asfaloth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Balonlu malonlu yazıyoruz bakalım, 7 senelik paticik üyesiyim aslında ama normal hesabımla yazmak istemedim. Olur da kim olduğumu anlayan olursa belirtmezlerse sevinirim. Eskiden hep etrafımda arkadaşlarım vardı, lise de zaten yatılı olmanın verdiği gazla 4 sene bir kere bile yalnız kalmadım diyebilirim. Şimdi ise öyle bir duruma geldim ki internetten tanıştığım fin kız yüzünden moralimi bozuyorum, üzülüyorum. Doğduğum şehirdeyim şimdi, demin farkettim ki arayıp dışarı çıkabileceğim sadece bir arkadaşım var, geri kalanların hiç biri burada değiller. Okuduğum şehir İstanbul'da da hep beraber dolaştığım en yakın 2 arkadaşımdan biri Hollanda'ya gitti, diğeri de İtalya'ya gitme hazırlıkları yapıyor. Durup dururken odamda hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım, eskiden nasıldım şimdi ne hala geldim diye. Sanki sürrekli yalnız kalacakmış gibi hissediyorum. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Webcam harici görmediğim bir kız bile moralimi çökertebiliyorsa ben baya baya bitmiş durumdayım sanırım. Yazım bölük pörçük oldu kusuruma bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 First /Reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 tamam emre uzulme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 abi belli aktivitelere kurslara gideceksn.. önerim bundan ibaret.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 kızı blokla.ciddiyim.konuşma birdaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 yok yok emre değilim de kişiselde dalgaya vurmamaya yönelik bir yaptırım yok muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Hocam hayatın belli dönemlerinde bu gibi durumlara düşeriz. Bende düştüm, kaldı ki sorun aslında çevrendeki insanları sen ararsan harala gürele, eğlence, gez toz, süper muhabet. Ama sen aramazsan kimse seni aramıyor. Yalnız kalmamak adına sen takılıcaksın insanlara, çokta dert etmiceksin. Hiç arkadaşım yok deme bence, vardır bir dolu, senin aramanı bekliyolardır. Yalnız kalmak berbat bir şey değil, ama istediğinde kalabilmelisin, zorunluluktan kaldığını düşününce üzülürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 tamam orcun uzulme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Orçun da değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 BonePART said: tamam orcun uzulme abi zevk mi alıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 aa dinan kişisel modluğu bırakmışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 kızı blokla,böyle devam etmez. zor olcak ama yapmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 evet belki uzun vadede en mantıklı olan hareket o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 kızı bloklamak neden. hayır ne yaptı kız bişi mi yaptı? çok bencilce bir hareket olur. azcık karşı tarafı da düşünmek lazım. çık dışarı tek takıl. yeni biriyle tanış. yeni biri cidden böyle durumlarda en iyisi. bu arada illa karşı cins olmak zorunda değil yeni biri dediğim insan. takılmaca yani. bir süre sonra eski haline gelir. herkesin başına geliyor böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 abi nası tek dışarı çıkıp insanlarla tanışıyosunuz çözemedim ben hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Have you met Ted? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 hocam öncelikle yalnız kalabilmeyi öğrenmen gerekiyor bana sorarsan. bu senin başına boşuna gelmiş bir dönem değil. bir manası, sana öğretecek birşeyi olduğuna inanıyorum. o yüzden yalnızlığını ve kendini mutlulukla karşıla. arada sırada kendinle başbaşa kalmak da iyidir. öre yandan kurs vb. bir yerlere giderek insanlarla tanışmak için ortam yaratabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Yazıl bir dil kursuna. Yepyeni çevre işte sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 bu gunlerde bende boyle bır topic acmayı planlıyordum. benden hızlı davranmışsın saol. çözümü yok gibi bunun biz buna dugusal bosluk diyoruz. çok feci boşluklardayız. sadece sabret. benim gibi... askerden önce iyiydi askerde kimse aramadı geldim kimse aramadı. buralarda takılıyorum her gün bi milyon insanla muhabbet ediyorum. ama gel görki eski dostlarım unutmuş gitmiş. yenilerde genelde yaşıtım deiller. beni anlayan insan kalmamış diyim yada. bir ilişkim oldu askerden geldikten sonra işte tam kafeyi oturttuk falan kız beni aldattı. sonra ben iice ipleri kopardım zaten bu mevzularla ilgili. sanki dünyada bana göre bi insan yokmus gibi geliyor. ööyle bakıyorum boş boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 yeni arkadaş ve zaman budur çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 üniversite türü bir ortam sana yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 bende delirecem yakinda ama bosver yani napicaksin. micheal jackson bile yalniz ve parasiz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ct94FwPruuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 DiadanLocke said: bende delirecem yakinda ama bosver yani napicaksin. micheal jackson bile yalniz ve parasiz oldu. herkes abi bi sen değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 vardir her insanin hayatinda böyle inisler cikislar. sen su anda farkinda degilsin belki de böyle patlamanin sebebi sadece o kiz olmayabilir. webkemde gördügüm bi kiz icin oturup agladim diye gaza gelip suclama kendini. arada patlamak da kötü degildir, kendini suclamaya/ezmeye basladigin zaman bu tip seyler daha kötü bi sekilde sonuclanabilir. bi bakmissin komplex sahibi bi insan olmussun. yani yapabilcegin tek sey bu yasadiklarindan ders alip, birazcik optimistlige yönelmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar