kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 hepinizin dandik olduğunu öğrendikten sonra kimseyle.
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Sicmaya beraber gidilmez ki sicarken yalniz olman lazim. Sonra stres oluyor.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 kızlar birlikte gidiyo ama sıçmaya. dandik değilmi onlar da?
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 BonePART said: Sparkcaster said: iyi de evrimin varlığı allahın olmadığını ispat etmez ki, sadece dinlerin yalan söylediğini kanıtlar dinleri cografya yada biyoloji kitabi gibi algilarsan yalan soledigini kanitlar ......................
zeawee Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 din ile evrim birbiriyle çelişiyo denmiş de, hangi durumların çeliştiğini yazabilir misiniz?
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Hoşbulduk fakat ben hiç gitmedimki sizi izliyorum. Farinal sana diyeceğim cevap ben bir hata ettim laf olsun diye o şekilde yazdım yazmamam gerekirdi .Ben sadece ALLAH'ın müslüman bir kuluyum
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 sakaryali said: Hoşbulduk fakat ben hiç gitmedimki hep burdayim sizi izliyorum. Yoksa sen Allah mısın?
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Evrimden kasit bir değişimin olduğu ise ,bir değişimin olduğu doğru , fakat her tür kendi sınıfında değişime uğruyor bir tür başka bir türe dönmüyor yani maymun cenini maymun olana kadar değişime(evrime) uğruyor, insan cenini insana dönüşene kadar değişime(evrime) ugruyor sonunda insan oluyor sizinle evrim konusunda şu iki madde de anlaşamıyoruz 1-)Biz her sınıfın kendi içinde bu değişiminin kendi kendine oluşamayacağını etki eden bir kuvvetin ,iradenin var olması gerektiğini tersi durumda böyle bir değişimin olmayacagını savunuyoruz , siz bu değişimin kendi kendine olduğunu söylüyorsunuz 2-)Siz tek bir hücreden tüm canlıların kendi kendine evrimleşerek oluştuğunu söylüyorsunuz.Biz tek hücreden değil 2 canlının hücresinin birleşmesinden bir kudretin ve iradenin etkisi ile bu değişimin olduğunu, canlıların bu şekilde dünyaya geldiğini savunuyoruz. Sonuç : Şimdi bu konuda biyoloji bilimi ne diyor ona bakalım yapılan araştırmalara göre bulunan fosillere dayanarak, canlılar 50 çeşit olarak 540 milyon yıl önce aniden var olmuştur evrimciler buna kambriyan patlması adını vermiştir.Sonra bulunan fosiller canlı çeşitlerinin 35 e düştügünü tespit etmiştir sonuç tek hücreden canlıları gelişimi teorisi biyoloji tarafından çürütülmüştür bunun en büyük kanıtı evrimcilerinde kabul ettiği kambriyan patlaması ve bulunan fosillerdir.Bundan sonra söz darwine ait bakın neler diyor evrim teorisinin babası budan sonrası aynen aktarmam için c/p dir kusuruma bakmayın Teorinin Güçlükleri" Darwin, Türlerin Kökeni kitabında 6.bölüme "Teorinin Güçlükleri" adını vermiştir. Darwin kitabında açıklamakta güçlük çektiği kısımları iki ana hatta ele almıştır: "İçgüdüler" ve "Ara-Geçiş Canlıları". Darwin, Evrim düşüncesini ortaya attığında henüz herhangi bir ara-geçiş formu bulunamamıştı. Ama Darwin'e göre ara-geçiş formlarının olması teorinin ayakta kalmasını sağlayan yegâne unsurlardandır. Bunu kitabında şu şekilde belirtmiştir; “Eğer teorim doğruysa, türleri birbirine bağlayan sayısız ara-geçiş çeşitleri mutlaka yaşamış olmalıdır... Bunların yaşamış olduklarının kanıtları da sadece fosil kalıntıları arasında bulunabilir” İkinci konu olan içgüdülerden ise kitapta Teorinin Güçlükleri kısmında fazlaca söz edilmiştir. “İçgüdülerin birçoğu öylesine şaşırtıcıdır ki, onların gelişimi okura belki teorimi tümüyle yıkmaya yeter güçte görünecektir.” diyen Darwin içgüdülerin kalıtsal olamayacağını ifade etmiştir; Bir tek kuşakta alışkanlıkla birçok içgüdü edinildiğini ve sonra bunu izleyen kuşaklara soyaçekimle iletildiğini varsaymak ağır bir yanılgı olur. Bildiğimiz en şaşırtıcı içgüdüler, örneğin balarısının ve karıncaların birçoğunun içgüdüleri, alışkanlıkla kazanılmış olamaz. Ayrıca Kambriyen Patlamasıyla tüm hayvan filumlarının birden ortaya çıkması Darwin tarafından şöyle yorumlanmıştır; Çok daha ciddi bir şekilde ortaya çıkan ilişkili bir problem daha vardır ki, bu da hayvanlar âleminin temel sınıflarına ait türlerin bilinen en aşağı tabakalardaki fosil kayalarında aniden ortaya çıkmasıdır... Gördüğünüz gibi evrim teorisinin babası bile evrime şüphe ile yaklaşıyor size tavsiyem bu kadar körü körüne bağlanmayın bu evrime bulunan bütün fosiller evrimi red ediyor darwini bile evrim hakkında şüpheye ,düşünmeye sevk etmiş eger teorim dogruysa demiştir.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 sakaryalı said: Evrimden kasit bir değişimin olduğu ise ,bir değişimin olduğu doğru , fakat her tür kendi sınıfında değişime uğruyor bir tür başka bir türe dönmüyor yani maymun cenini maymun olana kadar değişime(evrime) uğruyor, insan cenini insana dönüşene kadar değişime(evrime) ugruyor sonunda insan oluyor sizinle evrim konusunda şu iki madde de anlaşamıyoruz Yanlış evrim bu demek değil. Yanlış biliyorsun, DoğRunun üstüne yanlıuş koyup, doğruyu carpıtıyorsun. Cok ayıp bu yaptığın şey hic ahlaklıca değil.
