knox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Portland’a oranla Hidayet’e daha yüksek bir teklif sunan Toronto’nun daha büyük bir Türk nüfusuna sahip olması, daha büyük bir şehir olması ve Raptors takımının Doğu Konferansı’nda yer alması Türkoğlu’nun fikrinin değişmesindeki en önemli sebepler olarak gösteriliyor. İki sezondur son anda all-star’ı kaçıran Hidayet Türkoğlu bu sezondan itibaren all-star seçilmek istiyor. Ntvspor'dan alıntı lol
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 2 gün takip etmedim kapmışlar adamı, bir konuşayım portlan la 5-6 fazla versin, maçımızı izleyip işe gidelim.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 toronto ile anlaşmış sanırsam. garip yani. hani toronto'yu bayadır takip etmiyorum ama, toronto'nun ne iddiası var ki? finalden taa oralara gerilemek garip geliyor bana.
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 3 kuruş para için yapılcak iş değil senin yaptığın hedo. ayıp. gittin bi de nbain en flopçu takımına. iğrenç hiç sevmem.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Anthony Parker'ı kaybedecekler büyük ihtimal adam gibi sg'leri kalmayacak.Shawn Marion'ı bozdurup ortalama bir pivot ve sg alırlarsa Bosh-Calderon-Hedo sağlam bir iskelet. Ama 2010'da Bosh bize geleceği için bunlar hep ütopya (:P), adam bariz parayı bir de doğuda all-star olmayı seçmiş resmen
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 aynı performansı sergilerse "belki" olur. kolay değil isi, hele toronto'dayken. bi de bakıyoruz toronto birinci bitiriyo grubunu eheh.
Reyna Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Gilean said: 3 kuruş para için yapılcak iş değil senin yaptığın hedo. ayıp. gittin bi de nbain en flopçu takımına. iğrenç hiç sevmem. para için değil karısı öyle istedi diye torontoyu seçti :)
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Babasının evi de mi Toronto'daymış?
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 hidayet'te ne yumuşak adammış lan. Mehmet okurun karısı napsın ozm karla kaplı bi dağ'da yaşıyor kadın
lucretia85 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Toronto 30 maç civarı kazanmıştı yanılmıyorsam geçtiğimiz sezon.Önümüzdeki bunun daha üstünü vaad eden bir görüntüsü yok bence.Hedo rahatı, kolay olanı seçti bence.İddialı olmayan bir takım sonuçta.Son yıllarını böyle gaeçirmek istemiş olabilir nbade.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Doğuda 1-2 hamleyle iddialı pozisyona gelinebilir. Toronto'nun seneye play-off yapabileceğinin garantisi yok,ama benim tahminim zorlayacaklardır bir 6-7
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 2sene önce zaten taş gibi takımdı toronto geçen sene bozuldular bi bakalım bu sene toparlayabilecekler mi yeniden.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Toronto David Lee'yi çok istiyordu, ona ayıracaklarını düşünmüştüm salary'i Hidayet tercihleri şaşırttı gerçekten
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Sheed'i Celtics kaptı. http://www.nba.com/2009/news/features/david_aldridge/07/05/wallace.celtics/index.html
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ee garnet ın yedeği mi olacak?
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 seneye kim şampiyon belirlenmiş oldu :p garnett'in yedeği olur, bide garnett sakatlanırsa diye tutucaklar işte elde. bu sezon play-offlarda garnett olsaydı elenmicek bi takımdı boston, bu tip durumlar için almışlardır. güzel oldu bu
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 sheed'in pivot oynayabildiğini unutmayın tabi. yani perkins'inde bi nevi yedeği oldu. bence su ana kadar yapılmıs en iyi imzalardan biri.
Reyna Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Eh Boston yine şampiyon olur o zaman ... Bu arada Orlando bu sene 1. turu ancak geçer ahada buraya yazıyorum ...
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 orlando çıkamasa ne sevinirim.
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 orlando her türlü yapar bişiler dwight howard olduktan sonra rashard lewiste var yanında jameer'le 3all-star duruyo sorun yok.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Ya şu jameer cücesine all-star demeyin. Adam pg bile değil, bırak all-tar ı.
Öne çıkan mesajlar