Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emo'lar Kayıp

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
müthiş said:

Büşra E.’nin arkadaşlık sitesi facebook’ta kullandığı isim Büshra Yoq. Bu Emo’ca bir isim. Cansu B. ise sarı kabarık saçları mini eteği ve elbiseli fotoğrafını koyduğu profilinde kendi adını kullanıyor.

<3
Mesaj tarihi:
burtonesk said:

müthiş said:

Cansu B. ise sarı kabarık saçları mini eteği ve elbiseli fotoğrafını koyduğu profilinde kendi adını kullanıyor.

<3

Bu nasıl bir cümledir ya of of .
Mesaj tarihi:
scorch said:

üşenmedim araştırdım buldum faceden cansuyu da asdf

sen deyince ben de baktım şimdi.
bu feysbuk iğrenç bişi hakkaten yaa sdfggsdf.

bu arada eğer buysa http://www.facebook.com/cansu.bal?ref=sgm hakkaten 13 yaş olayını geçmiş bunlar diyorum.
Mesaj tarihi:
burtonesk said:

müthiş said:

Büşra E.’nin arkadaşlık sitesi facebook’ta kullandığı isim Büshra Yoq. Bu Emo’ca bir isim. Cansu B. ise sarı kabarık saçları mini eteği ve elbiseli fotoğrafını koyduğu profilinde kendi adını kullanıyor.

<3

"emoca ne ya ahahahaha" diye güldümde
harbiden anlaşılamıyor bunların yazdıkları. Hak verdim sonra...
Mesaj tarihi:
AILELER COCUKLARINIZI EMOLARDAN NASIL KORUYABILIRSINIZ AZ SONRA

dedi haberlerde demin geberiyordum az daha gulmekten EHEUEHU

emolarin turkiyede yayilma korkum bu olayla bitti cok sukur, satanistler gibi daha turemeden agaci yasken kestiler cok sufer oldu

bide polis dar pantalonlu acayip sacli tipleri toplamaya b aslasa uzun sacli siyah giyen satanist avi gibi cok super olcak
bir rexin onu filan temizlensin akmar gibi
Mesaj tarihi:
Nefr said:

"milliyet internet" said:

...Kızların, evlerini terketmelerinin ardından İstanbul'da E. (Elif) adındaki arkadaşlarında kaldıkları, buradan ayrıldıktan sonra...

ahahah lol milliyet lol

ahauahhahahaha çok güldüm of
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

burtonesk said:

müthiş said:

<3

"emoca ne ya ahahahaha" diye güldümde
harbiden anlaşılamıyor bunların yazdıkları. Hak verdim sonra...

EMOCA (tu)
  • Yeni Oluştur...