pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 abi artık eminim medya da anathema dan nefret eden birileri var seneler evvel bi satanizm furyası başladığında da böle anathema gibi grupları dinleyip dinleyip kedi medi kesiolar diye haber etmişti milliyet hatta mekan fln vermişti hatırlayanınız wardır açık adresler yazmıştı gazete haberde aha buralarda takılıolar diye poliste ihbar kabul edip baskın fln yapmıştı ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 anathema çok karizmatik çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 en ortada olani, en bilineni anathema heralde onlardan. turkiyenin emolari farkli galiba, benim bildigim emo kenarda dar pantolonunda tosaklari sikistigi icin oturur aglar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 layf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 İlk mesajdaki haberin son paragraf efsane. Rep verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 bulunmuşlar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 apeiron senmi kaçırdın kızları?kızlar bucada cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 said: EMO'LARA MI KATILDILAR? Bir başka iddiaya göre ise iki çocuk siyah oje, düşük bel kare pantolon, convers ayakkabıları ile dikkat çeken ve kendilerine "EMO"lar diyen bir punk gruba üye oldu. Farklı görüşünüş ve konuşmaları ile dikkat çeken grup üyelerinin kendi aralarında kullandıkları farklı bir dilleri var. efsaneymis soyle bir emo avi baslatip cok turemeden satanikler giibi soyalarini tuketseler sufer olur, ki satanikler daha faydali insanlardi kultu filan vardi bunlar bildigin bos teneke bu arada http://img299.imageshack.us/img299/9108/maluo4.jpg enginar goreve! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Bir kez daha okudum yazıyı . Bir kez daha 2 dakikam boşa gitti pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 said: EMOlar ‘Anethema’ gibi heavy metalin bir türü olan death metal gruplarını dinliyor ve örnek alıyorlar. sizin beyninize kayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Aradığınız beyne şu an ulaşılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ben emolara karşı değilim. teyy teyy woodstock larda paramız olmadığı için converse giyerdik hippilere gothicler nezmn özendi ki onlara da özenen emolar converse i sahiplendiler Yaşlanıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 LathspeLL said: MADBOY said: LathspeLL said: Hic canli emo gormedim ben ya, merak ediyorum nasil birsey bunlar hsdjfdfk Abi sen londra'da degil misin, camden'a falan git gorursun mutlaka herhalde sdjfhs. Dondum hocam, fakat orda da Emo yok gibiydi, aslinda dur olabilirler ya onlar. Daha cok Punk kitlesine donuk tasarimlara sahit oluyordum yada oyle mi yorumladim nedir. ordakilerin genel'i punk. ama arada emolar oluyor punklarla karışabiliyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 bulunmuşlar. esas şimdi aile kan alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Drigeolf said: auahua beşiktaşta dimi bu ytünün karşısında oralarda biyerlerde görünce hep gülüyorum çok fena ashuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 "milliyet internet" said: ...Kızların, evlerini terketmelerinin ardından İstanbul'da E. (Elif) adındaki arkadaşlarında kaldıkları, buradan ayrıldıktan sonra... ahahah lol milliyet lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 AHAHAHAH o ne failmış arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 o kızlar bence şimdiye yedikleri dayak ile gerçek emoluğu tadmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Nefr said: "milliyet internet" said: ...Kızların, evlerini terketmelerinin ardından İstanbul'da E. (Elif) adındaki arkadaşlarında kaldıkları, buradan ayrıldıktan sonra... milliyet editörünün kafası güzel yine. adam efsane ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Nefr said: "milliyet internet" said: ...Kızların, evlerini terketmelerinin ardından İstanbul'da E. (Elif) adındaki arkadaşlarında kaldıkları, buradan ayrıldıktan sonra... ahahah lol milliyet lol abi bunu yapan mal olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11985445.asp?gid=229 Emo'cu? Özenti desek? ------------------------ edit : Gallendor'da savaşçı ol Ülkeyi Orklardan&Trollerden kurtar Yükleme yapmadan & tamamen ücretsiz www.Gallendor.net/browser-oyun Mesaj yazmak için login olacaktım ki sayfanın üzerinde bu reklam olduğunu farkettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Kinkaudonau said: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11985445.asp?gid=229 Emo'cu? Özenti desek? ------------------------ edit : Gallendor'da savaşçı ol Ülkeyi Orklardan&Trollerden kurtar Yükleme yapmadan & tamamen ücretsiz www.Gallendor.net/browser-oyun Mesaj yazmak için login olacaktım ki sayfanın üzerinde bu reklam olduğunu farkettim :D türlü türlü özent var abi hangisi olduğunu belirlemek lazım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar