Arma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Patriarch Bacchanal Matriarch Arma Bitirdik rahatladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 tyrael kabul etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Saeros said: tyrael kabul etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 oha millet bitirmis, ben baslıcam hala fdgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 lol gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Masquerade said: oha millet bitirmis, ben baslıcam hala fdgfd. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Masquerade said: oha millet bitirmis, ben baslıcam hala fdgfd. +alksjfa Bu arada /players açabiliyo muyuz bilmiyorum da, açarak mı oynadınız diye sorayım hemen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Teşekür ederim tebrikler için. Players komutu çalışmıyor. Hızlı kasmak için izlediğim yolu anlatayım. Exp işini solo kastık. 25 e kadar takıldım act 5 de random olarak. 25 te Eldrich(act5 1.wp nin hemn üsütndeki) ve Pindleskin(anyanın portalı) kestim. Gir kes çık. Gir kes çık. 40 oldum hemen. Sonra 40 ta nm ye geçtim. Hemen q ları yapıp yine act 5 te aynı şeyler. 70 te helle geçtim. yine aynı yöntem. Bu şekilde çok kolay level atlayabilirsiniz solo olarak. Daha fazla player olsa baal run ile de güzel exp kasılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ben de 56 oldum, eldricth sıkıcı olsa da hızlı baya, hellde feci dayak yiyorum şu halimle. Bir de bütün zombieler cold immune hellde oturup ağlamak lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 bende hata veriyor giremiyorum servera sizde oynamayin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 63 here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Tamamdır saolasın Arma. Şimdiye kadar açtıım assassinler hiçbi zaman istediim gibi olmamıştı, şimdi bi bakayım nası olacak. Bi tane de paladin açasım var ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 barbarımla 18 oldum. xD 30 olup çılgınlar gibi ww atmak istiyore! xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar