Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ted ankara kolejli varmı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fedo mezundu galiba.[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:
Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?

Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki:
Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Mesaj tarihi:
var var baya var sanirim hem de, bi tanesi outtrader mesela, mezunlardan yani[hline]I look inside myself and
see my heart is black

Mesaj tarihi:
of işkence yuvası sanitaryumdan bende mezun oldum evet kabul ediyorum aklım olsaydı anadolu liseleri sinavina girerdim itiraf ediyorum[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Mesaj tarihi:
hah iti an... erhmm , iyi insan lafinin ustune gelirmi$.

[Bu mesaj sanerixx tarafından 07 January 2004 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eh abi hocası
AYŞE ERKASAP olan kaç gazi var peki?[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Mesaj tarihi:
96 mezunuyum ben de. öğrencilikten nefret etmişimdir hep ama 11,5 sene okuduğum kolejimde şansım olsa bi 11,5 sene daha okurdum heralde :)
Mesaj tarihi:
alla alla nie öle diosun yaw.. valla üzüldüm simdi yok anadolu lisesi filan.. birader valla ben cok arıyorum su an. sen yeni mezunsun herhal ilerde cok arıycaksın.

[Bu mesaj mobaran tarafından 07 January 2004 02:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bozkırda yeşil bir yuva bilgi yuvası
Orda gönüllere dolar dostluk havası
Kız erkek bütün çosuklar vermiş elele
Yarın hepside yurt için birer meşale

TÜrkiyede okulumuzun yoktur bir eşi
Nur saçar zihinlere Ankara Koleji
*! Snıf snıf, hüzünlenir geçmişe dalar gider*

Heyt bea, ne günlerimiz geçmişti. Ayşe hoca matematikçimiydi Fizikçimiydi şu an tam hatırlıyamadım ama ismi hiç yabancı gelmiyor. Ben 94 mezunuyum bu arada.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
97 mezunuyum.Ayşe Erkasap hocam oldu. çaktım ondan.Hareketleri filan bi garipti.çok zayıftı hatırladığım kadarıyla. Bi de geometrici vardı. adını hatırlamıyorum. İlhan mıydı neydi.komedi bi adamdı.ordan evet derdi. If I understand that I will be an arabic person gibi bilumum sözleri ingilizce çevirirdi.Şadi maral vardı.içki içerek gelirdi derse. Hayriye Yazıcıydı ismi sanırım, kimya hocamdı. Tatlı bi kadındı.Ahmet gür kat muavinimizdi. Adamı deli etmek için Zühtü diye şarkı çığırırdı bizim sınıftakiler.. Daha hafızamı zorlasam ne çok anlatcak şey çıkar.
Mesaj tarihi:
Bende 95 (94 olması gerekiyodu ama...=) mezunuyum... senelerdir ne kurufasulyeye nede şöyle bi gezinmek için gidemedim...

Nerden geldik bu istanbula heh[hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse
--------------------------------------
I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

[Bu mesaj Blackice tarafından 07 January 2004 15:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ek: Outtrader a da kıl oldum çok severim KOLEJimi... Anadolu lisesinde okusaydın anlardın farkını...[hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse
--------------------------------------
I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Mesaj tarihi:
yaw bende 3 senedir istanbuldayım. kurufasulye günü hep final dönemime denk geliyor. valla hech gelip agız tadıyla bi kuru fasülye yiyemedim. istanbuldaki tedli arkadaslara sesleniyorum. kurufasülye gününe gidemiyosanız, bu sene kurufasulyeyi ben pişircem istanbulda, herkezi beklerim :) küçük çapda bi kuru organizyonu yapalım.
Mesaj tarihi:
ya bende tedi severdim ben anadolu lisesinde okusaydim demedim anadolu liseleri sınavına gireydim dedim ehehhe çok mal bi cümle oldu :D öyle dememin sebebide daha yeni mezun oldum univ hazirlanirken anadolu lisesinde olanlar gelipte bana "aaa sen evde össmi calişiosun walla bizim okulda dersler hep boş orda yapiyoruz" fln demelerinden delirmiştim ondan yani..

tamam güzel okul bende seviyorum ama hayatimdan lise3 senesini silmek istiyorum çünkü tedin güzelliği olan o super arkadas ortamlariydi geyik hocalardi haylazlıklardi hepsinden uzak kaldim, onun yerine cehennem hocalara inek ve put arkadaşlara kaldim cidden lise3te tedden nefret ediyodum.

bende 11 sene okudum o okulda yani seviyorum tabiki ama mukemmel bir okul degil bana verdigi iyi ingilizce egitim icin derin bakiş acısı icin fln cok tesekkur ederim ama yinede çekilmez olabiliyor.. mesela AYSE ERKASAP aman gıcık kari aklima geldikce delleniyorum[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Mesaj tarihi:
ya şimdi aklima geldikce lise 2 ve 1de ne kadar eglendigimi hatırlıyorum, askeriyeden bi hoca gelmişti boyle elleri herifin topuz gibi bana bi tane cakmişti yani ben yanagımı yannıs yone kacirmiştim ondan vurur gibi olmustu komaya gircem sanmiştim sonra da gulmeye başlamiştim butun sınıf izliyo fln..

güray tugrul vardi, adam sürekli "come with the ball come with the ball" gibisinden espriler yapardi koparirdi bide butun tahtayi doldururdu yazardi yazi deftere yazar gibi geberimiştim deftere cekcem diye sonra fotokopi vermişti aynılari yazan bütün sınıf dellenmişti

daha neler oldu neler ama lise 3te son sınıf olmamiza ragmen kılık kıyafetti ödevdi sınavdi hicbiseyden taviz vermediler cidden anamiz agladi yani bilmemne kuşan diye bi matematikci 300 tane türev integral sorusu veriyodu haftasonu için yapmayana 0 vercem diye bagra bagra ulan oha öss calişioruz lan..kıravatimin cizgileri biraz ince diye azar işittim, trassızım diye okulun yanindaki berbere gönderildim fln(mudur yardımcısı verdi parasini ehehhe)..[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 07 January 2004 17:15 tarihinde demiş ki:
Nefr de mezunlar arasında sanırım
ah bir de Yoda nın jedi okulundan mezun olabilse.. :D[hline]

evet o da 97 mezunu. kahve ay pardon sınıf arkadaşıydık ama o benden 1 sene sonra mezun oldu :o) ha ben okulu sadece yarın dönem uzattım, adamdan 1 sene erken mezun oldum ama nooldu madalya mı taktılar ? yok.

bi de geçen uzun bi aradan sonra torch'a gittik akşam yemeğine pek bir keyifliydi tavsiye ediyom hepinize
Mesaj tarihi:
benim bikaç arkadaşım var yazıyım isimlerini
geçen sene mezun oldular
Kutay, kaan, güçlü[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion
  • Yeni Oluştur...