soulberry Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ne manyak egolar anlamıyorum. yemekten sonra röportaj yapıyolar ya hani; orda herkes artistik triplere giriyo baya. "onu kendime rakip görmüyorum, rakibin r'si bile olamaz. benim için sıfır tehlike oluşturan biri, tırnağımın kenarındaki uzun etten bile farksız benim için. ezerim onu, benim gibi su bile koyamaz o." gibi şeyler söylüyolar. dram vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 çok şekersin on tekersin soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 SENİN EGONU LEGO YAPAR OYNAR OYNAR ATARIM SOUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 keağzım, olmamış diyor ve on üzerinden bir veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 gün geçmiyor ki soulberry ilginç bi topik açmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 açsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 soulberry said: keağzım, olmamış diyor ve on üzerinden bir veriyorum. bağyan :(.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 hala mı yemekteyiz ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 geçen gün adana-yumurtalık da bir arkadaşta kalıyordum öğlene doğru bi kahkahalar uyandım,misafir gelmiştir dedim aldım kitabımı okuyorum boxer la yatağımda içeri bi garip bi adam daldı kahverengi saçlı kalın altın künyeli mal bi tip arkasında da tüm ev haklı adam böyle doktor edasıyla bana baktı meraba dedi 'selam??' dedim arkadan bir ses yükseldi Tanıdın mı enver kim bu ? yok dedim nerden tanıycam ? Arkadan , yemekteyiz yarışmasında çıkmış bilmemkim bey dediler ee dedim evde ne işi var aşcı mı aldınz? anladım ki feci pot kırmışım Yalnız çok sinirlenmiştim altımda boxer 5-6 kişi içeri dalınca bir de adamın kendini beğenmiş tavırları Adam ne dedi sonra: -Sen kimsin? ulan salak benim kaldğım eve , yattığım odaya girip sorulcak soru mu bu neyse ztn deli muamelesi yapıyordu herkes adama aşırı yapışkan bi tipti neyse Türkiyem bu günleri de atlatır! cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 nası lan?????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 soulberi buraya yumruk havaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Ya bu konular öyle gereksiz diil. Toplumun belli kısımlarının derdine tuz basan şeyler bunlar. Okuyoruz işte ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 garbage ın en konulu konularını açıyosun soulberi. mesajlar bir düzen kokuyo. garip lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 barbu said: lan lan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 kardeşim benim be!! türkün türkten başka dostu yoktur lan!! cizıs : MS: 32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 lan mı? diye bir loopa sokasım geldi ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar