Asriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Dün arkadaşla bu konuyu tartıştık.Benim için Smooth Criminal bir efsanedir ve arkadaş bunu kendi listesinde ilk 3 e sokmadığında içerledim doğrusu.Ona göre de Billie Jean şarkısıymış.Paticik ahalisine soruyorum bakalım efsanenin en sevilen şarkısı hangisiymiş bir öğrenelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Diğer... Çok romantik bir parça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Asteroth said: Diğer... Çok romantik bir parça. Bütün şarkılarını ankete koyamayacağımdan kusura kalma:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Takılıyodum ben ama çok nazik çıktın, utandım kendimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Billie Jean ile Thriller arasinda kaldim, ama icimden ulan dedim sen bugun butun gun thriller mirildanmadin mi kendi kendine, sacmalama dedim, thrilleri sectim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Train of thought dediğimiz bu oluyor işte arkadaşlar. Lâkin böyle bir konuda niye yer verirsin ona, orası Lütfi'ye özgü bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 beat it galiba. thriller, smooth criminal, earth song vs.. bunlar da hep güzide şarkılarımız tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 thriller kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Smooth Criminal ile Thriller kapışır. Hangisi kazanır karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 smooth ile thriller kapıştı, smooth kazandı. repler smootha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Smooth Criminaldaki yere eğilip kalkma sahnesi bile yeter:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 listenin yarısında bayıldığım parçaları var ama smooth criminal one ring to bind them all benim için. klibiyle böyle çoştuğum başka da şarkı var mı diye düşündüm, adaylar var ama hiçbiri durduk yerde zıplatıp "AUVVV" çektiremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Sam said: listenin yarısında bayıldığım parçaları var ama smooth criminal one ring to bind them all benim için. klibiyle böyle çoştuğum başka da şarkı var mı diye düşündüm, adaylar var ama hiçbiri durduk yerde zıplatıp "AUVVV" çektiremiyor. Aynen işte.Zaten Michael Jacksonun en büyük özelliği senaryolu klipler çekmesiydi.Smooth Criminal da olabilecek herşey var.Sanırım hayatım boyunca da onun üzerine çıkacak başka bir şarkı gelmeyecek.Küçüklüğümde hep eniligiokkey fln diye algılardım annie are you okey cümlesini gerçi bu şarkıyı dinleyenlerin çoğu da o cümleyi farklı algılamışlardır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Listedeki çoğu şarkıyı severim ama Billie Jeanin yeri ayrı. Gta vice city oynarken az dinlemedim onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 DadashNik0F said: Listedeki çoğu şarkıyı severim ama Billie Jeanin yeri ayrı. Gta vice city oynarken az dinlemedim onu :) Kontrol sana geldiği an arabaya koşup enterlediğin anda radyoda Billie Jean çalıyor zaten. ---------- 1. Favorim Beat It, 2. favorim ise sanırım Bad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Billie JEan kesinlikle. Belki sahne sovlarını izlemesem Billie Jean demezdim ama artık beynimde. Her dinlediğimde geliyor gözlerimin önüne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Billie Jean dedim ben de. Ayrıca Chris Cornell yorumu da güzeldir parçanın evet. http://www.youtube.com/watch?v=0NUtbT8ecLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 oha bi ben bad demi$im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 billy jean, they don't care about us. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 black or white a karşı büyük bir sevgim var benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Penthesilea said: Billie Jean ile Thriller arasinda kaldim, ama icimden ulan dedim sen bugun butun gun thriller mirildanmadin mi kendi kendine, sacmalama dedim, thrilleri sectim. Evet. İşte bu kafayı yakalamalıyız hepimiz. Thriller ftw!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Çok fazla şarkısını bilmiyorum ama bildiklerim arasında Smooth Criminal favorim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=q7n8LHOgg0U&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=b34OpbG7Res&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 abi bille jean bence şarkı hani şu elemanlar arabada son ses açarlar dup tıs giderler ya o şarkılar ne lan al sana bas tiz herşey var lan aç son ses gez sokaklarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Skyfire said: http://www.youtube.com/watch?v=q7n8LHOgg0U&feature=related Scorsese ve Jackson döktürmüşler gerçekten... Bu arada NTVde Emilio Estevez'in sunduğu bir müzik belgeseli, Top of 80's yayınlanmıştı. Programda Bad ve Beat ıt klibinde oynayanların bir kısmının gerçekten sokak çetesi mensuplarından da oluştuğu söylenmişti. Bir de ağır çekimle Beat It klibinde Michael Jackson'un hemen arka sağındaki dansçının ayağına bastığını gösteriyorlardı. MJ o kadar coşmuş ki hissetmedi herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar