SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Önce sunu soliim arama yaptım ama istediğim cevabı bulamadım.Şimdi ben bi figher/thief/mage acmak istiyorum ya solo gitcem yada 2 kişi hangi silaha abaniyim warhammer istiyorum golemler ve croms feyr için ama warhammerla bs atılmıyor sanırsam.Bi tane actim nasıl olcak diye invis+cromatic orb+bs ile chapter 2 ye cok rahat gectim.tavsiyelerinizi bekliyorum.(bu charı daha sonra tob a aktarabilirim ve kesinlikle kensai fln demeyin cok sıkıcı bi class bence :))[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki: ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=74688 mirage'in yazdıklarını oku[signature][hline]pc and comics geek of Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 "No single character can handle every situation. Use skills and strengths of all your party members." demis Black Isle amcalar, loading aralarinda cikiyor bolca :) Hadi heryeri gectiniz diyelim, ToB'u bitirmeniz mumkun degil solo.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Eheh baggio demin okudum onuda :) simdi kesin thief fighter mage aciyom ama yanına bide anomeni alıp warhammer speclesem guzel olur hem cleric hem fighter :)[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki: ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 impossiblitto romeraninzo[signature][hline][i]#1176220387-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 solo fighter bitirdim :) ama potion manyağı olmak lazım ...[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Demogorgon tek class lı amcaları hoplatıyor bir de multi olunca iyice zevke gelcek yavşak.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Demogorgonu 6 kişilik partyle oldurene kadar g*tumun izi cıktı koltukta gerçı solo daha kolay kesiliyo ama.......[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki: ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: hired_gun, 31 Mayıs 2004 18:23 tarihinde demiş ki: solo fighter bitirdim Benim bir ton Watcher's Keep item sahibi 6 tane level 27-32 arasi adamla gecemedigim yeri solo nasil gectigini merak ettim (hilesiz ve unofficial patchsiz oynuyorsan tabii), ToB bitirmedin heralde?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Solo gidince yaratıkların gucleri azalıyor ama solo fighter bitmez oyun hayatta breach ve pierce magic olmadan liche dragon mage vb kesemezsin..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Fighter/Mage/Cleric solo için daha iyi gibi. Sorcla da rahat solo yapabilirsin, bi yere kadar summonlar idare ediyor. Ama sorc tek başına ToB da ne yapar emin değilim. Hired harbi lich ti mich ti nası geçtin solo fighterla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Fighter/Mage/Cleric solo için daha iyi gibi. Sorcla da rahat solo yapabilirsin, bi yere kadar summonlar idare ediyor. Ama sorc tek başına ToB da ne yapar emin değilim. Hired harbi lich ti mich ti nası geçtin solo fighterla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ups 2 defa.. [Bu mesaj axedice tarafından 01 Haziran 2004 15:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 sorcerer ile bg2 Insane bitirdim...kensai/mage ile de cok daha rahat bitirdim...kensai mage uber class bi elinde celestial fury obur elinde dakkons zerth blade insane de olsa bisiy olmuo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Sorcerer la golemleri nasıl kesiyosunuz ya ? Onu geçtim büyü yemiyen tonla yaratık var ben şahsen viconia ve edwin dışında caster almam bi daha[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki: ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Viconia - Edwin ve hatta Imoen veya Jensen olmalı zaten npclerin mantığı en yakındaki arkadaşa saldırmak olduğu için bunlar arka planda çay molası verip kendilerine düşen exp i alıp lazım olduğunda Draconis - Demogorgon - Dark ELf Matron da ortaya çıkıp Ejder Nefesini atıp olaya el koyuyorlar Viconia da ben eziq değilim benim de güzel büyülerim var deyip lazım olur diye fallen deva falan çıkartıyo olup bitiyo şimdi oyunu Hack&Slash gibi tek elemanla bitirmek için aşmış olmak lazım ki fighter bitiremez bkz Demogorgon a +4 ve +5 ler işlemiyor ha ben Demogorgon u öldürmiycem Helm le anlaşcam kapısını mühürlüycem diyorsan eyw peki Draconis i de kitleyebilcen mi hadi geçtip Melissan ın durmadan yaptığı büyülerde nolcek monk desek fighter dan daha eziq durumlara düşecek + kavramının yanından geçemiyor mage desek immunity olayını abratan yaratıklar var ayrıca büyü yaparken biri amcanın kafasına ejder öksürürse nolcak ? multi class faln uğrassak tam 1 adam melissan a yetmiyorken yarım 2 kişi napablir İşte bu yüzden bu oyun grup oyunu Grup yapın diyalogları okuyun hayatınızda belki buna benzer diyaloglara sahip bir oyun daha gelmeyebilir...[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 yup. lil'alur, for shar! bayiliyorum bu replige.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Viconia nın daha çok lafı var ama text dosyam da yazıyordu kaybettim bula bula Starcraft replikleri ile dünya yı kurtaran adam repliklerini buldum üzüldüm nerde viconia derin arama yaptıracam birazdan.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 vengence is near diyor jaheira. Deva Light shall prevail diyor. edwin homurdaniyor, minsc in bissuru boo lu repligi var.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Lil Alur for Shar ın açılımı "Tanrıların en yücesi için" demek merak ettiysen.Yanlız Shar erkek tanrı demek bunler 2.edition da kime tapıyorlardı ki hemen D&D 2.edition Players Handbook a bakmam lazım ama nerde olduğunu bilmiyorum...[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Valla Haer'Dalis kızınca iyi laf yapıyor ağzı hele Korgan a bir sövmeye başlıyor amanın korkarsın[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 shar tanri degil tanrica. selune un ikiz kardesi hatta. shadow wave in yaraticisi greater power. AO nun ilk yaratimlarindan biri, ikiziyle birlikte.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Haklısın shar ı ayrıca bu dark elfler her şeyin sonuna başına ekliyorlar sharorr - taht QUAR'VALSHARESS - tanrıça valsharen - yüce ...[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Minsc replikleri mükemmel ya..[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Minsc delinin önde gideni o yüzden replikleri güzel Sen onun Boo suna el sürdürtmüyor deli yoksa fareye 2 numara öğretip sağı solu dolaşmasını sağlasak aşmış bir scout umuz olcak[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar