adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 SONRADAN AMELİYATLA BEYAZ OLDUK MICHAEL JACKSON ÖLMEDİ MOONWALK YAPIYO! dün kaçırdım tüm espirileri bu yapıldıysa affola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 siyah beyaz en büyük beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 0.5 var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCSSS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Michael öldü, hepimiz zenciydik beyaz olduk.........!(ya da tam tersi :D ) Ecevit öldü, hepimiz solcu olduk....................! Barış Akarsu öldü, hepimiz rock'cu olduk..........! Hrant Dink öldü, hepimiz Ermeni olduk............! Muhsin Yazıcıoğlu öldü, hepimiz ülkücü olduk...! Türkan Saylan öldü, hepimiz laik olduk ..........! Allah Bülent Ersoy’a uzun ömür versin............! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 yeter ulan şu espiriyi yapma artık topic bile açtın komik değil yeter!!!!! ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 estetikle beyaz olmadı adamın deri hastalığı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 michael ın surat halleri 2004'e kadar http://www.anomalies-unlimited.com/Jackson.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 cenx said: estetikle beyaz olmadı adamın deri hastalığı vardı. azimle inançla açıklayan insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 |Joker| said: cenx said: estetikle beyaz olmadı adamın deri hastalığı vardı. azimle inançla açıklayan insan. toz kondurmuyorum ya çok seviomuşum. çok üzüldüm ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 adamınbiri said: yeter ulan şu espiriyi yapma artık topic bile açtın komik değil yeter!!!!! ALLAAAAAAAAAAAAAAAAAH anlıyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 orhan gözümden düştün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 BloodyBeast said: orhan gözümden düştün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 aslında hepimiz zenciyiz geyiği vardı bi de, erutan açmıştı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 niye kınıyosunuz lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 xenci http://half-life.cleverweb.cz/shell/img/xen2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 zenciler kovalasin hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 zenciye uzanan eller kırılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar