Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Emir says: HADI BI CIFT DAHA HOOOP Joscelin says: AHAHAHAHAHAH kermit says: HAHAHAHAHA nille says: of Emir says: HAHAHAHAHAHAHA nille says: hayir anlayan anladi. sddg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 FOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 HAHAHAHAHA İYİYDİ AMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 kermit: tokyoda kermit: 50 cm kermit: varmış Emir: sddg Joscelin: abi Joscelin: direkt kermit: HAHAHAHA Joscelin: tokyo'ya Joscelin: gitti Joscelin: ahahahahhhah kermit: TOKYOYA GELDİ kermit: AHAHAHA buda iyiydi medyum gibi sezgilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 azmo aglama artik, yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ya bi git. sükrü benden önce oturdu oralara. sükrüüüüü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 oteller hala kicimda nil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 şükrü sen çıktıktan sonra beni yatağa bağladılar kırbaçladılar bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090626010919AANr1ij Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 İyi olmuş pezevenk. Sen misin trade'i kabul etmeyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 beni hiç almiyosunuz konusmalara, küstüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 bari diyin monopoli oynuyoduk ona gülüyoruz ki fransız kalanlar konuyu bilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 sizin için açılmadı konu anlayan anladı diye not düşümş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ahaha herif atar yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 kermit said: sizin için açılmadı konu anlayan anladı diye not düşümş. ha zaten allah da bizim belamizi mi versin di bu nu mu demek istiyosun ha bu mu bu kadar kolay mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 allahi mesgul etmeyin, herkes kendi belasini kendisi bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Biri evlendi diye girdim, oyunmuş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 levent'in yazdığını yazmak için girdim, oyunmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Reogmar said: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090626010919AANr1ij http://www.google.com/search?btnG=1&pws=0&q=is+michael+jordan+dead%3F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 kermit said: sizin için açılmadı konu anlayan anladı diye not düşümş. BİZ SİZ DİYE DİYE PATİCİĞİ BÖLDÜNÜZ falan fıstık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 aquila said: oteller hala kicimda nil. faber sükrü. otellerin üstüne EMIR SEEEENI SEVIYORUM diye oturman lazimdi aslinda adfsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 oha anlamadım.ama çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 simdi nooldu biliyo musunuz gencler. monopolydeyiz, azmo denen yavsak kurmus otelleri. cift attim ve otellere oturdum iste. ilkinde yine azmoya sonra yine azmoya. sonra kermit, gider simdi tokyoya oturur dedi, gittim oraya da oturdum. böle miydi lan? bu da böle biseydi iste. monopolynin yüzkarasiyim gözlerinin hastasiyim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Yazık be:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar