sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Arama yaptım bulamadım. Mesela format attığınız tertemiz bir sisteme sahipsiniz.İlk yükleyeceğiniz programlar ne olur,ya da şöyle sorayım bilgisayarınızı kullanırken en çok ihtiyacınız olan,olmazsa olmaz dediğiniz programlar neler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 firefox heralde :) herkesin standarttın zaten az buçuk, winrar foobar(winamp) vs diye gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Codec pack + media player Winamp Daemon Tools Messenger Firefox gibi temel ihtiyaç karşılayacak yazılımlar. Bunlar dışında kişisel olarak Photoshop bulunmazsa içim rahat etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 gomplayer, chrome, msn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 foxit reader da ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 foxit i bende seviyodum ama bazı pdf lerde sorun çıkardığı için silmek zorunda kaldım :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 orca msn yemekteyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 norton regedit firefox k-lite mega codec pack media player classic bs player msn adobe reader flash player putty foobar ilk aşamada aklıma gelenler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 irfan view opera taskix extended task manager win blinds unlocker logmein magic formation glary utilities IDM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 zoom player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 İşteki bilgisayara temiz bir işletim sistemi kurma görevi bana düştü. Oturup birlikte bir liste yaptık. Ortaya çıkanlar: [list] [*]Firefox [*]Thunderbird [*]MS Office [*]Java 6 JDK [*].NET Framework [*]Eclipse [*]Visual Studio [*]7zip [*]Acrobar Reader [*]Tortoise SVN [*]ConTEXT [/list] Evdeki bilgisayarım için ek olarak (aklıma gelenler): [list] [*]Dropbox [*]Winamp [*]Irfanview [*]Google Talk [*]Pidgin [*]GOMPlayer [*]Notepad++ [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 firefoz, irfan, emesen + salak reklamları kaldıran ve tablı çet penceresi yapan eklentiler, fotoşok, winamp, k-lite, bsplayer, nod32. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Firefox + eklentileri FDM + RS ayarları MSN AVG S&D VLC Player Winamp Chrome WinRAR Refreshlock (bu kurulum değil gerçi direk çalışıyor) Hijackthis Şimdilik aklıma gelenler bunlar walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 msn, winamp ve fruity loops. başka bi şey kullanmıyorum pek. bi de winrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Azureus IntelliJ IDEA Java JDK 1.5 & 1.6 Evolution klite codec pack Corel Painter X 3ds Max Wireshark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Firefox MSN + Plus WinRAR Kazaa Lite Codec Pack BS Player Winamp ATI Tray Tools Guitar Pro uTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 firefox itunes live messenger adobe reader winrar kmplayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 yezid said: uTorrent Bunu unutmuşum. Her eve lazım. 1.6.2 olacak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 1.6.2. utorrent in ekstra bi özelliği falan mı var? varsa bende ona geçeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 yeni versiyonlar trackerlardan banlanıyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Orbit uTorrent Winamp Winrar Firefox - (Fasterfox, Greasemonkey, DownloadHelper, Adblock+) Klite Codec BSPlayer WLMessenger - Msnplus - Stuffplug ProcessExplorer Photoshop AVG Free :) Malwarebytes Ventrilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Power mp3 wma converter Spybot search and destroy Total video converter Antivir bunlarda benim vazgecilmezlerim, yazilmamis ekleyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Firefox Sevenzip Soulseek Foobar 2000 Steam BitTorrent irfanview Foxit pdf reader Kmplayer NetMeter(bedava dumeter) ek olarak usb imde bile her daim hazir bir q3+cpma klasorum olur tum bilgisayarlarima ek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 kaspersky anti virus emule torrent foobar2000 kmplayer firefox winrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Messenger Google web accelator Winrar K-lite codec pack Firefox Winamp Adobe Reader Adobe Flash Player Microsoft Office Imtoo Mpeg Encoder Picasa AC3 Codec Ventrilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar