda'da az içki; Sınır Cafe ve bilimum başka nargilecilerde de az nargile içilmemiştir. Her neyse uzun lafın kısası, eski üye yeni üye farketmez, böylesine aktiviteler eğer hala rağbet görüyorsa, bu başlığın böylesine bir buluşmaya ön ayak olmasını temenni ederim...(evet, çok ciddiyim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Ben varım osman oğuzcan :P edit: hymn ve mandoo'nun sesleri duyması dileğiyle .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Abicim Bermuda falan diyorsun yalnız, şimdi gene toplanıp gideceğiz bir yere, Gülben Ergen falan dinleyeceğiz. Şöyle lüküs ve medeni bir yere gitsek, insanlar olsa bizden başka falan, çok güzel olur sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturm Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 o günden bugüne evrim basamaklarını bir bir tırmandık, artık daha nezih yerler daha cazip geliyor zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ahahahahahaha Bermuda! lkasjfakd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 off kelime oyunu çok kötü. trt'nin kolpa rock programları gibi. çıngırock, bağırarock vs. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Daha şimdi ' Yeni Gelenler 'de değil miydin abi sen, bu ne hız sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 O geri dönüş manasında açmış yeni gelenlere topic, oldfag o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 -Deno- said: Daha şimdi ' Yeni Gelenler 'de değil miydin abi sen, bu ne hız sdf. Bilmezsin sen genc. O degil, caddebostan house cafe'de dana carpaccio'lu pizza yiyelim, ne dersiniz ? =]]]]]]]]]]]]] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 CAN HAHAHAHAHHAAH Bu arada eski buluşmaların tadı var mı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Yapalım. Yapılmalı.* *Bkz. Arda bizi diskoya götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 MADBOY said: -Deno- said: Daha şimdi ' Yeni Gelenler 'de değil miydin abi sen, bu ne hız sdf. Bilmezsin sen genc. O degil, caddebostan house cafe'de dana carpaccio'lu pizza yiyelim, ne dersiniz ? =]]]]]]]]]]]]] Aydınlat beni Üstadım, Can'ım. Bence havuz yapalım. Ama slip ile gelmek zorunlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Valla eski günleri hatırladım bi an sonra geçti. Gelirim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Ee ne zaman buluşuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Yeterli bir çoğunluk sağlasaydık önce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Silmarwen said: Ee ne zaman buluşuyoruz? nerdesin olum sen ; geldin gelmedin belli değil. ben burdayım şurdayım yazar adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 -Deno- said: Yeterli bir çoğunluk sağlasaydık önce ? Önce fişeği atmak lazım. Sonrasında ışığı gören gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 gelirim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bu adam yarın olursa gelir. yarın öğleden sonra gibi buluşalım. tabi sturm yaşıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 -Deno- said: MADBOY said: -Deno- said: Daha şimdi ' Yeni Gelenler 'de değil miydin abi sen, bu ne hız sdf. Bilmezsin sen genc. O degil, caddebostan house cafe'de dana carpaccio'lu pizza yiyelim, ne dersiniz ? =]]]]]]]]]]]]] Aydınlat beni Üstadım, Can'ım. Bence havuz yapalım. Ama slip ile gelmek zorunlu olsun. Biz ciplak giriyoruz, olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 aga durdugunuz hata. mandooya sordum gelirim dedi. -dimi mandoo? -he canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Haydiiiiiiii..... abi yarın öğleden sonra buluşma var saat 18.30 . Sturm uyar mı?abi hymn ve arkasokak'ı ben kandırdım onu da söyliyeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 thalesi kapasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 modayı kapayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturm Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Ben biraz erken açtım konuyu, bu kadar çabuk organize olunacağinı beklemiyordum da :) 12 Temmuz tarihini düşünüyordum ben? Ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar