Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dandik tasarım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben uslubumu bozmadım lan lun kelimeleri böyle ciddi bir ortama yakışmıyor, ben bir kere ALLAH'tan bahsetmedim siz evrimden bahsediyorsunuz bende evrim üzerine sorular soruyorum hali ile cevap bekliyorum.
Mesaj tarihi:
Kaçamak cevap verme nilep ben soru soruyorum ilmi olan cevap versin. Burdakiler içinde en ciddi cevaplar senden gelir diye Düşünüyordum halada öyle umuyorum cevaplarını bekliyorum.
Mesaj tarihi:
İşin geyiği bir yana, Sakaryalıya biraz da ciddi cevap vermek gerek.

Halen evrimleşen maymunlar nerde falan demişsin, şimdi şööle söyliyim bu olay çok çok ağır oluyor zart diye olan bişi değil milyonlarca yıl alıyor ufak değişimler.

Maymun veya primatlardan insana ulaşma dönemi de bu şekilde, bu yüzden anca sağlam kalmış fosillerde bu değişim gözlenebiliyor.

Arada kalmış, henüz tam gelişememiş türler zaten daha gelişmiş türlerce avlanmış ve yokedilmişler.

Bu yüzden her canlıda ara geçiş formu bulmak kolay değil, ama yine de tonla ara geçiş halen el değmemiş kalan köşelerde yaşıyor bknz. Galapagos adaları.

-Ha bir de benim sana sorum var Sakaryalı, sen Allah'ın varlığına bir delil göstersen? Ama lütfen Adnan hocanın saçmasapan uydurma bilimsel şeylerinden örnekler verme.

Örneğin niye Hıristiyan ve Ateist devletler her yeri sömürürken senin Allah'ın bir mucize yapıp olaya el koymuyor da öyle tahtında oturuyor?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...