fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 yenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 beyin yemedim ama bu kadar insan yemişse yicem en kısa zamanda yorum yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Eoteyn said: abicim vurucan canlı fasılla rakının dibine.. ardından gidiceksin çorbacıya sölüceksin kelle pacanı, ortaya bide beyin sıkıcan limonu üstüne.. miss miss yenmezmi ya. perfect! ama kellepaçada en az 4-5 kaşık sarımsak suyu da olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 reddiye said: sys64738 said: bu resmi bizzat kendim çekmiştim sabahın 4.30 unda falan, benden taraftaki kelle paça, karşıdaki işkembe, bol limon, sirke, pulbiber,sarımsak,tuz, uff mis gibi kadrajlanmamış ama bolca sarımsaklanmış, acılandırılmış, mis gibide içilmiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 beyin salatası fena olmaz ya. denemeli yemeyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 böbrek mangalda efsane olur yanına da rakı tabiki hükmeder sofraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 böyle ciğer şiş olcak, ama böyle kıyıda köşede bi yerde, masa bile yok taburler üzerinde yiyecen, oradaki ciğerci abinin ızgarası olcak sadece bir kaç tanede tabura o kadar, bide soba yanacak kışsa. mükemmel oluyordu, ki abimizde süper yapardı ciğeri kendi kekik baharat falan karıştırırdı. hey gidi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Billur olm en güzeli billur böyle yeşillikle falan cherry domatizlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 böbrek kalp falan iğrenç ciğer bi nebze abi söğüş farklıdır ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 reddiye said: ] olsa da yesek(hadi adana yöresi Ne bu söyleyin de öğrensin cahiller hayatın anlamını) UP lıyorum Biri artık EVET BEN BİKERE YEMİŞTİM VE TÜM HAYATIM DEĞİŞMİŞTİ BUNUN ADI ŞU VE ŞÖYLE YENİR DESİNé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 mumbar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 abi yumurtalık yemek resmen sapıklık bence. ulan ne özelliği var et olarak oranın? tadı mı güzel olacak yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 reddiye said: ] olsa da yesek(hadi adana yöresi Ne bu söyleyin de öğrensin cahiller hayatın anlamını) böyle birşey görsem yemem ben be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 onun muhabbeti çok geçti. şırdan. acaip ağır bişey. ve hatta : bile dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar