soulberry Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 arşivi karıştırıyodum, dark tranquility'nin bu albümüne denk geldim. nasıl da özlemişim, bu kadar oturaklı bi melodeath albümü nasıl yapmışlar şaşıyorum hala. basit bi yorum olucak, ama kısaca boş şarkı yok diyorum. bikaç kavır falan da var, hatta my friend of misery için nerdeyse "metallica'nınkinden de güzel olmuş" diyeceğim. dinlememiş olanlar varsa geç olsa da dinleyip hacı olmalılar bence. "ıssız adaya düşersen.." anketlerinde yanımda taşımak isteyeceğim albümlerden biri olurdu.
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Efsane albümdür. Mükemmeldir. Dinleyin.
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Albüm deli sağlam evet, the dividing line'da bir garip oluyorum sürekli. Neyse bu da bonus olsun, http://www.youtube.com/watch?v=FgtDPA46NdQ
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 albümde lethe gibi bi şarkı olmasına rağmen ben de dividing line'a hasta olmuştum. tabi lethe'yi fazla dinlediğimden olsa gerek kaç senedir, sınırı aştı ve baydı artık. arada introsunu dinliyorum açıp açıp.
yav Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 said: my friend of misery için nerdeyse "metallica'nınkinden de güzel olmuş" diyeceğim. bunu ben de diyorum her dinleyişimde. geçen sene sırf opeth için gitmiştim unirock'a ve arkadaşım olmadığından çadır kuramamıştım. hep yanarım dt'yi kaçırdığıma :(
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 dt nin en iyisi demem ama güzel albüm. Punish My Heaven, The Dividing Line, The Gallery, Lethe, of Melancholy Burning sırtlar götürür
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 zamanında ne dinlerdim ama :D şimdi burada görünce dinleyesim geldi
balon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 eet güzel albümdür , hoş şarkıları vardır abilerimizin.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 lethe yeter başlı başına zaten. çalmayı en çok istediğim şarkılardan biriydi gitarla.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 çaliom çatır çatır hemide. çalarkende feci zevk veriyor hele o damar kısmı...
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 On yıldır eskitemediğim bir albüm. The Emptiness From Which I Fed'i sabahtan beri herhalde onuncu dinleyişim bugün. Punish My Heaven, The Gallery, Lethe, My Friend of Misery, The Dividing Line. Sanırım bütün müzik hayatımda en takdir ettiğim albümsün The Gallery. Müzikal açıdan takdiri de geçtim, sözlerindeki derinlik ve sorgulamalarla diğer bütün grupların üstüne çıkartırım. Bu farklılığı yarattığı için grup üyelerine teşekkürü borç bilirim.
yav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Ne diye uplıyorsunuz arkadaşım, otur dinle şimdi işin yoksa x) ben de çok severdim dt'yi
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Ben de açtım, 2 gündür falan dinlemiyordum özlemişim. Pek seveni olmasa da Edenspring'i bayağı severim ben o albümde.
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 senko said: çaliom çatır çatır hemide. çalarkende feci zevk veriyor hele o damar kısmı... off 2009 da lethe caliyormusum ya ne lesmisim
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 O zaman üstün ırkmışsın. Şimdi köylü gibi Scarified çalmaya uğraşıyorsundur sen. edit: related vid. http://www.youtube.com/watch?v=5YXpfcZy2Sk Can you even play?
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ahah yaklastin en son fuzz universe'e kasiyordum
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 abi 8 yasimda tuvalet egitimimde sorunlar yasiyordum ben ya :/ nasi bi ustun bu caponlar cinliler boyle
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 inanmıyorsan bile saygı duy. bu arada dt'yi ne dinlerdim eskiden be, peheey sene 2004-2005 falan. eski günler.
Öne çıkan mesajlar