BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 emo yoktur çok ergen vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Acaba o yüzden mi ünide hiç emo göremedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 müthiş said: Büşra E.’nin arkadaşlık sitesi facebook’ta kullandığı isim Büshra Yoq. Bu Emo’ca bir isim. Cansu B. ise sarı kabarık saçları mini eteği ve elbiseli fotoğrafını koyduğu profilinde kendi adını kullanıyor. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Facebooka üye değilim çok şükür.Şuraya bak listende biri bi halt karıştırsa gastede adın geçme ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 burtonesk said: müthiş said: Cansu B. ise sarı kabarık saçları mini eteği ve elbiseli fotoğrafını koyduğu profilinde kendi adını kullanıyor. <3 Bu nasıl bir cümledir ya of of . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Ya EMOCU ne demek be... Aczimendici, Afganistanlı demek gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 üşenmedim araştırdım buldum faceden cansuyu da asdf ne bilim öle bi hobi işte walla bak eklemedim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bakire çıkmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 scorch said: üşenmedim araştırdım buldum faceden cansuyu da asdf sen deyince ben de baktım şimdi. bu feysbuk iğrenç bişi hakkaten yaa sdfggsdf. bu arada eğer buysa http://www.facebook.com/cansu.bal?ref=sgm hakkaten 13 yaş olayını geçmiş bunlar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 dayı bu ne biçim 13 yaş. 16 yaşta zar zor yakalanıyor şu görüntüi imaj veya ne denirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 abi son paragrafa hala gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 burtonesk said: müthiş said: Büşra E.’nin arkadaşlık sitesi facebook’ta kullandığı isim Büshra Yoq. Bu Emo’ca bir isim. Cansu B. ise sarı kabarık saçları mini eteği ve elbiseli fotoğrafını koyduğu profilinde kendi adını kullanıyor. <3 "emoca ne ya ahahahaha" diye güldümde harbiden anlaşılamıyor bunların yazdıkları. Hak verdim sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Facebook said: Tümünü Gör (932) 13 yaşında ve 932 arkadaşı var o_O. bizim köyde bunlara emo denmiyor ama hadi neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 oha hakkaten. ben ona dikkat etmemiştim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 AILELER COCUKLARINIZI EMOLARDAN NASIL KORUYABILIRSINIZ AZ SONRA dedi haberlerde demin geberiyordum az daha gulmekten EHEUEHU emolarin turkiyede yayilma korkum bu olayla bitti cok sukur, satanistler gibi daha turemeden agaci yasken kestiler cok sufer oldu bide polis dar pantalonlu acayip sacli tipleri toplamaya b aslasa uzun sacli siyah giyen satanist avi gibi cok super olcak bir rexin onu filan temizlensin akmar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Nefr said: "milliyet internet" said: ...Kızların, evlerini terketmelerinin ardından İstanbul'da E. (Elif) adındaki arkadaşlarında kaldıkları, buradan ayrıldıktan sonra... ahahah lol milliyet lol ahauahhahahaha çok güldüm of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Chris_Metcalf said: off... Budur verilecek en guzel tepki sjhdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 SenariouS said: burtonesk said: müthiş said: Büşra E.’nin arkadaşlık sitesi facebook’ta kullandığı isim Büshra Yoq. Bu Emo’ca bir isim. Cansu B. ise sarı kabarık saçları mini eteği ve elbiseli fotoğrafını koyduğu profilinde kendi adını kullanıyor. <3 "emoca ne ya ahahahaha" diye güldümde harbiden anlaşılamıyor bunların yazdıkları. Hak verdim sonra... EMOCA (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Ekledim facebooktan. İkisini de ayarlayıp Antalya'ya kaçırtıcam. Meşhur olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Drigeolf said: ahahha okula asıyorlar bunu bi de onune stand açıyorlar,elektrikciler cok tatlılar sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 YAŞASIN EMO ENGİZİSYONU!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar