Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anatolia Uo Shard

anatolia

Öne çıkan mesajlar

Herkeze Selam. Ben Orta Dunyadaki Frasier. Tanıyan Tanır. Sımdıde Server Acacagım Tum Sevenlerımı Beklıyorum. Suanda Bende Web Tasarımı Ile Ugrasıyorum. Serverda Suanda Aklıma Gelen Tum Guzellık Ve Scrıpt Olaylarını Bıtırmıs bulunmaktayım. Sunucumuz Cok Yakın Zamanda Acılacaktır. Web Adresımız Bıter Bıtmez Acmayı Planlıyorum. web Sayfamız www.anatoliauo.com olarak belirlenecektir. Şuanda Sızler Denesenızde Gıremezsınız. Alt yapısını bıtırdık. Yakında Acacagım Serverı Daha Fazla Bılgı Almak Isteyen Olusa Mail ADresıme Maıl Yada Msn lerıne Ekleyıp Konusabılırız. Saygılarımla. Mail Adresim : [email protected][signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Anatolia = Anadolu

Anatolia Adına Yakışan Bir Haritanız Vardır Umarım. ;) Sosaria haritasını anadolu yapıp millete vermeyeseniz.[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::.
.:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::.
Sosyal ağlarda paylaş

No match for domain "ANATOLIAUO.COM".
Bence Domain'i Bir An Önce Al ;) Sonra Reklamını YAptığın Başka Bir Shard Veya Adres Olmasın.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Manloth
Sosyal ağlarda paylaş

Beni baglamiyor, niye kotu hissedeyim ki, ama parasi batan ve hainlik etmek isteyen biri gider alir domainini, sen baska almak zorunda kalirsin, onerdim sadece. Senin bilecegin is, al istedigin zaman.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...