Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dark tranquility - the gallery

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

arşivi karıştırıyodum, dark tranquility'nin bu albümüne denk geldim. nasıl da özlemişim, bu kadar oturaklı bi melodeath albümü nasıl yapmışlar şaşıyorum hala.

basit bi yorum olucak, ama kısaca boş şarkı yok diyorum. bikaç kavır falan da var, hatta my friend of misery için nerdeyse "metallica'nınkinden de güzel olmuş" diyeceğim.

dinlememiş olanlar varsa geç olsa da dinleyip hacı olmalılar bence. "ıssız adaya düşersen.." anketlerinde yanımda taşımak isteyeceğim albümlerden biri olurdu.

Mesaj tarihi:
albümde lethe gibi bi şarkı olmasına rağmen ben de dividing line'a hasta olmuştum. tabi lethe'yi fazla dinlediğimden olsa gerek kaç senedir, sınırı aştı ve baydı artık. arada introsunu dinliyorum açıp açıp.
Mesaj tarihi:
said:
my friend of misery için nerdeyse "metallica'nınkinden de güzel olmuş" diyeceğim.

bunu ben de diyorum her dinleyişimde.

geçen sene sırf opeth için gitmiştim unirock'a ve arkadaşım olmadığından çadır kuramamıştım. hep yanarım dt'yi kaçırdığıma :(
  • 4 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
On yıldır eskitemediğim bir albüm. The Emptiness From Which I Fed'i sabahtan beri herhalde onuncu dinleyişim bugün. Punish My Heaven, The Gallery, Lethe, My Friend of Misery, The Dividing Line. Sanırım bütün müzik hayatımda en takdir ettiğim albümsün The Gallery. Müzikal açıdan takdiri de geçtim, sözlerindeki derinlik ve sorgulamalarla diğer bütün grupların üstüne çıkartırım. Bu farklılığı yarattığı için grup üyelerine teşekkürü borç bilirim.
  • Yeni Oluştur...