Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Michael jackson öldü!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kucukken Bad albumunde az dans etmedim. 88 yazinda muhtemelen o yasta Bad parcalariyla cosmuslugum vardir, diskolara bile aktim ulen 5 yasinda!

R.I.P. Michael Jackson. Uzuldum ya acaip.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/76/Michael_jackson_bad_cd_cover_1987_cdda.jpg
Mesaj tarihi:
Laraken said:

ne mal adamlarsınız lan. hani kesinleşmeden önce ben de kaynattım ama ulan çocukluğunuzda dinlediniz.

neyse.

ben hala dinliyorum. mal kimdir söylemiyim şimdi.
Mesaj tarihi:
ben küçükken elektrik direğine tırmanırdım kimse tehlikeli demezdi o paparazzilerle tehlikeli kavramlarımız farklı tabi..

3-4 yıl önce NTV de Micheal jackson ile ilgili çok güzel bi belgesel izlemiştim bilen varsa koysun ya
Mesaj tarihi:
Benimkide bayağa üzüldü gerçi, yani bende tartıştım ettimde sanatçı olarak çok üzüldüm sadece santçılığı dışında yaşadığı hayat bana göre iyi değildi işte suçlamalar falan filan vardı biraz dengesizlik belkide bilmiyorum bana doğru gibi gelmişti belkide yanlıştır ne bileyim bea! =/
Mesaj tarihi:
Şöyle bi 10-15 yıl sonrasını düşündüm şimdi pati bağlanıyorum tuvaletten bir ölü haberi daha mesela ----- camiinde ikindi namazına mütabiken merhum cenazesi kaldıralacaktır.Sonra mesela lan party gidiyor herkes tavuk-pilav yedikten sonra disardan falan tee hee.
  • Yeni Oluştur...