soulberry Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 mümkün mü öyle bi şey? hiç rastlamadım. guitar hero baya bi benziyo gerçi dediğim o tarza. dudak hareketleri filan.. ama o animasyonlardaki kalite daha farklı, çok gerçekçi hareket ediyolar, göze çok yumuşak görünüyolar. belki de vardır bilmiyorum, ama bilen varsa öyle animasyon türü bi şey oynamak istiyorum. görüntüleri çok yumuşak olsun, pixar animasyonları gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 knight online var bak çogzel oyunmuş diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 "soulberry topicleri gibi olan, diğer kullanıcılarca açılmış topicler." gibi bişi olmuş. aha bu ne kadar mümkünse, senin sordugun da o kadar mümkün. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Bence biri birazdan dota diyecek ben de gta4 falan diyorum, ne yapcan pixar animasyonu gibi oyunu :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Platform oyunu vardı, Darkness lı bişeydi. Çocuğun teki köpeğiyle falan bir yerlere koşturuyodu. Pixar animasyonu tadındaydı. Biraz çizgi film gibi dersen Monkey Island ve Larry serisi olabilir kanımca :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 vardı ya idiot aliens mi neydi hatırlayamadım adventure tarzı o dönem ingilizcemin yetersizliğinden çözemediğim geyik bi oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 pixar animasyonlarinin oyunlarini dene mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Bişi Odysea vardı neydi ya.. Bide Oddworld :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 off ne sallamışım ya http://i.testfreaks.com/images/products/600x400/184/stupid-invaders-52988.1202104.jpg stupid invaders miş:D http://images.google.com/images?hl=tr&q=stupid+invaders&btnG=Görsellerde+Ara&gbv=2&aq=f&oq= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 croc vardı. eğlenceliydi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 of croc çok iyiydi, o adayı açıcam diye. çok da ufaktım lan, ps1 saks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 |Joker| said: Platform oyunu vardı, Darkness lı bişeydi. Çocuğun teki köpeğiyle falan bir yerlere koşturuyodu. Pixar animasyonu tadındaydı. Biraz çizgi film gibi dersen Monkey Island ve Larry serisi olabilir kanımca :). heart of darkness. çoook efsane bi oyundu. playstation resmini buldum ahanda. cdsini bulabilirmiyim acaba. 10 seneden fazla olmustur heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 croc'u da heart of darkness'ı da pc de oynadım ben. heart iyiydi de crocun kontroller garipti biraz ama alışıyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 barbu said: |Joker| said: Platform oyunu vardı, Darkness lı bişeydi. Çocuğun teki köpeğiyle falan bir yerlere koşturuyodu. Pixar animasyonu tadındaydı. Biraz çizgi film gibi dersen Monkey Island ve Larry serisi olabilir kanımca :). heart of darkness. çoook efsane bi oyundu. playstation resmini buldum ahanda. cdsini bulabilirmiyim acaba. 10 seneden fazla olmustur heralde =) hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan biridir. kesinlikle öneririm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 sonucu bildirmeyi unutmuşum. rayman 3'ü satın aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 para mı verdin oyuna? poff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 oynamadı isen(iz); Neighbours From Hell serisi. Gayet eğlenceli bir oyun. Komşunuza komiklikler, şakalar yaparak kızdırıyorsunuz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 garbıç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCSSS Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Bu oyunu bende oynadım çok zevkli, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 razzRaziel said: garbıç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 reddiye said: off ne sallamışım ya http://i.testfreaks.com/images/products/600x400/184/stupid-invaders-52988.1202104.jpg stupid invaders miş:D http://images.google.com/images?hl=tr&q=stupid+invaders&btnG=Görsellerde+Ara&gbv=2&aq=f&oq= lol en soldaki direk space jam'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 abi heart of darkness'in sonunda hepsi ruya cikiyodu di mi? oyle hatirliyorum cok kufretmistim ehuehu croc da efsanedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Az hayvan değilsin penth be, insan bi spoier a falan alır hocam ya. Evet hepsi rüya diyorlardı ama sonunda gene minik bir ayrıntı vardı "rüya değil lan" dedirten hollywood film sonu ayrıntısı gibi. Remake yapsalar xbox arcade e de, oynasak gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Penthesilea said: abi heart of darkness'in sonunda hepsi ruya cikiyodu di mi? oyle hatirliyorum cok kufretmistim ehuehu croc da efsanedir ya Ne küfürler yiyeceksin şimdi oyunu ilk kez burdan görüp de oynamaya karar veren insanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Abi yuh oyunun sonu küt diye direk söylenir mi öyle ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar