lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sakaryali said: Peki siz bana yazdıklarımın tersini isbatlayın şimdi bana geceleri gizli gizli kola şişesine oturmadığını isbadla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sakaryali said: ALLAH(C.C) hakkında bildiklerimi sadece bize ne kadar bildirdiyse o kadar biliyorum KURAN dan biliyorum. allah C.C noluo yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sakaryali said: Peki siz bana yazdıklarımın tersini isbatlayın hep bende ispat bekliyorsunuz siz aksini ispatlayın haşa bana yok olduğunu ispatlayın allah olmadığı için yazdıklarının hepsi geçersiz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sakaryali said: Peki siz bana yazdıklarımın tersini isbatlayın "şahadet ederim ki allah yoktur ve yine şahadet ederim ki otomatikman muhammed de onun elçisi değildir. olmayan bişeyim elçisi olur mu lan, hihi ay ne komik din." kutsal kitabımızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 "social butterfly" said: sakaryali said: ALLAH(C.C) hakkında bildiklerimi sadece bize ne kadar bildirdiyse o kadar biliyorum KURAN dan biliyorum. allah ccnoluo yaa allahın sponsoru coca cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 lamerism said: sakaryali said: Peki siz bana yazdıklarımın tersini isbatlayın şimdi bana geceleri gizli gizli kola şişesine oturmadığını isbadla. ahahausssa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 "social butterfly" said: sakaryali said: ALLAH(C.C) hakkında bildiklerimi sadece bize ne kadar bildirdiyse o kadar biliyorum KURAN dan biliyorum. allah ccnoluo yaa cubic centimeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 yada coube cabrioled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Ben size desemki bu alemde şu var delillerini göstersem bir kac delil sunsam yeter ispatına ama siz yok deseniz bütün kainatı dolaşmanız lazım yok olduğunu ispatlamak için yoku ispat etmek zordur yok diyen sadece kendine yok kabul eder ama var olanın ispatını yapmak çok kolaydır siz yok diyorsunuz peki bu kainatın ne kadarını dolaştınızda yok diyorsunuz daha aya bile gidememişken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ShadowFury said: "social butterfly" said: sakaryali said: ALLAH(C.C) hakkında bildiklerimi sadece bize ne kadar bildirdiyse o kadar biliyorum KURAN dan biliyorum. allah ccnoluo yaa cubic centimeter cubic cendimeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 BEYLER SAKİN. ABARTMAYIN. EĞLENMEYE GELDİK. PUAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Sizin ancak şunu diyebilrisiniz benim nazarımda yok fakat asla kesinlikle yok diyemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Kesinlikle yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 kesinlikle yok. bak dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 asla kesinlikle yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Kola niye sponsor olsun olm. Adamın hurma ticaret ağı var kendine ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Allah Cunup Cenabet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ispat et? öyle sallamakla olmaz ben cıktım dediklerimi bir düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 abvblizzard said: Kola niye sponsor olsun olm. Adamın hurma ticaret ağı var kendine ait. allaha tersten bakınca kokakola yazıyor. bu bir tesadüf mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ksaeinlğkql yplk oha gerçekten de diyemiyomuşum. işte allahın varlığının kanıtı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sakaryali said: ispat et? öyle sallamakla olmaz ben cıktım dediklerimi bir düşünün. Varsa yiyosa gelsin beni ikna etsin varolduğuna. Bekliyorum iftara kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 aa yukarda demişler. yokmuş o zaman, yanılmışım. geri dönüyorum ben laikagnostikaczmendimüsvettesi arkadaşların cephesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 WHERE IS YOUR GOD NOW? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ginaly said: abvblizzard said: Kola niye sponsor olsun olm. Adamın hurma ticaret ağı var kendine ait. allaha tersten bakınca kokakola yazıyor. bu bir tesadüf mü? Kuran da kola reklamı var mı bilender? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sakaryali said: ispat et? öyle sallamakla olmaz ben cıktım dediklerimi bir düşünün. GİTMEEEEEEEE bir de tek inanan sen kaldın galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar