Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

realistic e hayır !


arcane

Öne çıkan mesajlar

soldat hızlı işleyişi olan bir oyundur, realistic mode değişik silahları anlamsız kılmakla birlikte oyunun taktiksel yanını bastırıp şans faktörünü yükseltmektedir.adı ile ters işlemektedir, oyundan alınan zevki azaltmaktadır ve sotenin köklenmesine sebep olmaktadır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

realistic iyide ff kötü[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

realistic dediğiniz şu zılayıp yere düşünce can azaltan hadiseyse ben de kaldırılsın derim. ciddi fps oynamak istesem zilyon tane oyun var o işe yarayan, makara ve gırgır etkeni olumsuz etkilenmemeli soldat'ta..

gerçekçi bişi olacaksa doğru düzgün spawn ve spawn esnasında elde dolu silah olsun. adamın önünde boş silahla spawn olunması kadar uyuz bişi görmedim bu tarz bir oyunda şu ana kadar..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oynadiginiz mod CTF. TDM veya DM degil. Bunu goz ardi ediyorsunuz. Zaten civ civ istiyorsaniz DM ve TDM var. CTF biraz daha taktik ve ozen isteyen bir mod. Adam elinde bayrakla bir kere vurulup zar zor ayakta kaldiktan sonra, yuksekten duserse olmesi kadar dogal bir sey yok. Olmasi gereken de bu bence.

FF ye katilabilirim ama, ciddi anlamda olayi kavrayamamis arkadaslar var.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
.. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

realistic in sorunu oyunu daha civ civ hale getirmesi senin deyişinle.
bazı silahlarda aim gibi bir dert de kalmıyor
bodoslama dalıyorsun.getirdiği tek taktik düşünce line of sight ile fall damage ki fps olmadığından line of sight gereksiz, fall damage ise ne kadar taktiksel avantaj/dezavantaj yaratıp oyunun gidişatını etkiler tartışılır..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

LOS ın savunmaya ittiği neye göre oluyor ?
tersine daha kolay bayrak alınıyor
onun tek sebebi insanların direk ölmeye kıl olup bari defans takılayım mantığıdır ki bu realistic in ctf şartlarına göre kaçınılmaz bir düşünce modelidir.

realistic de ateş ederken dikkat etme diye bir olay yok
en basit örneği spas ı alıyorsun ve sol tuşa basmaya başlıyorsun, dikkat edin nişan alıyorsun demedim çünkü pek gerek olmuyor, nişan almadan triple yaptım geçen gün, başlarda zevkli gibi gözükse de uzun süre oynayınca taktik anlayışın şansa yenik düştüğünü anladım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya ff açıkken bayraa aldıım an mermi manyaa yapan arkadaşlar var[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bencede CTF de gayet mantıklı.
adam aşadan geliyor mesela
uzaktan gelip aşadan bayrak kaçıran birisini görüp peşine düşebiliyorsunuz.
clifflerin arkasını göremediğinizden sürekli tetikte olmak zorunda kalıyor defans adamları vs vs heyecanlı oluyor tabi[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Realistic iyi de FF çok gıcık yaa!
Bazı arkadaşlar (en başta ben) patlayıcı oyuncaklarla yanlış takımın adamlarını indiriyor.
Ya da barett ile bir çakıyor, düşmana girip bizden çıkıyor. Biz de sağ çıkamıyoruz tabi.
LOS ve fall damage çok mantıklı ama FF kapansın! (Realistic mode açıkken kapanıyorsa tabii.)[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında benim için hiç farketmez, CS gibi değil bu.
CS acayip geriyor adamı. En çok başıma gelen olay:
Herhangi bir harita, elimde xm1014 (2:2), uzun ve düz bir yoldan gidip, düşmanların yakınına (genelde arkalarına) gideceğim. Burda bahsi geçen yok korunan bir yol olur genelde. (Yapmayı çok sevdiğim bir kahramanlık. Zaten Battal modunda oynamadıktan sonra ne anlamı var ki? :))
Neyse.
"Cover me!"
* Pat pat pat * (ayak sesim)
* DAN DAN DAN!! TATATA * (silah sesi :))
Ben (ekran karşısında tabii, klavye üzerinde değil, o kadar öküz değilim.) "Allah kahretsin be! Hayvan herifler oyundan anlamıyorlar yaa! O telsizi, o radarı ne diye koydular oraya be! Rezil herifler defolun server'dan! Gidin Mayın Tarlası oynayın be!"

Soldat'taysa takımımdakiler kafama sıkıyor, testereyle dalıyor... Nefes alış verişimde bile fark olmuyor.
Ben, ben milleti yanlışlıkla vurunca sinirlenmesinler diye istiyorum FF'nin kapanmasını. (Çok düşünceliyimdir.)[signature][hline]Hangi "de" ayrı yazılır, hangi "de" bitişik yazılır, bir okuyalım bilgilenelim, forumlarda da dikkat edelim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oehoeh
evet bazı oyuncular ctf yi bilmeyip kendi takımındakileri biçiyorlar
şahsen başıma gelmişti
30 dakika boyunca takımımdaki adama , abicim aynı takımdayız beni neden vuruyorsun u anlattıktan sonra
combatlarda beni yine düşman sanıp vurmaya devam etti

ama yinede eğlenceli[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...