Tarantababu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Askerlik yapmadan ikinci bir 4 yıllık üniversiteye girilebiliniyor mu? Kısa ve öz olarak. edit:yanlış yere açmışım özür... Eğitime açacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 4 senelikten sonra master okumak ıcın sadece, askerlikten yırtıyosun. 1. 4 senelikten sonra 2. 4 seneliği okutmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Cuce said: 4 senelikten sonra master okumak ıcın sadece, askerlikten yırtıyosun. 1. 4 senelikten sonra 2. 4 seneliği okutmuyorlar. tam ben yazacaktım ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 universiteye girersin de, askere alirlar birincisinden dogan tescilin doldugunda. okulu dondurur, gelince devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Peki bir üniversiteye devam ederken, ikinci üniversite olarak açıköğretim fakültesine girdiğimizde durum nasıl oluyor? Zira ilk üniversite bittiğinde, AÖF'ye hala kayıtlı durumda olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 hadi ya ben ne kadar okul o kadar tecil sanıodum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Perfectionist said: Peki bir üniversiteye devam ederken, ikinci üniversite olarak açıköğretim fakültesine girdiğimizde durum nasıl oluyor? Zira ilk üniversite bittiğinde, AÖF'ye hala kayıtlı durumda olacağız. o durumda askere alınabilirsin cunku orgun ogretim degil sonucta AOF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 loopa bağla gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ilk üni bitince master falan yapmıyorsan kaçak durumuna düşersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 yeni konu açmayayım şimdi yeni bitti üni. Hemen askere gidim diyorum. Ne yapmalıyım ? Celp tarihlerine baktığımda ağustos diyor. Bu ağustos gidemezsem 1 yıl bekleyecek miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 löpet. hemen ağustosta git. ilker paşanın herkese 12'sine kalmadan 6 ayda hallet şu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Ben geçen hafta her sabahımı askeriyede geçirdim ve şöyle birşey söylediler, bu baya önemli bir olay; -Okulunuz bittikten sonra 15 gün içerisinde (teciliniz ne kadar uzatsa da) askeriyeye gidip muayene olmanız gerekiyor, eğer gitmek istemiyorsanız master yapabilmek adına 2 yıl daha tecil ettirebiliyorsunuz askerliği ama kendiliğinden tecil olmuyor. Okul siz mezun olup çıkışınızı aldıktan sonra askerlik şubesine öğrencinin bizimle ilişiği kalmamıştır diye yazı yolluyormuş ve kaçak durumuna düşebiliyormuş insanlar 2 yıl daha otomatik tecil ediliyor diye. Haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Perfectionist said: Peki bir üniversiteye devam ederken, ikinci üniversite olarak açıköğretim fakültesine girdiğimizde durum nasıl oluyor? Zira ilk üniversite bittiğinde, AÖF'ye hala kayıtlı durumda olacağız. hah bak bu ise yariyo yane mesela 3uncu sinifta aofe girer birinciyi bitirirsen ikinciyide bitirmene izin veriyolar diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Estel_Anorien said: löpet. hemen ağustosta git. ilker paşanın herkese 12'sine kalmadan 6 ayda hallet şu işi. Ahah, çok iyi demişsin;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 BonePART said: Perfectionist said: Peki bir üniversiteye devam ederken, ikinci üniversite olarak açıköğretim fakültesine girdiğimizde durum nasıl oluyor? Zira ilk üniversite bittiğinde, AÖF'ye hala kayıtlı durumda olacağız. hah bak bu ise yariyo yane mesela 3uncu sinifta aofe girer birinciyi bitirirsen ikinciyide bitirmene izin veriyolar diye biliyorum ben Kesin doğru mu peki? Gerçi geçti benden artık ama sonraki nesillere yardımcı olsun :D Ben master, vs kovalarım anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 uni bitince direk askere gidip aradan cıkarın derim askerliği 2009 ocakda bitirdim ağustos döneminde teslim olmuştum bende sırf askerligi tecil edicem diye master falan uğraşmayın ikiside burnunuzdan gelir, üstüne master veya doktoranız var ise askerde sizin meslekten birilerine ihtiyaç duyuyorlar ise (elektrik, inşaat, makine müh, mimar doktor vb..) %90 ihtimalle diyim yedek subay cıkıyorsunuz. gerçi simdi kaldırılacak herkes 12 ay falan diyorlar da bir an önce gidin bitirin başınız ağrımasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 4 yıllık üni üstüne ikinci üniversite olarak AÖF olmuyor yani "ben 3.sınıfda başlayayım ikinci üniye tecil olur" ı ıh yemiyorlar onu askerlik için de rahat olun 2014 e kadar zaten sistemi kotaramıyorlar bir de asker almadan aldığım duyuma göre direk 12 ay istemiyorlarmış 8 ya da 10 aya birleştirmek istiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 askerliği 12 aya çıkarma olayı kesin değil. genelkurmay başkanı ve bakan açıkladı. 12 ay kararı çıksa bile uygulamaya geçmesi en az 2 yılı alırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar