Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dandik tasarım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sakaryali said:

Kermit dalgaya alma lütfen konuyu, ben başta yazdğımı tekrar yazdım konumuz inanç meselesi.

arkadaşım inanç meselesi tamam haklısın ben o konuda bişi demiyorum ama gelip buraya savunacaksanız inançlarınızı mantıklı şeylerle savunun.
saçma sapan kaynak yazıp kendinizi ve savunduğunuz şeyi rezil ediyosunuz.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

testis vücüdün dışında bu arada, hiç mi biyoloji görmedin lan

lan olm vücuda bağlı değilmi.
nası soğuk olsun testisler. buz gibi olunca üşütmezmisin.
aynı değilmi vücutla sıcaklığı ?
ondada kan dolaşımı yokmu.
Mesaj tarihi:
sakaryali said:

Evrim akıl sahibimi bunca olayı hesap etmiş ?

evrim bir varlık değil, bir mekanizmanın adıddır.

sadece hayatta kalmaya yetecek nitelikteki canlılar hayatta kalır.
200 milyon değil 100 milyon sperm üreten isnanlar ölmüş biz kalmışız.

Bu matematiksel bir gercek. öbür yandan allah yok.
Mesaj tarihi:
sakaryali said:

Gözle göremeyeğimize göre nasıl bir ispat türü istiyorsunuz ?

allah hiçbir zaman ispatlanamaz. İnsan ispatlanmamış birşeye asla inanamaz, yani ikmse inanmıyor. Herkez süphe içinde kendinene kadar yalan söylersen söyle sende aslında inanmıyorsun.
İnsanın içinde inanc değil inancsızlık vardır.
Mesaj tarihi:
sakaryali said:
Testislerin en büyük özelliği ise vücudun dışında olmasıdır. Allah erkek bedeninde yarattığı bu özel tasarım sayesinde, spermlerin oluşmasına en uygun ortamı hazırlamıştır.

And what is this going on between our legs? It's like an entertainment complex in the middle of a sewage system! no engineer would design that, at all!

-Neil Tyson
Mesaj tarihi:
Abi zaten feci flaw lar var. Ornegin biz balik vs iken, bi tane alet var, beyinden gidiyor yine kafanin bir diger parcasina gidiyor. Yalniz simdi balikken bu design cok iyi oturmus, fakat evrim gecirdikce o da kaymis mesela. Ornegin en komigi zurafalarda ortaya cikiyor aralarinda 10 cm mi ne var gitmesi gereken, tabii boyun vs uzayinca taaa boynun en asagisina kadar iniyor kablo gibi , tendon gibi bisi, oradan tekrar en yukari cikiyor, yani 10 cm lik yer icin metrelerce dolaniyor o damar, evrimin flawlarindan bu da iste.. balikken cok iyi oturuyomus ama mesela.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...