Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3. köprünün güzergahı belli oldu

Böjeek

Öne çıkan mesajlar

3. köprünün güzergahı

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılacak üçüncü köprünün güzergahı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bilişim Teknolojileri Konferansı’nın yapıldığı Çeşme’de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ulaştırma Bakanı Yıldırım, ''İstanbul’a yapılacak 3. köprü için bu yıl bitmeden ihaleye çıkacağız. Köprü için trafik garantisi vereceğiz. Trafik az olursa geçiş ücreti farkını biz ödeyeceğiz, trafik fazla olursa parayı kırışacağız. Her iki köprünün kuzeyinde olacağı kesin. Hazırlıklar devam ediyor. Yılın üçüncü çeyreğinde ihale süreci başlar. 4 alternatif güzergah var birine karar vereceğiz.

İhalede süre yarıştıracağız
Biz güzergah belirliyoruz. İdari şartname ve teknik şartname veriyoruz. Asıl olan güzergahtır. Bir de garanti. Şu kadar trafik garantisi veriyorum, az olursa tamamlarım, çok olursa kırışırız. Böyle maddeler koyuyoruz. Ondan sonra gel kardeşim sen bunu kaç sene işletirsin diye soruyoruz. Her şeyi belirliyoruz. İhalede de süreyi yarıştıracağız.” dedi.

KÖPRÜ'NÜN GÜZERGAHI

Yıldırım'ın açıklamalarının ardından 3. köprünün 'Beykoz-Tarabya' ya da 'Beykoz-Sarıyer' arasında yapılabileceği ihtimalleri ağırlık kazanıyor.

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11964624.asp?gid=229

"Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım" said:

Trafik az olursa geçiş ücreti farkını biz ödeyeceğiz, trafik fazla olursa parayı kırışacağız.

adsdfdsagadsgd
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de 3 köprü yeterli değil ki.

bence mantıklı olan bakırköy civarlarına yapılmasıydı.

Tarabyadaki adamın 2. köprüye gelmesi 15-20 dakika sürüyo maximum hele reşitpaşa'dan giderse 10 dakika sürer.

Ama bakırköy ataköy yeşilköy yeşilyurt florya avcılar vs gibi yerlerdeki insanların gelmesi 45 dakika sürüyo nerdeyse.

ya 4. köprü yapılmalı ya da bence daha işe yarar bi yere yapılmalı 3. köprü.
Sosyal ağlarda paylaş

elaidi said:

ya 4. köprü yapılmalı ya da bence daha işe yarar bi yere yapılmalı 3. köprü.

bu yıl bitmeden yapılacak olan 3.köprü ihalesinde dönecek rüşvet hortum yetersiz kalırsa 4.de yapılsın sorun yok.

ayrıca 4.köprü yapılsın ne trafik sorunu böyle cahil mantığıyla mı çözülür?köprü başlı başına dert.çevreyi de talan etsinler zaten.

yani okulum karşıda hergün kullanıyorum lanet olsun ömrüm çürüdü o köprüde benim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...