Fin Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 99 dram var erza ain't one. irrelevant jpeg generator görevini bugün de aksatmadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 hahahahahahahahahdafhgfdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 fairy tail = erza erza ile ilgili herşey relevant, putin rule gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 eski key guardianımı işten atıyorum http://i.imgur.com/rZERooR.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 amazonda figür aratırken gördümde niye adam gibi ft action figure yokki = happy var peluş falanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 işte olması gerektiği gibi bir oda. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 http://www.animuk.co.uk/images/detailed/0/fairytailhappykeychain.jpg bakalım adam getirebilirse bunuda alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 bol bol getirt. satarsın. ben alırım misal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 bi erza da ben alırım fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 gerekliseyler'deydim gecen kadikoy'de. dedim ki bol bol happy getirin, bi' suru alcak adam var paticik'te. bakalim buyutuyoruz isleri falan dedi. onu getirmisken bi' de gintama getirin dedim fjdsl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 o gerekliseyler kötü gibi ya = f/p olarak sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 websiteleri kötü baya en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 3d printer alıcaklar laba haziran gibi erza printlerim olmadı o var tek projem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 oha ne spamledim bide viktor konsol banımı açar mısın pls <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Adamin kendisi de dedi site kotu halledicez onu diye. Bekliyorum simdilik. Potansiyel var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Viktor said: http://www.animuk.co.uk/images/detailed/0/fairytailhappykeychain.jpg bakalım adam getirebilirse bunuda alıcam Agaliço sen zamanında getiriyordun action figür vb.. Ne oldu bıraktın mı? Kutu dolu olunca public oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 viktor mümessilikleri alsın ya böyle j-site-tr hesabı kurarız, türk bayrağı altında raidy'li bannerları da sağa sola dağıttık mı eksiğimiz kalmaz hakikisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ben getiriken 1000 yen 12 liraya geliodu, 27 leri filan gordu şimdi yeni yeni düşüyor 18tl şu anda talep olursa yeniden başlıyabilirim ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Getiritirsen erza keychain alırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ben de happy ve lily alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Juvia'nın screenplay i kendi dövüşünden daha uzundu bu bölüm. Son 2 ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 ahah güzeldi GENKİ SAYKO (tu) 173 milliana kısmı komikti, sonra kagura kısmı da gazdı. yalnız mangada hatırlamıyorum bu dövüşü, galiba burada eklemişler ve çok iyi de olmuş. en son güzel bir kagura dövüşüyle bitmiş oldu anime benim için. bu DURAGON SİLEYYAA dövüşünü katmıyorum çünkü baya kötü heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 fena değildi ya gene su dragonforce baya iyi gidiyor combatlerde her zamanki gibi ne kadar kötü fightta olsa şu geçip giden zamanda baya bi olay olmuş aslında o 7yıldan 5 tane arc çıkar rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 makako'ların nasıl dayak yediği arcları çıkar lol. (:P) bizimkiler dayak atamıyorsa çekmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 173 Millianna çok tatlı:3 inti biraz daha yüksek olsaymış daha iyi olurmuş tabii:p Kagura çok iyiydi. Gerçek gücünü hiç kullanmadı filan diyip duruyolar, Jellal le veya Erza yla filan bi kapışsa da gücünü görsek. Onun haricinde flashbackte gördüğümüz kadarıyla Dragonlar da ölmeye meraklıymış demekki, Sting ve Rogue sebepsiz yere öldürmedi filan diye bağlayacaklar herhalde (gerçi bu biraz captain obviousluk oldu, yoksa niye dragon slayer yetiştirsinler lol) (ayrıca konuşan dragon kırmızıydı, Igneel mi acaba?) Neyse en son Dragon slayer kapışması verip bitiricekler herhalde. OP de de oraya kadar spoiler vermişler zaten:p Önümüzdeki hafta son bölüm mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar