soulberry Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ne manyak egolar anlamıyorum. yemekten sonra röportaj yapıyolar ya hani; orda herkes artistik triplere giriyo baya. "onu kendime rakip görmüyorum, rakibin r'si bile olamaz. benim için sıfır tehlike oluşturan biri, tırnağımın kenarındaki uzun etten bile farksız benim için. ezerim onu, benim gibi su bile koyamaz o." gibi şeyler söylüyolar. dram vallahi.
kazým Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 SENİN EGONU LEGO YAPAR OYNAR OYNAR ATARIM SOUL
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 keağzım, olmamış diyor ve on üzerinden bir veriyorum.
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 gün geçmiyor ki soulberry ilginç bi topik açmasın
kazým Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 soulberry said: keağzım, olmamış diyor ve on üzerinden bir veriyorum. bağyan :(..
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 hala mı yemekteyiz ya :(
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 geçen gün adana-yumurtalık da bir arkadaşta kalıyordum öğlene doğru bi kahkahalar uyandım,misafir gelmiştir dedim aldım kitabımı okuyorum boxer la yatağımda içeri bi garip bi adam daldı kahverengi saçlı kalın altın künyeli mal bi tip arkasında da tüm ev haklı adam böyle doktor edasıyla bana baktı meraba dedi 'selam??' dedim arkadan bir ses yükseldi Tanıdın mı enver kim bu ? yok dedim nerden tanıycam ? Arkadan , yemekteyiz yarışmasında çıkmış bilmemkim bey dediler ee dedim evde ne işi var aşcı mı aldınz? anladım ki feci pot kırmışım Yalnız çok sinirlenmiştim altımda boxer 5-6 kişi içeri dalınca bir de adamın kendini beğenmiş tavırları Adam ne dedi sonra: -Sen kimsin? ulan salak benim kaldğım eve , yattığım odaya girip sorulcak soru mu bu neyse ztn deli muamelesi yapıyordu herkes adama aşırı yapışkan bi tipti neyse Türkiyem bu günleri de atlatır! cCc
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 nası lan??????????????????
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Ya bu konular öyle gereksiz diil. Toplumun belli kısımlarının derdine tuz basan şeyler bunlar. Okuyoruz işte ._.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 garbage ın en konulu konularını açıyosun soulberi. mesajlar bir düzen kokuyo. garip lan
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 kardeşim benim be!! türkün türkten başka dostu yoktur lan!! cizıs : MS: 32
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 lan mı? diye bir loopa sokasım geldi ehue
Öne çıkan mesajlar