GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ginaly said: ŞEHİTLERİMİZE ÜZÜLMÜYONUZ DA MAYKILA MI ÜZÜLÜYONUZ. müzik bölümündeki troller dahil bitek buna güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 umarim yedi ceddin ellenir ne diyim komik oldugunu sanan sey Cons said: şükrü senide elledi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 VENİ VİDİ VOCKE! özel hayatında çok akli dengesinin yerinde olduğu söylenemez tabi. starlığını da tartışmaya luzum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ne mal adamlarsınız lan. hani kesinleşmeden önce ben de kaynattım ama ulan çocukluğunuzda dinlediniz. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Kucukken Bad albumunde az dans etmedim. 88 yazinda muhtemelen o yasta Bad parcalariyla cosmuslugum vardir, diskolara bile aktim ulen 5 yasinda! R.I.P. Michael Jackson. Uzuldum ya acaip. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/76/Michael_jackson_bad_cd_cover_1987_cdda.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 hic bir zaman hastasi, hayrani olmadim, ama kendimi bildim bileli hep bir sekilde var hayatimda, arkaplan servisi olarak calisirdi herif, olmesi garip geldi o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Laraken said: ne mal adamlarsınız lan. hani kesinleşmeden önce ben de kaynattım ama ulan çocukluğunuzda dinlediniz. neyse. ben hala dinliyorum. mal kimdir söylemiyim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 geberejackson kehkehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 anaa ben ortaya attıydım sen niye benimsedin mallığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Estel_Anorien said: bu fotoğraftaki tartışmayı anlayamadım ben aşşağı atmayacaktı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 evet paparazziler gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 tehlikeli die işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 tehlikeli olabilirde fotoyu koyan kişinin dengesiz demesini o fotoyla ilişkilendiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 ben küçükken elektrik direğine tırmanırdım kimse tehlikeli demezdi o paparazzilerle tehlikeli kavramlarımız farklı tabi.. 3-4 yıl önce NTV de Micheal jackson ile ilgili çok güzel bi belgesel izlemiştim bilen varsa koysun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Evet onu bende izlemiştim youtubede olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 o değil de annemin sevdiği 1-2 sanatçıdan biriydi kadın yarım saattir ağlıyo susuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Benimkide bayağa üzüldü gerçi, yani bende tartıştım ettimde sanatçı olarak çok üzüldüm sadece santçılığı dışında yaşadığı hayat bana göre iyi değildi işte suçlamalar falan filan vardı biraz dengesizlik belkide bilmiyorum bana doğru gibi gelmişti belkide yanlıştır ne bileyim bea! =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Ya adam siyahken beyaz oldu, adam tabikide dengesiz. Ama sanat yasami efsane otesi. Zaten boyle basariya sahip delirmemis insan sayisi cok az tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 evet bi ben bi erol büyükburç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 farrah fawcett ta aynı gün ölmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Bu arada patinin yaş ortalaması bayağı yükselmiş lan:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 niye üzüldün?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Şöyle bi 10-15 yıl sonrasını düşündüm şimdi pati bağlanıyorum tuvaletten bir ölü haberi daha mesela ----- camiinde ikindi namazına mütabiken merhum cenazesi kaldıralacaktır.Sonra mesela lan party gidiyor herkes tavuk-pilav yedikten sonra disardan falan tee hee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Vitiligo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar