mani Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bence boğazı asfaltla kaplayalım. gemilerde karadan geçsin. teknoloji var nasıl olsa Fatih sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Sly-One said: istanbula 7. köprü şart 7 tepe istanbula 7 köprü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 GwindonSurion said: Bir ara japonlar çözecekti bizim trafik sorununu noldu ona? yok japonlar haliçteki balçıkı temizlemek bahanesiyle altınları yürüteceklerdi. Ama balçık alınırsa yarımada çöker tarihi mekanlar yerle bir olur diye izin vermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 çakallar -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 japonların yollarını örnek alsak? beş yüz katlı yolları var heriflerin. gerçi hiç gitmedim bilmiyorum trafik sorunu var mı yok mu. ama yoktur diye sanıyorum. dikine yerleşim planı uyguluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Trafik sorunu oldugu için oyle yolları adamların ve yerleşim alanı olmadıgı için. Yeni yol trafige cozum degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 +1 Abso toplu taşıma araçları + bisiklet gibi araçlara insanları teşvik etmeyi beceremezseniz, Londra, New York, Tokyo vb. büyük metropollerde, tüm şehiri yolla kaplasanız bile bir sonuca varamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 halaa otoyol da otoyol diye tutturuyolar.Yapın kardeşim şu metroyu adam gibi.Sonrasında bisiklet yolları falan filan.Hele bu bisiklet yolları yaygın olsun var ya öğrenci milletinin yarısı minibüse bidaa adım atmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bence alibeyköy tarafına bi köprü gider. sel basıyor nasılsa her yıl orayı sel bastığında trafik aksamaz en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Fistan said: +1 Abso toplu taşıma araçları + bisiklet gibi araçlara insanları teşvik etmeyi beceremezseniz, Londra, New York, Tokyo vb. büyük metropollerde, tüm şehiri yolla kaplasanız bile bir sonuca varamazsınız.ya bırak londra deme bana adamlar mundar etmiş yolu yok bisiklet yolu yok yaya yolu yok sakat yolu yok .rspu yolu. bizimkiler 5 şerit yol çıkarır ordan bunlar tek gidiş tek geliş yapmışlar. içim gidiyo yollarda her gün canım yollara bak ne halde diye. ama orda deli toplu taşıma var o ayrı. bizim ordan yolları değil toplu taşımayı örnek almamız lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 3te yetmez 4 tane. o da yetmez ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Absolut said: Sorun köprülerde değil araç sayısında. Toplu taşımayı çözmedikçe istersen bütün boğaza beton dök 250 şerit yol yap gene trafik sıkışır. hah bunu anlamamakta ısrar ediyorlar. ayrıca daha metrobüs yapılıp da normal şeritlerden kese kese yerken bu cingözler arkadaşlarla "olm! kesin 3.köprüyü döşeyecekler!" geyiği yapıyorduk.. yok sanki trafiğe çok derman olacak! bakın çalışmalara o yol tasarlanan ömrünü yarısından kısa sürede tamamlayacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 3. Köprü çift katlı olsun, tüm bağlantı yollarında mutlaka en az 2 şerit raylı sistem olsun. Kadıköy Kartal metrosunu 3. köprü yoluna bağlasınlar + Atatürk Oto Sanayi'den başlayan Avrupa yakasının metrosuda bağlansın. 1. ve 2. köprü Şehirlerarası otobüs ve kamyonlara kapatılsın. Evet bunlardan sora rahatlarız. Tabi dedikleri gibi araç alımına bir sınırlama şart. İstanbul'da atıyorum 12 milyon insan varsa araç sayısı da 12 milyona sabitlensin. Daha da satılmasın, satın alacak insan bir şekilde hurdaya çıkan araçları da alsın araç eksiltsin. Eksiltemezse de alamasın falan :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Joker said: Fistan said: +1 Abso toplu taşıma araçları + bisiklet gibi araçlara insanları teşvik etmeyi beceremezseniz, Londra, New York, Tokyo vb. büyük metropollerde, tüm şehiri yolla kaplasanız bile bir sonuca varamazsınız.ya bırak londra deme bana adamlar mundar etmiş yolu yok bisiklet yolu yok yaya yolu yok sakat yolu yok .rspu yolu. bizimkiler 5 şerit yol çıkarır ordan bunlar tek gidiş tek geliş yapmışlar. içim gidiyo yollarda her gün canım yollara bak ne halde diye. ama orda deli toplu taşıma var o ayrı. bizim ordan yolları değil toplu taşımayı örnek almamız lazım.. ee ben ne dedim? yaa bırak diye başlamıssın söylediğime gelmişsin yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Her eve 1 araç sonrasına çok yüksek vergi konsun ama buna karşılık elbette çok düzenli bir toplu taşıma hizmeti verilsin. İnsanları araba almaya veya her arabada tek kişi seyehat yerine toplu taşımaya özendirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Absolut said: Her eve 1 araç :) çok zor be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Absolut said: Her eve 1 araç sonrasına çok yüksek vergi konsun ama buna karşılık elbette çok düzenli bir toplu taşıma hizmeti verilsin. İnsanları araba almaya veya her arabada tek kişi seyehat yerine toplu taşımaya özendirmek lazım. abi yillardir diyorum kopruyu 5 lira yapsinlar kopruden 2 veya daha fazla adamla gecenden para almasinlar bu sayede 1. otostopcular yolda kalmaz 2. toplu tasimadaki yuk ortadan kalkar 3. insanlar yazin sicaginda gebermez yollarda bu olmaz naisl kontrol etcen diyennerde acin amerikada car pool lane diye aratin kac statete war arabada 2 kisiden az varsa burdan gidersen ceza yiyosun mantik super bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 istanbul nüfus = 11-12 milyon istanbul metrosu paris nüfus = 3-5 milyon paris metrosu londra nüfus = 12 milyon londra metrosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 BonePART said: Absolut said: Her eve 1 araç sonrasına çok yüksek vergi konsun ama buna karşılık elbette çok düzenli bir toplu taşıma hizmeti verilsin. İnsanları araba almaya veya her arabada tek kişi seyehat yerine toplu taşımaya özendirmek lazım. abi yillardir diyorum kopruyu 5 lira yapsinlar kopruden 2 veya daha fazla adamla gecenden para almasinlar bu sayede 1. otostopcular yolda kalmaz 2. toplu tasimadaki yuk ortadan kalkar 3. insanlar yazin sicaginda gebermez yollarda bu olmaz naisl kontrol etcen diyennerde acin amerikada car pool lane diye aratin kac statete war arabada 2 kisiden az varsa burdan gidersen ceza yiyosun mantik super bence ilk defa duyuyorum bu olayı. internetteki misafir bulma sitelerinden aynı yöne giden birini bulup benzini bölüşmeyi biliyordum da, bunu bilmiyordum. çok iyiymiş hakkaten, gayet mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/High-occupancy_vehicle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Çeliktepe-Beykoz arasında olmalıydı köprü Bakırköy'e gereksiz olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 en az 3 kopru istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 para olsaydı da beykozdan arazi ufak bi yer toprak bi daire katı apartman bi köşe başı büfe bişiler alsaydık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar