adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bu yaz tatil'e didim'e gitmeyi planlıyoruz nasıl bi yerdir otelde mi kalmak mantıklı ev tutmak mı nerde eğlenilir nerde yemek yenir gidilmelimi yoksa saçmalama istanbulda otur daha iyi mi diyosunuz didim'in son hali nedir saygılar
reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 ben sana git mi didim gitmemi didim esprisini size yar etmem gencler. bu arada hic bole bi espiri var olmamisti zaten.
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 didim'in son hali, bodrum vs. nin yaşadığı erozyonu didim yaşamamaktadır. altınkum kumsalı hala tek geçilmektedir. ev bulmakta hiç zorlanmazsınız, geçen sene sırf satılık 14 bin konut vardı bir o kadar da kiralık... 8 bin yerleşik ingiliz nüfusuyla yaz aşkı nedir ne değildir eni konu öğrenilir. eğlenmek için medusa bara gidilir. o da altınkumdadır.
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 didime seneler önce gitmiştim hiç sevmemiştim sanırım yerleştiğimiz dandik hotel yüzünden hatta hatırladım suda yüzürken tam arkamdan karaya boğulmuş bi genç vurdu boğulmuş sürüklene sürüklene karaya kadar gelmiş :(
greewoch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 tavşanlı mıydı neydi bi çadırkamp var burda. Bilen, kalan var mıdır ?
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Altınkumu hiç beğenmedim. Kalabalık, seyyar satıcıların istilası, Yer olmayışı, Denizin pisliği vs vs vs Daha ilerler de martı koy var tavsiye ederim. Kalabalık değil ve deniz çok güzel. Alın gözlüğü su altı belgesele dalın. Denize biraz mesafeler de pansiyon bakarsanız çok ekonomik.
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Didimin az ilersinde akbuk var, sakin sessiz bi tatil istiyosaniz akbukte guzeldir, yazlik var bizim orda. Biraz bunaliyo insan ama iyidir yine. Didimi pek sevemedim bende.
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 fenn said: Altınkumu hiç beğenmedim. Kalabalık, seyyar satıcıların istilası, Yer olmayışı, Denizin pisliği vs vs vs Daha ilerler de martı koy var tavsiye ederim. Kalabalık değil ve deniz çok güzel. Alın gözlüğü su altı belgesele dalın. Denize biraz mesafeler de pansiyon bakarsanız çok ekonomik. öm atmıştım bi ilgilensen
Öne çıkan mesajlar