Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Michael Jacksonun en sevdiğiniz şarkısı?

Asriel

Öne çıkan mesajlar

Dün arkadaşla bu konuyu tartıştık.Benim için Smooth Criminal bir efsanedir ve arkadaş bunu kendi listesinde ilk 3 e sokmadığında içerledim doğrusu.Ona göre de Billie Jean şarkısıymış.Paticik ahalisine soruyorum bakalım efsanenin en sevilen şarkısı hangisiymiş bir öğrenelim...
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

listenin yarısında bayıldığım parçaları var ama smooth criminal one ring to bind them all benim için. klibiyle böyle çoştuğum başka da şarkı var mı diye düşündüm, adaylar var ama hiçbiri durduk yerde zıplatıp "AUVVV" çektiremiyor.

Aynen işte.Zaten Michael Jacksonun en büyük özelliği senaryolu klipler çekmesiydi.Smooth Criminal da olabilecek herşey var.Sanırım hayatım boyunca da onun üzerine çıkacak başka bir şarkı gelmeyecek.Küçüklüğümde hep eniligiokkey fln diye algılardım annie are you okey cümlesini gerçi bu şarkıyı dinleyenlerin çoğu da o cümleyi farklı algılamışlardır:)
Sosyal ağlarda paylaş

Skyfire said:

http://www.youtube.com/watch?v=q7n8LHOgg0U&feature=related

Scorsese ve Jackson döktürmüşler gerçekten...

Bu arada NTVde Emilio Estevez'in sunduğu bir müzik belgeseli, Top of 80's yayınlanmıştı. Programda Bad ve Beat ıt klibinde oynayanların bir kısmının gerçekten sokak çetesi mensuplarından da oluştuğu söylenmişti. Bir de ağır çekimle Beat It klibinde Michael Jackson'un hemen arka sağındaki dansçının ayağına bastığını gösteriyorlardı. MJ o kadar coşmuş ki hissetmedi herhalde :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...