BonePART Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 barnacle said: niye yaratmış ki? hiç anlamadım o olayı. ne gerek var yani. iyide milyonlarca insanin binlerce senedir sordugu bi soruyu nasil cevaplayalim ki biz yasamin anlami nedir 42 abi tanri 42 oldugundan yaratms
sakaryali Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Peki bu tesadüf her seferinde olurmu dünyada 5miyardan fazla insan var ve her insan aynı organşk bilgisayara sahip sence bu tesadüfü aşmış değilmi birini düşün bir hedefe bir atış yaptı hedefi 12 den vurdu bir kere olsa tesadüf dersin gecersin , fakat aynı kişi ikinci olarak aynı hedefi 12 den vurursa düşünürsün artık 3 -4 -5 olursa dersinki artık bu kişi bu işi çok iyi biliyor tesadüf degil dersin . Peki dünyada yaşayan insanların aynı complike organik bilgisayara sahip olması 5 milyardan fazla olması sence hangi tesadüfle açıklanabilir?
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 aquila said: beyler, neticede tasarim dandik, rastgele de olsa, allah da yapmis olsa, dandik. sukru prototipiz aga biz daha geliscez mantik o yane daha kilsiz daha uzun olcaz
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 tasarım dandik değil. bi frambuazlı pastanın sadece kek kısmına bakarak dandik dersin ama pastanın hepsine bakarsan çok güzel olmuştur.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 aquila said: beyler, neticede tasarim dandik, rastgele de olsa, allah da yapmis olsa, dandik. dandik tabi lan.. aman işte ortaçağda 35yaş ortalama ömür. sen o kadar toplam kilometre için tasarlanmış aracı alıyorsun "efenim biz istiyoruz ki 110yaşına kadar gitsin bu!!" olmaz hemşerim.. 50 senede anlaşsaydık ne bunlar olurdu ne üniversite ne de yükseklisans doktora falan..
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 sakaryali said: Peki bu tesadüf her seferinde olurmu dünyada 5miyardan fazla insan var ve her insan aynı organşk bilgisayara sahip sence bu tesadüfü aşmış değilmi birini düşün bir hedefe bir atış yaptı hedefi 12 den vurdu bir kere olsa tesadüf dersin gecersin , fakat aynı kişi ikinci olarak aynı hedefi 12 den vurursa düşünürsün artık 3 -4 -5 olursa dersinki artık bu kişi bu işi çok iyi biliyor tesadüf degil dersin . Peki dünyada yaşayan insanların aynı complike organik bilgisayara sahip olması 5 milyardan fazla olması sence hangi tesadüfle açıklanabilir? evrenin büyüklüğünü göz önüne alırsak mümkün.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 lan kim yaptiysa yapti, bana ne, izdirabini ben cekiyorum, onun cozumunu bulsunlar, pis herifler.
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 sakaryali said: Peki bu tesadüf her seferinde olurmu dünyada 5miyardan fazla insan var ve her insan aynı organşk bilgisayara sahip sence bu tesadüfü aşmış değilmi birini düşün bir hedefe bir atış yaptı hedefi 12 den vurdu bir kere olsa tesadüf dersin gecersin , fakat aynı kişi ikinci olarak aynı hedefi 12 den vurursa düşünürsün artık 3 -4 -5 olursa dersinki artık bu kişi bu işi çok iyi biliyor tesadüf degil dersin . Peki dünyada yaşayan insanların aynı complike organik bilgisayara sahip olması 5 milyardan fazla olması sence hangi tesadüfle açıklanabilir? dünya gezegeni 1 tane oluyor zaten. içined yaşıyan kentrilyon tane farklı yaşam formunu saymıyorsun tek tek. zaten 1 yaşam olsa yeter ordan evriliyor devamı. bak kaç tane gezegeni biliyoruz ve kaçında yaşam var. işte dediğin gibi düşük ihtimal nitekim daha başka yaşam bulamadık ama imkansız değil zira dünyada yaşam var.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 sakaryali said: Peki bu tesadüf her seferinde olurmu dünyada 5miyardan fazla insan var ve her insan aynı organşk bilgisayara sahip sence bu tesadüfü aşmış değilmi birini düşün bir hedefe bir atış yaptı hedefi 12 den vurdu bir kere olsa tesadüf dersin gecersin , fakat aynı kişi ikinci olarak aynı hedefi 12 den vurursa düşünürsün artık 3 -4 -5 olursa dersinki artık bu kişi bu işi çok iyi biliyor tesadüf degil dersin . Peki dünyada yaşayan insanların aynı complike organik bilgisayara sahip olması 5 milyardan fazla olması sence hangi tesadüfle açıklanabilir? biyoloji dersi almadin mi sen cahil misin ilkokul mezunu musun? mayoz bolunme nedir gormedin mi 46 kromozonlu iki insan 23er kromozon verip bi yeni 46 kromozonlu canli yaratir bu sebeble cocuk anne ve babaya benzer ama arada genetik bozukluklar olur bunnarn hepsi pozitif deil hatta cogunlugu negatiftir pozitif olanlarda yasami kolaylastirirsa ilerki nesillere aktarilir hatta sosyal evrim diye bi kavram attilar ortaya insanin teknoloji ile degisip bir tip evrim ortaya cikardigi felan
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 sakaryali said: Peki bu tesadüf her seferinde olurmu dünyada 5miyardan fazla insan var ve her insan aynı organşk bilgisayara sahip sence bu tesadüfü aşmış değilmi birini düşün bir hedefe bir atış yaptı hedefi 12 den vurdu bir kere olsa tesadüf dersin gecersin , fakat aynı kişi ikinci olarak aynı hedefi 12 den vurursa düşünürsün artık 3 -4 -5 olursa dersinki artık bu kişi bu işi çok iyi biliyor tesadüf degil dersin . Peki dünyada yaşayan insanların aynı complike organik bilgisayara sahip olması 5 milyardan fazla olması sence hangi tesadüfle açıklanabilir? Abi ciddi olduğuna inanmak istemiyorum. Tesadüf değil zaten. Evrim sonucunda belli bir form geliyor. Bundan türeyen nesillerin de aynı gelişmiş bilgisayar olayına sahip olması çok doğal bir şey. Tesadüf değil kalıtım kuralı.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 BonePART said: aquila said: beyler, neticede tasarim dandik, rastgele de olsa, allah da yapmis olsa, dandik. sukru prototipiz aga biz daha geliscez mantik o yane daha kilsiz daha uzun olcaz biz olmicaz abi, bizden gecti, o yuzden ekime kadar evrim.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 aquila said: BonePART said: aquila said: beyler, neticede tasarim dandik, rastgele de olsa, allah da yapmis olsa, dandik. sukru prototipiz aga biz daha geliscez mantik o yane daha kilsiz daha uzun olcaz biz olmicaz abi, bizden gecti, o yuzden ekime kadar evrim. olm surda hepimiz coluk cocugumuz torun torbamiz evrilsin diye yasamiyoru muyuz bunca emek onun icind eil mi
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 benim cocuum olmicak, biraktim ben evrimi, siz halledin.
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bu yaştan sonra evrim mi geçirilir lan
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 @BonePART: peki bugün evrim için ne yaptın? geleceğimizin daha typosuz geçmesi için bir adım atmanın zamanı gelmedi mi?
sakaryali Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Sizce bu kadar düşük ihtimalin tesadüfen olduğunu ve devam etiğini söylemekmi daha dogru mantıklı olur yoksa ,bu complike düzenin Kudret sahibi bir Zat tarafından var edildiğinimi söylemek daha mantıklı olur, biri size deseki bogaz köprüsü tesadüfen var olmuş, direkler kendi kendine dikilmiş bogaza köprü olmuş dese siz ne derece o kişiyi ciddiye alırsınız peki o zaman bogaz köprüsümü mükemmel , yoksa insan beynimi peki bogaz köprüsünün kendiliginden tesadüfen var olduğunu kabul etmiyorsunuzda nasil oluyorda 5milyardan fazla insan beyninin tesadüfen var olduğunu kabul ediyorsunuz?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 çabanı takdir ettim sevgili sakaryalı.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 5 milyar insanin beyninin bi anda olustugunu gorursek evrime inancimi kaybedebilirim ama temelde ki semav dinlerde bunu soyluyor 5 milyar insanin beyninin tek bir beyni olan atadan gelistigini goz onune alinca cokda entrasan gelmiyor
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 sakaryali said: Sizce bu kadar düşük ihtimalin tesadüfen olduğunu ve devam etiğini söylemekmi daha dogru mantıklı olur yoksa ,bu complike düzenin Kudret sahibi bir Zat tarafından var edildiğinimi söylemek daha mantıklı olur, biri size deseki bogaz köprüsü tesadüfen var olmuş, direkler kendi kendine dikilmiş bogaza köprü olmuş dese siz ne derece o kişiyi ciddiye alırsınız peki o zaman bogaz köprüsümü mükemmel , yoksa insan beynimi peki bogaz köprüsünün kendiliginden tesadüfen var olduğunu kabul etmiyorsunuzda nasil oluyorda 5milyardan fazla insan beyninin tesadüfen var olduğunu kabul ediyorsunuz? neden olmasın?
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bu arada yarin is war ben yatiyim son bisi diyip bogazkoprusu canli bi organizma degildir uremez o sebeble gelisemez keske canli olsa lan zerg gibi olsak bogaz koprusu git gide buyuse 2 seneye 6 serit olcak diye haber gelse hatta ufak yavru bi ucuncu bogaz koprusu ciksa yaninda
sakaryali Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 yani ilk insanın beyni ile günümüzdeki insanın beyni aynı.Tek bir atadan geldigine göre, herkesin beyninin aynı olması beyinde evrim omadığını gösterir.
Öne çıkan mesajlar