Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kafamı kalasa vurdum

soulberry

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

Fistan said:

eczane ne anlar?

yarı doktor onlar

babaannemin genetik bölümünü bitirmiş komşu kızına "yarı doktor sayılır o,genetik sonuçta" diyip ilaç sorması geldi aklıma nedense

sonra umut sarıkaya'nın "baban nereli senin,sende oralısın" tarzında ki genetik bölümünü anlatan karikatürü geldi
Sosyal ağlarda paylaş

geçen yıl yataktan düşüp kafamı çarpmıştım bayağı, beyin tomografisine kadar gitti. bende acayip spazmlar olmuştu nedense, yattım uyudum sonra geçti. muhtemelen birşey yoktur kendinde bir terslik hissetmiyorsan. mümkünse yakınında birileri olsun yarına kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

kalas denince hatirladim bunu, hddden buldum cikardim...konuyu acan arkadasin affina siginarak koyuyorum hehe

ÖRÜNCEK ADAMIN KONUSUNU KONSEPTİNİ ZİKİYİM. BÖCEK ISIRDI DİYE ADAM ÖRÜMCEK ADAM MI OLUR. KÖPEK ISIRSA KÖPEK ADAM MI OLUR. KUDUZ OLUR. BÖYLE ÇİZGİ FİLM OLMAZ OLSUN. KÜÇÜKKEN AZ ÇEKTİRMEDİ BANA BU ÖRÜMCEK ADAM. AKİF DAYIMIN ÇİFLİĞİNDE KOLUMU TAHTA KURUSU ISIRMIŞTI. YEĞENİM DENVER KENDİNİ BİLİM ADAMI SANIYODU. KÜNTEKİN ŞÖYLE BİR HİPOTEZ GELİŞTİRDİM DEDİ. O NE LAN DEDİM. DERİN BİR İÇ ÇEKTİ VE ANLATMAYA BAŞLADI. EĞER ÖRÜMCEK ADAM BİR ÖRÜMCEK ISIRIĞI SONUCU ÖRÜMCEK OLDUYSA SENDE BİR TAHTA KURUSU ISIRIĞI SONUCU KALAS OLURSUN. SEN ARTIK KALAS ADAMSIN DEDİ. ŞANSIMA TÜKÜRDÜM ORADA. ALLAHÜ TEALANIN YARATTIĞI DOĞADA OKADAR KAPLAN ASLAN PANTER VARKEN GELİP Bİ TAHTA KURUSU BENİ ISIRMIŞTI. KALAS ADAM OLMAYA MAHKUMDUM. DAHA DA BİTMEDİ ADAM MANYAK. BANA ÇARŞAF GETİRDİ. LAN BU NE MANYAK DEDİM. DUR LAN AMBİYANSI BOZMA DEDİ. LAN AMBİYANS NE DEDİM. ÇARŞAFI BOĞAZIMA BAĞLADI. LAN NAPTIN DEDİM. ABİ KALAS ADAM OLDUN İŞTE DEDİ. EE BENİM YETENEĞİM NE ÖRÜMCEK ADAM AĞ ATAR TIRMANIR MIRMANIR BEN NE YAPACAM LAN DEDİM. ATEŞE Mİ ATICAN NAPICAN LAN BENİ. ABİ SENİ DUVARA YASLIYICAZ DEDİ. BEN SANA Bİ SENARYO BULURUM. 5 SAAT DUVARA YASLI ŞEKİLDE DURDUM. SONRA TARLADAN AKİF DAYIM GELDİ. BUNE LAN NAPIYOSUN SEN DEDİ. DAYI BEN KALAS ADAM OLDUM DEDİM. SONRA DAYIM DENVERİ ÇAĞIRDI. DENVER BANA AHIRDAN Bİ UZUN KALAS GETİR DEDİ. GELEN KALASLADA BENİ DÖVDÜ.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...