kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 sakaryali said: Kermit dalgaya alma lütfen konuyu, ben başta yazdğımı tekrar yazdım konumuz inanç meselesi. arkadaşım inanç meselesi tamam haklısın ben o konuda bişi demiyorum ama gelip buraya savunacaksanız inançlarınızı mantıklı şeylerle savunun. saçma sapan kaynak yazıp kendinizi ve savunduğunuz şeyi rezil ediyosunuz.
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Sparkcaster said: testis vücüdün dışında bu arada, hiç mi biyoloji görmedin lan lan olm vücuda bağlı değilmi. nası soğuk olsun testisler. buz gibi olunca üşütmezmisin. aynı değilmi vücutla sıcaklığı ? ondada kan dolaşımı yokmu.
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Fiziksel olarak bir ayrılık düşünürsen yanılırsın. ilmi olarak o konuyu iyi bir incele ne demek istediğimi anlarsın, bahsedilen fiziksel bir ayrılık değil yanılma.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 sakaryali said: Evrim akıl sahibimi bunca olayı hesap etmiş ? evrim bir varlık değil, bir mekanizmanın adıddır. sadece hayatta kalmaya yetecek nitelikteki canlılar hayatta kalır. 200 milyon değil 100 milyon sperm üreten isnanlar ölmüş biz kalmışız. Bu matematiksel bir gercek. öbür yandan allah yok.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 sakaryali said: Gözle göremeyeğimize göre nasıl bir ispat türü istiyorsunuz ? allah hiçbir zaman ispatlanamaz. İnsan ispatlanmamış birşeye asla inanamaz, yani ikmse inanmıyor. Herkez süphe içinde kendinene kadar yalan söylersen söyle sende aslında inanmıyorsun. İnsanın içinde inanc değil inancsızlık vardır.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 İNŞ EVRİM VARDIR AMA ALLAH YARATMIŞTIR EVRİMİ OZAMAN GÖRÜCEM BEN SİZİ
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 paganistlik kültürlerle derdim yok, onların bi mantığı var.
sakaryali Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Ben ne anlatsam fayda etmiyecek,konuyu burda kapatalım siz ALLAH demeyin bende karışmıyayım konuya.
sinad Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 testislerim dondu lafı zaten burdan gelmektedir. Testisler vücut ısısına göre daha düşük bir sıcaklıkta.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 sinad said: testislerim dondu lafı zaten burdan gelmektedir. Testisler vücut ısısına göre daha düşük bir sıcaklıkta. orası hep en sıcak yerdir benim için
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Yine mi uplandı bu başlık ya? Biz senden bu kadar bıkmışken senin durmana sebep olmadığına göre ALLAH yok sakaryalı. Hadi iyi geceler
Farinal Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 seni Air Strip One'dan mı yolladılar kardeşim?
nedanko Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 sakaryali said: Testislerin en büyük özelliği ise vücudun dışında olmasıdır. Allah erkek bedeninde yarattığı bu özel tasarım sayesinde, spermlerin oluşmasına en uygun ortamı hazırlamıştır. And what is this going on between our legs? It's like an entertainment complex in the middle of a sewage system! no engineer would design that, at all! -Neil Tyson
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 allah cok sahane dizayn yapiyo olsa, salak sacma ic organlara filan gerek olmazdi.
nedanko Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Abi zaten feci flaw lar var. Ornegin biz balik vs iken, bi tane alet var, beyinden gidiyor yine kafanin bir diger parcasina gidiyor. Yalniz simdi balikken bu design cok iyi oturmus, fakat evrim gecirdikce o da kaymis mesela. Ornegin en komigi zurafalarda ortaya cikiyor aralarinda 10 cm mi ne var gitmesi gereken, tabii boyun vs uzayinca taaa boynun en asagisina kadar iniyor kablo gibi , tendon gibi bisi, oradan tekrar en yukari cikiyor, yani 10 cm lik yer icin metrelerce dolaniyor o damar, evrimin flawlarindan bu da iste.. balikken cok iyi oturuyomus ama mesela.
nedanko Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ha buldum buldum super http://www.youtube.com/watch?v=VV5UbYwqIMk
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 allah varsa da kendisine cok tepkiliyim, laflar hazirladim ama o zaten biliyodur hazirladigim laflari.
Farinal Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ahaha vidyo çok iyiymiş. dawkins baba
Öne çıkan mesajlar