sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 12 Eylül'e yargı yolu tartışması sürüyor. 12 Eylül hakkında hazırladığı iddianame yürürlüğe konmayan Savcı Sacit Kayasu'ya göre "Siyasi irade olursa yargılanabilir; iddianame hala geçerli." NTV konuyu taraflara sordu: http://www.ntvmsnbc.com/id/24978060/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Nah açarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 kulların tanrıları yargıladığı nerde görülmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 kendileri gecsin once yoldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 hem deniz baykal, hem burhan kuzu açılabilir demiş de hep lafta kalıyo bunlar, sonra iddianame yazanı meslekten men ediyolar falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Amerika tarafından iktidar koltuğuna oturtulanların Amerika'nın adamlarını yargılayabileceklerine ancak kıçımla gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 pentagonda madalya alan genelkurmay başkanımız da dahil mi o koltukta oturanlara acaba? hani şu "antiemperyalist-tam bağımsız" ordumuzun genelkurmay başkanı canım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Başkalarını bilmem de ben şu ana kadar hiç bir mesajımda Genelkurmay Başkanları'ndan övgüyle sözetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Muhtıralara ses çıkarmayanlar , birden bire ezilmeye en müsait , kimse tarafından kollanmayan eski darbecilerin peşine düştüler. Bu gayet gösteriş için yapılmış bir hareket gibi geldi bana. Bu adamların hepsi yargılansın , darbeyi yapan , yapmaya teşebbüs eden , yetkili olup resmi olarak ima eden herkes. Eski darbecilere yargı yolunun açılmasını önerenler de , sahte öneriler yerine , tüm teşebbüslerin üzerine gidip hepsi için destek versinler. Komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 tabe binlerin katili bodrumda hande ataiziyi nu cizsin denizde 3 tae g3 kursunu bulundu diye birileri seneerce icerde yatsin sizin adalet anlasyinsinizda bu iste ama ressami seversiniz siz imam hatipleri kurdu adam sevilmicek gibi adam deo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Bir daha oku yukardaki mesajı , gerekirse sana heceleri ayırarak gönderiyim öm den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Horizon said: Bir daha oku yukardaki mesajı , gerekirse sana heceleri ayırarak gönderiyim öm den. niye alindin ki horizon ben ortaya soledim lafi yaw tamam seviyosan ressami uzulme ya bisi olmaz ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Ozaman mesajların hepsini yanlış okumuşsun ya da okuyamamışsın. Daha vahim bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 insan kendi babasına ihanet eder mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Kimse tarafından kollanmayan?! eski darbecilerin yargılanmasını istemek gösteriş?! adamları anayasa koruyor, bu bir. başka konularda "yasaysa yasa, değiştiririz" diyen, olmamış darbenin mazlumu akp isterse yasayı bugün değiştirir, bu iki. ortada bir suç varsa bu suçun yargılanmasını istemek niye gösteriş olsun, bu da üç. üstelik bu suçu işlemeyen, işlemeye teşebbüs ettiği iddia edilen insanlar tutuklu yargılanırken, suçu işlemiş olanlar teşebbüs edildiği iddia edilen darbenin muhattabının atadığı cumhurbaşkanıyla el ele kol kola sohbet ediyorken, bu da dört. bakalım okuduğunu anlayabilecek misin, bu da beş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 1-3-5 hepsini boş yazmışsın. Bir daha yazmayacağım , dönüp oku mesajımı. Başkasına anlayabilecek misin demeden önce , kendin okuduğunu bir anlayıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 hayır ben şunu anlamıyorum. diyelim ki şov amaçlı yapılıyor bu. e tamam, destekle. yok olmaz, şov. şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 boş yazmışım yav gösterişli yazmaya çalışmıştım ben halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Horizon said: Muhtıralara ses çıkarmayanlar , birden bire ezilmeye en müsait , kimse tarafından kollanmayan eski darbecilerin peşine düştüler. Bu gayet gösteriş için yapılmış bir hareket gibi geldi bana. Bu adamların hepsi yargılansın , darbeyi yapan , yapmaya teşebbüs eden , yetkili olup resmi olarak ima eden herkes. Eski darbecilere yargı yolunun açılmasını önerenler de , sahte öneriler yerine , tüm teşebbüslerin üzerine gidip hepsi için destek versinler. Komik oluyor. Sanırım şaka yapıyorsunuz. Bari destekle , yok gösteriş şerefsizler ? Yok ben hepinize heceleyip gönderiyim en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 başlıktaki soruya kenan evren bizi de çizecek mi diye cevap vermek istiyorum. ayrıca daha geçen cumhurbaşkanımız ağırladı, nah yargılarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 horican sen diyorsun ki, hakkaten insanların gözü önünde cinayet işlemiş ama yargılanmamış adama da, cinayet işlemeye teşebbüs ettiği iddia edilen ve tutuklu yargılanan adama da katil gözüyle bakalım ve hüküm giymeleri için mücadele edelim. bu mudur? kim boş konuşuyor demiştin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Kanımca askeri mahkeme ve dokunulmazlık halen mevcutken imkansıza yakın veya Limit x=sonsuz iken 1/x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 http://img188.imageshack.us/img188/9902/istavrit.jpg denizden cikan buyuk kanit war abi ergenekonda ole demeyin kursun cikmis denizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 bonepart demogojiyi de benden öğrendin ya ne adamsın sdşflkg he gülüm sadece denizden silah çıktı, başka hiç silah yok bööle tertemiz adamlar aslında ergenekonda yargılananlar =) hem kenan evren de yargılanmamış, bu adamları yargılamak ne haddimize di mi? tahliye edelim gitsinler valla, yazık günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 BonePART said: tabe binlerin katili bodrumda hande ataiziyi nu cizsin denizde 3 tae g3 kursunu bulundu diye birileri seneerce icerde yatsin sizin adalet anlasyinsinizda bu iste ama ressami seversiniz siz imam hatipleri kurdu adam sevilmicek gibi adam deo ki keşke sadece 3 tane g3 mermisi olsa... binlerce sayfalık iddianamesi olan davayı 3 parça g3 mermisine bağladın ya, helal ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar