Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Fairy Tail

Theghosthand

Öne çıkan mesajlar

Ahahahahah en sonunda koptum
Natsu ve Gray shounen power leveling modunda coşucakken bir anda patlamaları, yüz ifadelerinin hali filan mükemmeldi ahahahah.

Ayrıca Wakamoto reyis vardı, daha ne olsun:P

Bir de evet Lucy comicrelief/fanservice/damsel in distress üçgeni dışına çıkmaya pek yetemediğinden doğru düzgün spirit bile göremiyoruz ama yan karakter olarak bayağı başarılılar aslında. Keşke onları da sık sık gösterseler combatlarda muhabbetlerde random questlerde filan.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahah gerzek happy ya. sahnede gorundugu an ucucak havaya dedim, haksiz cikarmadi beni fsdjkfsj.

yalniz yine yaptilar ayni seyi. bi' anda 2'ye katlandi magic power falan. time ark'la olacagi belliydi kirik kopruyu gosterdikten sonra da, daha degisik bi' sekilde toparlasalardi fena olmazdi.

bi' de artik natsu'nun ritual'i bitseydi yani. cocuk sabahtan beri bagiriyor. erza'yi yalniz birakmak icin yapmislar resmen.

Sosyal ağlarda paylaş

çok iyi bölümdü, şöyle seyrettim malum sahneyi:

154

KAHVEDEKİLER INININ DİYOR! INININ! INININ! INININ!
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/131/896/gaijin4koma2_peersblog_1200684608.jpg?1307579749
KONYAKUŞAM VAR!!!
http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/340/724/d91.jpg

ve evet erza ile happy için seyrediliyor, son sahne de bombaydı. (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

155

ulan mastaaa, madem kazanmak istiyorsun, mirajane'i koysana takıma akıl fikir. SQ MADOŞİ varken wendy nedir, luşii nedir. juvia'yı da koy. neyse artık steroid basmış elfuman ile yetinecekler.

yalnız cast bayağı geniş olacak ama mangaka artık abzürttt dizayn yapacam diye şaşırdı ne çizeceğini. abzürt çar generator filan oluşturdu herhalde, random'a basıyor abuk sabuk bir tip çıkıyor, hah diyor bunu çizerim.

ama güzel olacak bu arc gibi, dur bakalım.

Sosyal ağlarda paylaş

bu bolum de iyiydi bence. hikayeyi iyi gelistiriyorlar onceki arc'lara gore. yalniz biraz fazla olay donuyor etrafta, hikaye tek bolume sigmiyor gibi oluyor.

155

bi' de ben natsu'nun kavga dovuse girmesini beklerdim diger iki dragon slayer'la.(kendi dragon'larini oldurduklerini ogrendikten sonra) en azindan iki yumruk bi' tekme falan.

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

155

ulan mastaaa, madem kazanmak istiyorsun, mirajane'i koysana takıma akıl fikir. SQ MADOŞİ varken wendy nedir, luşii nedir. juvia'yı da koy. neyse artık steroid basmış elfuman ile yetinecekler.

yalnız cast bayağı geniş olacak ama mangaka artık abzürttt dizayn yapacam diye şaşırdı ne çizeceğini. abzürt çar generator filan oluşturdu herhalde, random'a basıyor abuk sabuk bir tip çıkıyor, hah diyor bunu çizerim.

ama güzel olacak bu arc gibi, dur bakalım.

Fin said:

oha takıma gel natsu'dan dayak yedirtmezler umarım yada lucy'den falan

filler değil grand magic arc.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...