Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aranıyor: minik kişisel klimalar.

goldbären

Öne çıkan mesajlar

yahu beyler türkiyede ufak odadan odaya taşıyabileceğim havayı soğutan bir şeyler yok mu? odayı soğutamasa da üstüme soğuk şeyler üflesin. ailem eve klima takmaz, taksa da odaya uzak olur. ama bizde de split klimalar falan var sadece.

internette baktım 1000 BTU oda klimaları var tekerlekli ufak şeyler falan. böyle portabıl bir şey yok mu, masaüstü klima falan da olur. (dondurulmuş suyu çözen tırt 20 dolarlık klimalar hariç)
Sosyal ağlarda paylaş

anlatacağın hikayeye koyiim kermit. geçen yaz bi müşterinin (güzellik merkezi) server odasında işim vardı, klima kumandasını bulamamıştım, aynı senin dediğin durumdaydım. sora yeşil gözlü kızıl saçlı hatun gitti getirdi, kumandayı verdi. kısa süre sora çıkmaya başladım =D (o da fazla uzun sürmedi ya neyse)
nerden neler çıkıyo anasını satiim.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit konuyu dağıtıyosun!!! şikayet ban pls!

ciddiyet derecesi.

edit: pardon asıl konuyu unutmuşum. bu borulu klimalar iyi galiba ya. iki ünite de içinde sanırım, ama farklı ortam koşullarını borularla hava alıp yapıyor demekki. çok portatif olmamakla birlikte duvara monte de değil sanırım:)

yine de ben şöyle 100-150 liraya yalancı bir şeyler bakmıştım, ama yok demekki.

son olarak, nemli fanlarla serinlemenin sağlıksız gözüktüğünü düşünoyrum. hiç denemedim bunları ama üstünüze nem yapışıyor yahu, soğukluğu geçince yapış yapış olursunuz yine. klimalar nemi de azaltıyor ekstradan, bunlarsa artırıyor gibi. bilgisyarlı odada kullanmaya tırsardım ya.

birisi de "hayvan gibi güçlü fan kullan" dediydi. abicim ondan sonra oda "pervaneli kargo uçağı" ambiansına bürünüyor ama ya. üstelik sert rüzgarda oturup tutulmak istemem yani. o yüzden vantilatörleri seçenek olarak görmüyorum :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...