Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 aslanım bee hızlan hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 aa yağmur mu yağıyo, hava kapalı filandı ama beklemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 yağmur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 neresi orası:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ulan ne güzel geçen sene mayısta nisanda yanıyoduk şimdi haziran ama yinede daha serin ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 adamınbiri said: neresi orası:(izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Saeros said: aa yağmur mu yağıyo, hava kapalı filandı ama beklemezdim Ulan insan pencereden disari bakar. Izmir de Istanbul'dan daha soguk diyorlar, allah boyle dengenin belasini versin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Kartan said: adamınbiri said: neresi orası:(izmir niye burası esmiyo bile :( bide boğaz falan var heaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 burda gölgede 45 derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 MADBOY said: Saeros said: aa yağmur mu yağıyo, hava kapalı filandı ama beklemezdim Ulan insan pencereden disari bakar. Izmir de Istanbul'dan daha soguk diyorlar, allah boyle dengenin belasini versin ama. iyi de izmir'in her yerinde aynı değil ki hava durumu, köy mü lan burası çok sinirlendim, sinirlenince çok seksi olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 balçovada niye yağmıyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 İSTANBULDA NİYE YAĞMIYO ASIL?!?!?!?!?!?!?!?!?! ama sahil esiyo biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 hiçkimsenin... yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 boğaz esiyor bitek gerisi cehennem lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 günde 2 bazen 3 kere duş alıyorum buna ragmen ölüyorum terden bu ne lan oturdugum yerde bile terliyebiliyorum ki hemen her gun dısarı çıkmam gerekiyo FFFFUUU- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 terleyemeyenleri düşün otur şükret haline yansaydın sende kombi gibi görürdün ne pis bişey olduğunu. negzel sağlıklıyım şipir şipir terliyorum diyip sevin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar