Laorx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 http://www.yararlibilgiler.net/wp-content/sut.jpg + http://sportnutrition.ie/store/images/SeriousMassBag.jpg + http://www.mercola.com/images/blog/2005/01.01.junkfood.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 düzenli ve sağlıklı beslenirsen kilo alısın. gidipte fast foodun gözüne gözüne vurursan sadece göbeklenir yağlanırsın.. Bol nişastaşta,karbonhidrat,protein senın ihtiyacın olan..ama sağlıklı bir şekilde tüketmelisin..gidipte hamur işlerinin içinde boğulma..haşlanmış patates olabilir mesela. tabii ki yanında vitanemine de ihtiyacın var bunun için şekerli meyveler tüketmelisin.. ve her aksam uyumadan önce ballı muzlu süt.hem vücudun için hem de uyku problemin için iyi gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Her gece 11den sonra baklava ye yarımşar kilo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 kilo almanın tek olayı düzenli beslenme ağustos ayında 55 kilo falandım. az birazda boy olduğundan 1.80 kadar, tam ölçmedim ama buna yakındır, biraz cılız gözüküyo insan. daha sonra iş güç derken bi düzene girince, günde fazla yemediğim halde, sabah kahvaltısını mutlaka yaptım. öğle yemeği + akşam eve gelincede yemek yeyince bi anda 66 kilooya çıktım 2 3 ayda. 70 olsam yeterli diyorum şu an için. fastfood falan bünyeye göre değişiyor. illa kilo aldırıyo diye bişi yok. bi ara yediğim 3 öğünün 3 üde fast fooddu ama bi boka yaramıyodu. adam akıllı düzenli bi şekilde beslenirsen alıyosun. kahvaltıda baya önemli. ben her gün öküz gibi kahvaltı masası hazırlamak yerine kendime belirli günler seçtim. bi gün mısır gevreğine abanıyorum. 1 gün sarıyerde olunca börek alıyorum. 1 gün domates peynir zeytin vs tarzında bi kahvaltı. ertesi gün başka bişi. kahvaltımı böyle bi olaya soktum. 1 2 hafta sonra bi tartılıcam, ne kadar etkisi oldu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 çok komik said: yemek yeyince ıyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Çok komik olayından biri ceza alır ama kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 kime neki ? biz kimseye rahatsızlık vermeden birbirimizi yiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Her hanım postunun altında yeşillik gibi bitip komiklik yapmaktan ceza alınmıyorsa bundan da alınmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 hm k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Bide şu hanım postu muhabbeti nerden çıktı bilmiyorum da patiden iletişim kurduğum son kız forumu bırakalı 1 yıla yakın oldu. Belirteyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 hipertiroid olabilirsin bi baktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 dylanN said: düzenli ve sağlıklı beslenirsen kilo alısın. gidipte fast foodun gözüne gözüne vurursan sadece göbeklenir yağlanırsın.. Bol nişastaşta,karbonhidrat,protein senın ihtiyacın olan.. pochemu vy ne yedite nişastasta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar