Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rejimin Sarsılmaz Güvencesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Viktor said:
askerle ilgili en ufak haberde HURRRAAAAAAAAAA diye hucuma gecen tatlisu liberallerimizin polisin surekli yaptigi hukuk ihlalleri ile vatandas tartaklama olaylarini en fazla "yanlis olmusss" diyip gecmeleri ise manidar
Mesaj tarihi:
suvras said:

akp iktidarı bin yıl sürecek ama matah bir şey olduğu için değil, milletin oy vereceği başka parti olmadığı için.

bu da akp'lilerin en büyük yalanıdır ha. insanların beynini sulandırmak için öne sürülen safsatalardandır.
Mesaj tarihi:
Yolda tinercilerden zor koruduğumuz kız arkadaşlarımızla limana inince bizden kimlik soran ve "iki sokak yukarıda tinerciler etrafa saldırıyor" diyincede "biz tinerci aramıyoruz ki?" diyen kişilerden bahsetmiyoruzdur umarım xD

ayrıca:

Prawler said:

Rejimin sarsilmaz guvencesi Sivas katliamina goz gore gore izin veren guvenlik gucleriymis ha? Oldu canim. Bir cay koyup da gelin bir zahmet.
Mesaj tarihi:
bu elmayla armutu, ağzı burnu eften püften bir sebep yüzünden dağılan, günlerce "disko" da askeri cezaevinde köpek muamelesi yapılan insanlara vermek lazım.

pkk ile 12 eylül dıyarbakır cezaevi arasındaki bağlantıyı, esat oktay yıldıran ' ı bilmeyen insanlar mümkünse tarih, seçim, gündem vs hiç bi konuda ahkam kesmesin bi köşeye çekilsinler de biraz araştırma yapsınlar
Mesaj tarihi:
Viktor said:

oha pkk yi 12 eylul yaratti diyen adamla tartismisim dsfdsfdasfdsa

eee bu biraz abartı olsa da gayet yerinde bir tespit aksi zaten nasıl idda edilebilirki.Diyarbakır askeri cezaevinden sağ çıkan adamlar "ben nasıl ülkeme faydalı olabilirim" gibi bir zihniyetle çıkmadılar, alayı düşman oldu devlete
Mesaj tarihi:
Viktor said:

apocular diye bir arativer

12 eylul oncesi bolgede neler yapmislar bakiver bir, kurtarilmis bolgeler filan

bunları biliyorum zaten.Benim az önce yazdıklarıma bir tezat oluşturmuyor ki bunlar
Mesaj tarihi:
cengizhan66 said:

survas +1
bu arada 15-20 yil deyil
bi yabanci kaynat unuttum hatirlamiyorum belki hatirlayanlar vardir birkac yil once akp nin 30 yildan fazla iktidar kalcagini soylemisti...

o yabancı kaynaklar zaten diyor federasyona geçmemiz lazım, kürdistan bağımsızlaşması lazım, deniz baykal iyi muhalefet yapamıyor, liberal kapital ekonomi geleceğin ekonomi sistemidir felan.
o yabancı kaynaklara kalsa işimiz zor zaten.
Mesaj tarihi:
Romario said:

Demokrasiyi kolluk kuvetinin guvence altina almasi, hatta ve hatta demokraside kolluk kuvvetinin bulunmasi sacmalik zaten :D

O kolluk kuvveti dediğin şey aslında yolluk kuvveti. Her durdurması, 20 tl çorba parası.
Mesaj tarihi:
Siyaset Bilimi açısından bakıldığında normalde rejimin sarsılmaz güvencesi devletin "şiddetteki tekel"ine bağlı olan yaptırım gücüne dayanmış HUKUK olmalıdır. Devletin kolluk kuvvetlerinden herhangi biri rejimin sarsılmaz güvencesi olmamalıdır tabi.
  • Yeni Oluştur...