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Peki senden ögreneyim evrim nedir kısa ve öz cevap verirmisin bana.
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Biyolojik evrimin en basit tanımı, değişerek türemedir. Bu tanım hem küçük ölçekte evrimi (yani bir popülasyonun içinde gen sıklıklarının nesilden nesile değişmesini) hem de büyük ölçekte evrimi (yani aradan bir çok nesilin geçmesiyle ortak bir atadan farklı türlerin türemesini) kapsar. Evrim yaşamın tarihini anlamamızı sağlar. Etrafımızdaki bir çok şey zamanla değişir. Ancak bunların hepsine biyolojik evrim denemez. Örneğin ağaçlar yapraklarını döker, sıradağlar yükselip erozyona uğrar, fakat bunlar biyolojik evrime örnek oluşturmazlar, çünkü bu değişimlerde genetik kalıtım ile türeme yoktur. Biyolojik evrimde temel fikir, Dünya üzerindeki bütün yaşamın ortak bir atası olduğudur. Tıpkı sizin büyükannenizin kuzenlerinizin de büyükannesi olması gibi... Değişerek türeme sürecinin sonunda Dünya'daki yaşamın ortak atasından bugün fosillerde ve etrafımızdaki canlılarda gördüğümüz inanılmaz çeşitlilik oluştu: İnsanlar ve meşe ağaçları, serçeler ve balinalar... Evrim hepimizin uzaktan akraba olduğu anlamına geliyor. Burdan anladığın ne ortak atadan gelmek ne demek ? yani tek hücreden çogalma türeme değilmi?
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 evrim bir insanın bir canlısnın ömründen sonuna kadar olmaz. bir canlısnın dnası genleri, dıs etkenlerce bozulmadığ sürece değişmez. ama bir tür, durmadan mutasyona uğrayarak, ufak ufak cesitlenerek, ve doğal seleksiyon sonucunda cok cok cok uzun zaman icinde (yani allah var iddasından cok cok cok cok cok cok cok önce den baslayarak) uyum sağlayamayan üyelerinden arınarak yasar(bir canlı değil tür). bu sayede tür zamanla değişir. Yanlış biliyorsunsun, uyduruyorsun, insanların söylediklerini alıp başka şekillere ceviriyorsun, nasıl hosuna gidersen o sekilde tekrar yazıyorsun. Cok cok yanlış ve tartışma ahlakına hiç ama hiç uygun değil. Burda bu sekilde cevap almayı haketmiyorsun, çünkü dürüst bir sekilde konusmuyorsun.
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Yazdiklarım evrimi anlatan sitelerden ama dinci siteler değil, azili evrimci siteler. Buralardan aldım yazdım eğer bir sahtekarlık varsa, bana ait değil evrim teorisinin babası darwine ve ögrencilerine aittir.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Ahuahahaha off ya yine mi :D sdfsdf
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 tek hücreli canlılalardan türemek demek, ananın karnında bir hücreyken, coğalıp büyümek demek değil. Yanlış anlamışsızn demekki, bunun yanlış anlaman icin bu konuda bilgisiz olman lazımki bu bilgiyi bu konunun herhangi bes sayfasını okuyarak edinebilirdin. demekki 112 sayfalık konunun nerdeyse her sayfasında mesajın olduğu halde, lütfedip sana verilen cevaplarına on'da birini bile okumamışsın.
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Cüce ben tüm yazılanları okudum .Ortak ata diye bahsedilen evrime göre tesadüfen var olan hücre değilmi? tüm canlılar bu hücrenin değişime uğraması ile evrimleşmesi ile oluştuğunu savunmuyormu evrim ?
Saeros Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 evet benden evrimleşti herkes, ona rağmen çirkin insanlar var :/
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Yani tüm canlılar tek bir canlıdan türedi öylemi ?Kambriyan patlaması nedir açıklarmısın ?
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 145milyon gibi devasa bir süre icersinde, donemin sartlarının mutasyoan daha fazla sebep olmasıyla devasa bir süre icersinde hızlı bir sekilde biocesitliliğin arttığı bir dönemdir. olmıyan bir allahın cıkıp tür yaratması dğeildir.
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Saeros said: evet benden evrimleşti herkes, ona yüzden çirkin insanlar var :/ here i fix this for you
Öne çıkan mesajlar