anatolia Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Herkeze Selam. Ben Orta Dunyadaki Frasier. Tanıyan Tanır. Sımdıde Server Acacagım Tum Sevenlerımı Beklıyorum. Suanda Bende Web Tasarımı Ile Ugrasıyorum. Serverda Suanda Aklıma Gelen Tum Guzellık Ve Scrıpt Olaylarını Bıtırmıs bulunmaktayım. Sunucumuz Cok Yakın Zamanda Acılacaktır. Web Adresımız Bıter Bıtmez Acmayı Planlıyorum. web Sayfamız www.anatoliauo.com olarak belirlenecektir. Şuanda Sızler Denesenızde Gıremezsınız. Alt yapısını bıtırdık. Yakında Acacagım Serverı Daha Fazla Bılgı Almak Isteyen Olusa Mail ADresıme Maıl Yada Msn lerıne Ekleyıp Konusabılırız. Saygılarımla. Mail Adresim : [email protected][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 hayırlı olsun başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anatolia Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Tesekkur Ederım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 in$allah uzun ve ba$arılı olur...[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ne gibi farklılıklar düşünüosunuz serverınıza[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anatolia Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Serverda Degisik Yaratıklarımız Olacak Mesela Yanı Playerların Isteklerını Yerıne Getırmeye Calısacagız Acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Keşke tek reklam hakkını server açıldıktan sonra kullansaydın. Başarılar, iyi çalışmalar.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Anatolia adında bir shard zaten bulunmaktadır.mix.gen.tr[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anatolia Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 zaten cogu kısı bılıyor acacagımı sadece baska ınsanlara duyurmak ıcın yazdım olsun bısey olmaz dusuncen ıcın saol genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Anatolia = Anadolu Anatolia Adına Yakışan Bir Haritanız Vardır Umarım. ;) Sosaria haritasını anadolu yapıp millete vermeyeseniz.[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::. .:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Basarilar. not 1: umarim serveri actiginda gelip tekrar topic acmazsin. not 2: domaini simdiden register etsen iyi olur bence.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 No match for domain "ANATOLIAUO.COM". Bence Domain'i Bir An Önce Al ;) Sonra Reklamını YAptığın Başka Bir Shard Veya Adres Olmasın.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Manloth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anatolia Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 domain adını alacam kolay o en kolay ıs zaten o kımse almaz baggio ben bı sefer acarım kardes kotu hıssetme kendını dıgerlerı gıbı degılımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Beni baglamiyor, niye kotu hissedeyim ki, ama parasi batan ve hainlik etmek isteyen biri gider alir domainini, sen baska almak zorunda kalirsin, onerdim sadece. Senin bilecegin is, al istedigin zaman.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anatolia Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 onerın ıcın tesekkur ederım saol baggio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoRMaT_C Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 anatoliauo.com yoksa anatoliauo.net var.. o da yoksa anatolia.org var.. o da yoksa... anatoliauo.gen.tr var(gerçi bunu almak biraz zor ama..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Adam bir kere anatolia.com demis, degistirmek zorunda kalmasin diye bir laf ettik pisman ettiniz yani, tamam ne yaparsaniz yapin banane ya, domain mi yok nette sanki :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ya zaten büyük olasilik com.tr.tc filan alir.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 tekrar edeyımde anatolia diye türk shardı vardır.. pek kaale alınmamıs.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 buda adaşı olur fenamı.. sanki açanın umrundada varmış yokmuş benziormuş benzemiormuş görüyoruz.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Shard gorevlileri istedigi sekilde domain alabilir.Onemli olan serverin acik ve oynanabilir olmasidir.Sanirim buranin yetkilisi Baggio.Baska yetkililerede ihtiyaci gozukmuyo gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 baggio'yla hiç anlaşamam ama adam burda haklı yani biri hainlik eder alır demiş uyarayım demiş insanlık etmiş siz direk yok oda var buda var falan. neyse yeni sharda hoşgeldin diyelim geçelim.[signature][hline]Buff Arqas Hedere Hödörösü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar