Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngilizce Çeviri Miras Hakkında..

Diablo_Angel

Öne çıkan mesajlar

ATTN: Atılgan

I am Barrister Kwame PIANIM, the attorney at law to Late Eng.Michael Atılgan, a national of your country, who used to work as the Director of petroliers (TOTAL BENIN) in Benin Republic West Africa Here in after shall be Referred to as my client.

On 27th of May 2004 my client also His wife and their three Children were involved in a car accident Along Grossi express-road. All occupants of the vehicle Unfortunately lost their lives.Since then I have made several enquiries to your embassy to locate any of my clients extended relatives this has also proved Unsuccessful.

After these several unsuccessful attempts, I decided to track His Surname over the Internet, to locate any member of the Family with the last name, that is why I contacted you. I have contacted you to assist in Repatriating the money and property left behind by my client before they get confiscated or declared unserviceable by the bank here. These huge deposits were lodged particularly, with the "BANQUE ATLANTIQUE DU BENIN (BAB)" An affiliate of Commercial Bank of Africa where the Deceased had an account valued at about $18.5 million dollars.

The Bank has issued me a notice to provide the next of kin or have the account confiscated. Since I have been unsuccessful in Locating the relatives for over four years now I seek your consent To present you as the next of kin of the deceased since you have The same last name so that the proceeds of this account valued at $18.5 million dollars can be paid to you and then you and me can Share the money.60% to me and 40% to you I will procure all Necessary legal documents that can be used to back up any claim we may make.All I require is your honest cooperation to enable us seeing this Deal through.

I guarantee that this will be executed under a legitimate arrangement that will protect you from any breach of the law. And the way we are going to achieve this is. I will need the following important information from you,

Your Full Name and Address,
Your Age, Occupation and Position,
Your Telephone and Mobile for Communication Purpose.

biri şunu çevirebilirmi eğer miras kalmışsa destek çıkarız çevirene :))
Sosyal ağlarda paylaş

Diablo_Angel said:

aradım verilen numarayı adam benden ev telefon numaramı istedi yada fax numarası istedi mail olarak atarsın bana dedi çok ilginç

abiiiiiii..

ben de bunlara inanlar var mı diyordum..

varmış!

aslında facebooktan ava çıkıp, bilgileri toplayıp sonra anında maila cevap veren avın verdiği bilgilerle paraya çevirebilinir.

aslında suç bile olmaması lazım. adamın kendi muhakeme yeteneği yoksunluğu ne de olsa.. mesela elimize kurban düşmüş de haberimiz yokmuş http://forum.paticik.com/read.php?20,1723766,3983469#msg-3983469

unutmadan
said:
The first rule of the con "you can't cheat an honest man" because an honest man doesn't want something for nothing. Promise something for nothing, and give nothing for something.

aslında bu olayın suç olması bile saçma oluyor. açgözlülüğün kurbanı işte bildiğin. masallarda falan da anlatılır ya.. mahkemenin bu durumda elemanı değil kandıranı koruması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten ya avukattır müşterisinin akrabasını ararlar ya da bankacıdır ölmüş müşterisinin bankada kalan parasını çalmak için ortak ararlar.

internet üzerinden dolandırıcılık tarihinin kısa bir özeti ve gene çok ilginçtir hep afrika'dandır elemanlar. yanlış olmasın sanırım alibaba falandı bir ticaret portalında sahtekarları nasıl anlarsınız bilgi notunda afrika'ya özellikle kenya'ya dikkat edin diyordu hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Acılarım depreşti. Babam da bi kere bana TOGO KRALININ KARISI ndan gelme bu tarz bişeyi tercüme ettirmişti zorla. Neymiş ne değilmiş öğrenelim ehih ehih diye gelmişti.
Hayır yine miras filan neyse, yenebilitesi var filan da... Togo kralının karısı ne ya? Hem ne kadar tırt bi ülke olursa olsun, kraliçe olucak kadın gmail mi kullanır ulan? Hem togo neresi ya?

Yemeyin böyle şeyleri evladım. Sinir stres sahibi oluyo çevredeki insanlar. Hem alay konusu olursunuz sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

before

Diablo_Angel said:

yok spam mail e benzemiyo altta benim hakkımda baya bilgi verilmiş orayı yapıştırmadım

after...

Diablo_Angel said:

yahu ne inanması fantazi olsun diye aradım hatta verdigi numarayı 2. bi mail atmış şimdi pasaportunun resmini falan yollamış soy ağacından bulmuşta beni bilmem neymiş inanıcak deiliz heralde meraktan yazdım ilk kez böyle bi mail aldım
Sosyal ağlarda paylaş

Jandor said:

before

Diablo_Angel said:

yok spam mail e benzemiyo altta benim hakkımda baya bilgi verilmiş orayı yapıştırmadım

after...

Diablo_Angel said:

yahu ne inanması fantazi olsun diye aradım hatta verdigi numarayı 2. bi mail atmış şimdi pasaportunun resmini falan yollamış soy ağacından bulmuşta beni bilmem neymiş inanıcak deiliz heralde meraktan yazdım ilk kez böyle bi mail aldım
Sosyal ağlarda paylaş

anısına saygıyla...

Penthesilea said:

Jandor said:

before
Diablo_Angel said:

after...

Diablo_Angel said:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...