Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Yorumcular dururmu efendim, haberi aldıkları gibi yazdırmış döktürmüşler.. islam aleminin en acı günü kendisi bütün islam aleminin idolü idi, müslümanlığın en büyük temsilcisi idi, yas zamanı şimdi, hepimizin başı sağolsun, hanefi mezhebindendi kendisi büyük kayıp oldu, hala inanamıyorum böyle yüce bir insan allah yanında görmek istedi herhalde çok erken kaybettik...""> "ahmet kaya: islam aleminin en acı günü kendisi bütün islam aleminin idolü idi, müslümanlığın en büyük temsilcisi idi, yas zamanı şimdi, hepimizin başı sağolsun, hanefi mezhebindendi kendisi büyük kayıp oldu, hala inanamıyorum böyle yüce bir insan allah yanında görmek istedi herhalde çok erken kaybettik..." said: MÜSLÜMANLIĞA GEÇTİĞİNİ DUYMUŞTUK Müslümanlığı kabul ettiği doğru ise, ALLAH rahmet eylesin..""> "Yaşar Şan ( Erzurum - Hınıs ): MÜSLÜMANLIĞA GEÇTİĞİNİ DUYMUŞTUK Müslümanlığı kabul ettiği doğru ise, ALLAH rahmet eylesin.." said: Yalan dünya Jackson hayal edemeyeceği kadar para kazandı şanı şöhreti vardı ya Huzur işte bu yokken diğerlerinin hiç bir önemi yok bu kadar stres altında geçen bir yaşamın kalp kriziyle sonuçlanması kaçınılmazdı.""> "kadir ekinci: Yalan dünya Jackson hayal edemeyeceği kadar para kazandı şanı şöhreti vardı ya Huzur işte bu yokken diğerlerinin hiç bir önemi yok bu kadar stres altında geçen bir yaşamın kalp kriziyle sonuçlanması kaçınılmazdı." said: rahmet eylesin cünkü medyadan duyduma göre ölmeden birkac yıl önce müslüman olmuştu, teninin beyazlaması ise hastalının bi sonucu, isteyerek beyazlatmadı kendi tenini, AMA ben yine diyorumki bu iş kesin akp,nin işi bu adamı akp öldürmüştür, hatta bu işin altındada akp derin devleti var. saklamayın acıklayınn..""> "ümit karayılan: rahmet eylesin cünkü medyadan duyduma göre ölmeden birkac yıl önce müslüman olmuştu, teninin beyazlaması ise hastalının bi sonucu, isteyerek beyazlatmadı kendi tenini, AMA ben yine diyorumki bu iş kesin akp,nin işi bu adamı akp öldürmüştür, hatta bu işin altındada akp derin devleti var. saklamayın acıklayınn.." said: Yeter bu kadar. Okumak isteyip çıldıracak varsa böyrün ; Bildiğin Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ümit karayılan en asil duyguların adamıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 abi ağır spastik bi milletiz fenalardayız dfsks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Aziz Nesin'e burdan en çok sevgilerimi yolluyorum, eksik söylemiş biraz ama olsun bu milletin %60'ı hakikaten salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 hakan güler: Gerçek hayata hoşgeldin!!!!! Ben seni hiç sevmedim, sevmiyorumda. İnsanlar sevdikleriyle beraberlerdir...Görünen köy kılavuz istemez..Gideceğin yer belli gibi...Dolayısıyla seni sevmemekle iyi etmişim..Kötüler ve kafirler için "Yaşasın cehennem ve azap".. Şu adama bak ya. Ben senin müslümanlıgına tüküreim. Adam resmen başkasının azabıyla mutlu oluyor. Ulan yansa sana giren çıkan mı var denyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ümit karayılan ile tanışmak zorundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 hürriyetin yorumlarıda bi ayrı saçma SON DURAK KARA TOPRAK; KARA DERİNDEN KAÇTIN BEYAZLATTIN AMA; KARA TOPRAKTAN KAÇIŞ YOK; BÜYÜK BİR KAYIP; allah belanızı.. kara deri nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ahahah sonuncu feciymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 müzik bölümündeki hariç olmak üzere açılan tüm michael jackson topiclerinde yazım hatası bulunması ilginç bir detay değil mi sizce de bence öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Saeros said: müzik bölümündeki hariç olmak üzere açılan tüm michael jackson topiclerinde yazım hatası bulunması ilginç bir detay değil mi sizce de bence öyle Ergenekon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 kahretsin federaller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 böyle infial yaratacak olaylardan sonra kanal7den filan yorumlar koyuyosunuz ya bana çok garip geliyo. yani tamam anladım baya salak adamlar var da herseferinde "aa salak" "aa salak" deyince bi anlamı kalmıyo niye böyle bi fevri çıkış yaptım bilmiyorum. ekonomi deneylerinden 300 tl beklerken 5 tl ile dönmemin etkisi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar