aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 allah varsa sana akıl vermediğine inandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 birşeylere inanman güzel ,devam et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 inanıyorum, o halde varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 BANA VERMDEDİDE SANAMI VERDİ KAİNAT NASIL YARATILDI BİR DÜŞÜN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 AHAHAHHAAHHAAHAHAHHHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHA ABİİİİİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sakaryali said: ...KOCA KAİNAT GÜNEŞ SİSTEMİ, GECE GÜNDÜZÜN OLUŞMASI VE BUNUN HER GÜN TEKRAR ETMESİ HER GÜN EŞİT ÖLÇÜLERDE EŞİT ŞEKİLDE GERCEKLEŞMESİ... ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 İNANIP İNANMAMAKTA ÖZGÜRSÜN SEN BİLİRSİN AMA KİŞİNİN KENDİNE ETTİĞİNİ KAİNAT DOLUSU İNSAN O KİŞİYE EDEMEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 pardon, caps ı kapalı unutmuşum sry HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Ben unutmadim önemli meseleler büyük harfle yazılır bu yüzden yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ARKADAŞLAR ALLAH YOK İSLAM DÜŞTÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 DOSTUM, KAİNAT DOLUSU ADAM BENİ ŞEY ETSE, ALLAHI GELSE KURTARAMAZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ahahahshh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 allah varsa bile yeto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Bak ben sana sadece tebliğ ediyorum inşaallah bir gün müslüman olursun, gerçeği görürsün senin gibi bir çok insan gerçeği görür ALLAH(C.C) size iman nasip etsin, iman nasip etmedende canınızı almasın sizin için sadece bu şekilde dua edebilirim. unutmadan sadece size değil bizede son nefese kadar imanlı yaşamamızı ve son nefeste imanlı ölmemizi nasip etsin kimsenin ne olacağı belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 eyvallah birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 http://www.pixelea.net/v1/173641f517.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 hahahahah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sakaryali said: Bak ben sana sadece tebliğ ediyorum inşaallah bir gün müslüman olursun, gerçeği görürsün senin gibi bir çok insan gerçeği görür ALLAH(C.C) size iman nasip etsin, iman nasip etmedende canınızı almasın sizin için sadece bu şekilde dua edebilirim. unutmadan sadece size değil bizede son nefese kadar imanlı yaşamamızı ve son nefeste imanlı ölmemizi nasip etsin kimsenin ne olacağı belli değil. amin yareppim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Elhamdülillah inananların sayısı inanmıyanlardan çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Bana insanın yaratılışını anlatacak biri varmı burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Çarpılcak imansız deyyuslar splashten bizde gidicez arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bakalım insan size göre nasıl yaratılmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 dostum allah bir şeyin yaratılmasını istedi mi ol der ve hemen oracıkta oluverir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar