Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

didim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu yaz tatil'e didim'e gitmeyi planlıyoruz
nasıl bi yerdir
otelde mi kalmak mantıklı ev tutmak mı
nerde eğlenilir
nerde yemek yenir
gidilmelimi
yoksa saçmalama istanbulda otur daha iyi mi diyosunuz
didim'in son hali nedir
saygılar
Mesaj tarihi:
didim'in son hali, bodrum vs. nin yaşadığı erozyonu didim yaşamamaktadır. altınkum kumsalı hala tek geçilmektedir. ev bulmakta hiç zorlanmazsınız, geçen sene sırf satılık 14 bin konut vardı bir o kadar da kiralık... 8 bin yerleşik ingiliz nüfusuyla yaz aşkı nedir ne değildir eni konu öğrenilir. eğlenmek için medusa bara gidilir. o da altınkumdadır.
Mesaj tarihi:
didime seneler önce gitmiştim hiç sevmemiştim sanırım yerleştiğimiz dandik hotel yüzünden

hatta hatırladım suda yüzürken tam arkamdan karaya boğulmuş bi genç vurdu
boğulmuş sürüklene sürüklene karaya kadar gelmiş :(
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Altınkumu hiç beğenmedim. Kalabalık, seyyar satıcıların istilası, Yer olmayışı, Denizin pisliği vs vs vs

Daha ilerler de martı koy var tavsiye ederim. Kalabalık değil ve deniz çok güzel. Alın gözlüğü su altı belgesele dalın.

Denize biraz mesafeler de pansiyon bakarsanız çok ekonomik.
Mesaj tarihi:
Didimin az ilersinde akbuk var, sakin sessiz bi tatil istiyosaniz akbukte guzeldir, yazlik var bizim orda. Biraz bunaliyo insan ama iyidir yine. Didimi pek sevemedim bende.
Mesaj tarihi:
fenn said:

Altınkumu hiç beğenmedim. Kalabalık, seyyar satıcıların istilası, Yer olmayışı, Denizin pisliği vs vs vs

Daha ilerler de martı koy var tavsiye ederim. Kalabalık değil ve deniz çok güzel. Alın gözlüğü su altı belgesele dalın.

Denize biraz mesafeler de pansiyon bakarsanız çok ekonomik.

öm atmıştım bi ilgilensen
  • Yeni Oluştur...