cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 maykılda öldü gitti zaten bu gun ilk kez eve gıdıp aksama kadar uyudum sımdıde hiç bişey yapasım yok. maykıl öldü sanki ben öldüm lan çok deiştim ya. kafeyi satıp dağ bayıra vurucam kendimi hayat cok boş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 cod5 zombi modu oynarken ölmeye yakın maykıl gelicek sanıorum birden durup böyle yere eğilip kalkıcaklar sonra moonwwalk yapıcaklar sanıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 küstüm melodisi için kustum yaz 3535 e gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/3221/nil-burak---ben-anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Eralp said: küstüm melodisi için kustum yaz 3535 e gönder dostum mesaj yazdım ama cevap gelmedı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 cenx said: cod5 zombi modu oynarken ölmeye yakın maykıl gelicek sanıorum birden durup böyle yere eğilip kalkıcaklar sonra moonwwalk yapıcaklar sanıorum cause this is thriller thriller night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 cenx said: Eralp said: küstüm melodisi için kustum yaz 3535 e gönder dostum mesaj yazdım ama cevap gelmedı. showtv nin yalancısıyım ben abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 yoksa keke senmı geldin melodisinin nosunu ver bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 keke yazıp dene onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 kekeyi de umut sarıkaya yazmasa kimse hatırlamayacaktı. hayatımın şarkısı keke sdfjkhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 biz yıllardır birbirimize kanka niyetine keke dediğimiz için unutamayız istesekte sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 (tu)keke süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ben alkol alsam bi faydası olurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 hakkı bulut - küstüm dinle abi. ya da dinleme hakkı bulut u falan iç direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 cenk senin kafe nerdeydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 cengiz değil mi olm o "x". :D yoksa cenk mi de ben mi cengiz diyom. kim fail oldu. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ben cenk diye biliyorum değilsede olur ama cenk daha iyi sanki sana cenk diyelim adın cengizse bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 kafe avcılardada adım cengiz taa atari salonları zamanında 3-4 harf girebiliyorduk ya cocuk aklıma cen yazim giz de x tir işte abi al sana cenx gibi girişmiştim o günden beri deiştirmedim niyeyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 ama bana kamil dersenizde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 http://www.deppo.msty.org/depo/kusmak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 cenx said: kafe avcılardada adım cengiz taa atari salonları zamanında 3-4 harf girebiliyorduk ya cocuk aklıma cen yazim giz de x tir işte abi al sana cenx gibi girişmiştim o günden beri deiştirmedim niyeyse :D merhaba adaş, cengiz ismi pek bulunmuyor sanki, görünce seviniyorum hahaheahah biçok kişinin sınıfta adaşı vardı, benim ilkokul&lise hayatımda ki dershaneleri de ekle, hiç adaşımı görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 BloodyBeast said: http://www.deppo.msty.org/depo/kusmak.jpg AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA niyeyse çok güldüm bu resme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar