adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Bella said: adamınbiri said: bella hatunsan ben seni bırakırım ;););))))));;););););); soruları cevaplasan yeter,çok makbule geçer hatta. google it yada ben bırakırım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 konu dağıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 konu dağılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 taksiye bin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 gönder taksi parasını bineyim. yenikapı göztepe arası 32490290932423 lira tutar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 kazım said: sıçrayarak defolabilirim Çok güldüm, rep verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 gündüz aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Bella said: gönder taksi parasını bineyim. yenikapı göztepe arası 32490290932423 lira tutar sdfs bbamla ben zamanında kırıkkale - antalya arasını taksiyle gittik. 2002 senesiydi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Bella said: 1)yenikapı ile göztepe arası kaç saattir? trafiğe göre farklılık gösteriyor mu? 2)göztepeden yenikapıya en kolay ve hızlı nasıl gidebilirim? 3)yenikapıdan bandırma deniz otobüsü kaç saat sürüyor?her zaman tam olarak 2 saat mi sürüyor? tşk. 1) max. 40 dk olabilir zamanlamayı tutturursan. trafiğe göre farklılık göstermez. (çok iddialı oldu :P) 2)göztepe>kadıköy kadıköyden denizotobüsü>yenikapı 3)denizotobüsü değil o, hızlı feribot. tam 2 saat değildi yanlış hatırlamıyosam, 2 saatten biraz az olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 -007- said: Bella said: 1)yenikapı ile göztepe arası kaç saattir? trafiğe göre farklılık gösteriyor mu? 2)göztepeden yenikapıya en kolay ve hızlı nasıl gidebilirim? 3)yenikapıdan bandırma deniz otobüsü kaç saat sürüyor?her zaman tam olarak 2 saat mi sürüyor? tşk. 1) max. 40 dk olabilir zamanlamayı tutturursan. trafiğe göre farklılık göstermez. (çok iddialı oldu :P) 2)göztepe>kadıköy kadıköyden denizotobüsü>yenikapı 3)denizotobüsü değil o, hızlı feribot. tam 2 saat değildi yanlış hatırlamıyosam, 2 saatten biraz az olabilir. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ÇOK SAĞOL. MÜTEŞEKKİRİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Bella said: -007- said: Bella said: 1)yenikapı ile göztepe arası kaç saattir? trafiğe göre farklılık gösteriyor mu? 2)göztepeden yenikapıya en kolay ve hızlı nasıl gidebilirim? 3)yenikapıdan bandırma deniz otobüsü kaç saat sürüyor?her zaman tam olarak 2 saat mi sürüyor? tşk. 1) max. 40 dk olabilir zamanlamayı tutturursan. trafiğe göre farklılık göstermez. (çok iddialı oldu :P) 2)göztepe>kadıköy kadıköyden denizotobüsü>yenikapı 3)denizotobüsü değil o, hızlı feribot. tam 2 saat değildi yanlış hatırlamıyosam, 2 saatten biraz az olabilir. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ÇOK SAĞOL. MÜTEŞEKKİRİM. RİCA EDERİM NE DEMEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 doğru söylediğini nerden biliceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 kazımı kafesten cıkaralım artık oynasın burda o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 adamınbiri said: doğru söylediğini nerden biliceksin? dediklerini zaten biliyordum daha iyi bir alternatif aradım ama böyle yapıcam sanırım,bulamadım çünkü. sadece ilk soruda hiçbir fikrim yoktu. yani doğru sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ve 007 kızı kazandı! tebrikler 007 asd =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 cenx said: kazımı kafesten cıkaralım artık oynasın burda oseni oynarken bize ne gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 şu başarısız intihar girişimin olmasa kIral adamsın be kazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 kazım girişimci adamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 kazım said: sıçrayarak defolabilirim sıçrattı yada sıçırttılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 yok canım ben sıçrarken balonuna sıçrattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 ahqahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 çamlıcadan sabiha gökçene gittim 52 tl soktu taksici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 nerdesin şimdi? bursa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar