asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Uçan canlılar neden ışığın etrafında toplanırlar? Gerek martılar, gerek sinekler, gerek böcekler, gerek kelebekler. Işığa gelir hep. Neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 çünkü the brightest light comes after the darkest night :( asdasdasfegqeaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 gereksiz bilgiler kitapları var ya seri onların birinde yazıodu ama unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ışık... bir kız ismi ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Rotalarını Güneş/Ay/Yıldızlara göre ayarlıyorlar (Parlaklıkları sebebiyle). Gece olunca herhangi bir sokak lambasının verdiği ışık aya göre daha kuvvetli olduğundan, ışığı merkeze koyup ona göre uçmaya başlıyorlar. Tabii rota hesaplamasının merkezindeki sokak lambası çok yakınlarında olduğundan, sürekli aynı yerde dönüp duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bu yukardakinin dediginden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 uçan memeliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bi acıklamada ardethten beklıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 fede said: uçan memeliler hostes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 havada asılı duran adam vardı bi de o da dahil mi bu soruya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Ufolar varlan bide. Ama ışıklar onun etrafında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 mawiman said: ışık... bir kız ismi ondan ışık diye tanıdığım bir erkek var. ışık abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 I'm blind, night elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 cenx said: fede said: uçan memeliler hostes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Asteroth said: Rotalarını Güneş/Ay/Yıldızlara göre ayarlıyorlar (Parlaklıkları sebebiyle). Gece olunca herhangi bir sokak lambasının verdiği ışık aya göre daha kuvvetli olduğundan, ışığı merkeze koyup ona göre uçmaya başlıyorlar. Tabii rota hesaplamasının merkezindeki sokak lambası çok yakınlarında olduğundan, sürekli aynı yerde dönüp duruyorlar. oha çok salaklarmış o ışık hep yansa ölene kadar pıt pıt çarpacaklar mı o lambaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Bu zaafleri bazıları için ölümle sonuçlanıyor hatta. Köye gitmiştim bir keresinde, orada ilginç bir sistem vardı. Tam kapı girişinde yukarda ilginç bir lamba vardı ama yanmıyordu tam altında da boş bir leğen. Merak edip sordum be ne işe yarar diye. Dur gösterelim dediler. Evdeki diğer bütün ışıklar söndü. Sadece o yeşil bir renkte yanmaya başladı. Bir kaç saniye sonra çız bız ve akabinde tık sesleri gelmeye başladı. Işıkları bir açtılar. Leğenin içi sinek,kelebek vs ile dolmuştu. Not: Birde ortama yayılan ilginç bir koku var onu söylemicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 nasıl bir ışık ki o çarpınca ölüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 "midye dolma" said: nasıl bir ışık ki o çarpınca ölüyorlar O iş için özel üretilmiş belli ki. Yanıyorlar bildiğin direk çarptıları an da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ben hiç bizim sokak lambasının etrafında turlayan martı görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 loop errormuş direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 arwen akşam yıldızı. bide erendil ışığı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 reddiye said: ben hiç bizim sokak lambasının etrafında turlayan martı görmedim tepesinden ışık yayılan gökdelenlerin tepelerine bak. martı dediysek o kadar da gerizekalı değiller :) cevaplar için teşekkürler ayrıca, aydınlandım. etrafımda martılar uçuşabilir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 benim şehrimdeki en yüksek bina vergi dairesi o da diğerlerine göre o kadar yüksek ki heryerden görülebiliyor. tam 14 kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bikaauz light is life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar