Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 DİKKAT BU BİR SARHOŞ OLDUM ATARIM VAR TOPİCİ DEĞİLDİR. Joker'e gidelim diyince burun kıvıran ve bizi sadece tuborg satılan bir yere götüren arkadaşlarımı kınıyorum. Ne güzel efes içecektik işte.Ne işimiz var tuborgla. Tuborg fıçı kadar leş bir bira daha yoktur heralde. 1 tanesi bile midemi bulandırdı.Nimettir yazık olmasın diye bitirdim. Ayrıca hava çok sıcak deniz kenarı olsun dediniz sıcaktan piştim. Öf be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Arkadaslarina soyle bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ayrıca de ki. tubork çandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ahahhaa bulmus da sikayet edio ya,abi benim alkolsüzlükten damarlarım sertlesti artık kolonya ya dalıcam,sen ne diyosun değerini bil değerini :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 geçen arkadaşlarla bi mekana gitmiştik 93 tane bira içmişim öeaaaah kralım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 vivavale said: ahahhaa bulmus da sikayet edio ya,abi benim alkolsüzlükten damarlarım sertlesti artık kolonya ya dalıcam,sen ne diyosun değerini bil değerini :o Benim resmen damarlarım gevsedi alkol almaktan.Tatile çıkmam lazım oda onumuzdekı ay ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Sanki tatilde içmiceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 aga tuborg fıcı yine iidir ya,herhalde fazla soğuk diildi ondan mideni bulandırmıstır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 jokere git sağa dön soldaki ilk odaya gir tam karşındaki duvarda adım yazıyo.. bide bi kızın adı yazıyo saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Yeni bi bira çıktı birayı şişelemeden önce kafa yapıcı otlar, içinde yüzdürülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 tuborg > efes ama efes alışmışız efes içiyoruz bnce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Birde ancak 42 biradan sonra gerçek duygularımı dışa vurabiliyorum . Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 efes yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 1664. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Raincloud said: Sanki tatilde içmiceksin :) Tatilde şimdikinden fazla içicem ama döndüğümde rahatlamış olduğumdan daha az içicem.2 gecede bir falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 tuborg sevmeyenler şüphesiz ki büyük gaflet içindelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 efes tatlı lan. içmeyin. şekil mekil bişiler yapalım demişler birayı bozmuş hipiler, nasıl becerdilerse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Yapmayın hacı sunu efes dünya üzerinde sayılı biralardan tuborg ise gayet dandik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 nereye dünyanın en iyilerinden birisi, tatlı diyorum. tatlı bira mı olur lan. daha dün almış bizimkiler, yarısını içemedim. bira içmeyin hem, içicekseniz de carlsberg için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 abi yok ya bizim ülkedeki biralardan bi halt olmaz mecbur içiyoruz.avrupa ya gidenler bilir,adamların normal biralarında alkol %8,bizde extrada bile %7 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Marl0_on said: nereye dünyanın en iyilerinden birisi, tatlı diyorum. tatlı bira mı olur lan. daha dün almış bizimkiler, yarısını içemedim. bira içmeyin hem, içicekseniz de carlsberg için. KAALZBOOOG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 vivavale said: abi yok ya bizim ülkedeki biralardan bi halt olmaz mecbur içiyoruz.avrupa ya gidenler bilir,adamların normal biralarında alkol %8,bizde extrada bile %7 8-) inanma extra'nın alkol oranına. dengesiz bira bildiğin 4 ü bile kelle yapar bazen. extra ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Marl0_on said: nereye dünyanın en iyilerinden birisi, tatlı diyorum. tatlı bira mı olur lan. daha dün almış bizimkiler, yarısını içemedim. bira içmeyin hem, içicekseniz de carlsberg için. dusundugunden cok cesit bira var, tatli, eksi rerore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 insanlar o kadar zevksiz olmamalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Bulduğunuzu için lan ne artizlik yapıyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar