sinad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Nedir bu ya ? Resmen köy. Yağmur yağar kar yağar yollar kapanır yaz gelir tadilat olur okullar açılır yollar felç olur Arabayla gidip geliyordum işe merterden mecidiyeköy dedim hıyarlık yapmayayım işte lazım olmuyor metrobüsle gidip geleyim hem daha hızlı olur hem ekonomik bindik 3-5gün metrobüse çarşamba günü metrobüs felç millet yürüyor metrobüs yolunda.İşe geç kaldık. zaten e-5 in trafiğini hiç söylemiyorum bile. haftaiçi hangi saatte çıkarsan çık trafik.Var mı acaba dünya üzerinde böyle bir yol. Şimdi haberlerde gösterdi.Dünden başlamış FSM trafiği. Avrupa yakasında mahmutbey gişelerine kadar uzanıyor. Anadoluyu bilmiyorum. adam 3 saatte çağlayandan mecidiyeköy e gitmiş. oylar alındı.popolar koltuğa kuruldu.Purolar yakıldı Mobeselerde heryerde geçmişlerdir o dev ekranın karşısına sırıtıyorlardır istanbullunun haline.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 metrobüse ne oldu ben onu anlamadım ? metrobüs yolunda trafik mi oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 köprüde metrobüs yolu yok, trafiğe giriyo metrobüs. Köprü tıkalıysa metrobüs gg yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bide geçenlerde bozulduydu galiba metrobüs,millet yürüyodu falan metrobüs yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 metrobüs kendi yolunda bile gitmeyi beceremiyor ki. 2günde bir mutlaka arıza oluyor o phileasmidir nedir onlarda yol felç çarşamba günü oldu mecidiyeköyde arızalanmış halıcıoğlu durağından mecidiyeköy e kadar dibdibe metrobüsler sıralanmış duruyordu. millet yan yoldan yürüyerek gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 onlar metrobüs değil ki boyanmş halk otobüsü. binlerce liralık metrobüsler trafiğe çıkamaz raporu aldıkları için boşu boşuna bekliyorlar.hatta çıktı da kaldı ya bir yokuşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Köprü bakımları... En uygun dönem de bu dönem. Okullar kapandı , tatile gitmeler başladı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 okullar kapanmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 metrobusun sonunun boyle olmasından korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 oha itü mü orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 gümüşsuyu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 evet makina fakultesinin bulundugu itu gumussuyu kampusu girisinin az asagısı.servisle besiktasa iniyodum.anlamsız bir sekilde sıkısınca trafikte dedim kesin kaza oldu.ama bu kadarını da beklemiyordum acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sinad said: Nedir bu ya ? Resmen köy. Yağmur yağar kar yağar yollar kapanır yaz gelir tadilat olur okullar açılır yollar felç olur Arabayla gidip geliyordum işe merterden mecidiyeköy dedim hıyarlık yapmayayım işte lazım olmuyor metrobüsle gidip geleyim hem daha hızlı olur hem ekonomik bindik 3-5gün metrobüse çarşamba günü metrobüs felç millet yürüyor metrobüs yolunda.İşe geç kaldık. zaten e-5 in trafiğini hiç söylemiyorum bile. haftaiçi hangi saatte çıkarsan çık trafik.Var mı acaba dünya üzerinde böyle bir yol. Şimdi haberlerde gösterdi.Dünden başlamış FSM trafiği. Avrupa yakasında mahmutbey gişelerine kadar uzanıyor. Anadoluyu bilmiyorum. adam 3 saatte çağlayandan mecidiyeköy e gitmiş. oylar alındı.popolar koltuğa kuruldu.Purolar yakıldı Mobeselerde heryerde geçmişlerdir o dev ekranın karşısına sırıtıyorlardır istanbullunun haline.. bazıları arabayla gitti bu yüzden. neden toplu taşımayla değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Küçücük şehre 17 milyon küsür mü , kaçsa artık , insan koyduktan sonra istersen havadan ulaşım getir gene çözülmez trafik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ya o metrobüslerden dürümcü ile olmazken gelip toplu taşımaya çözüm diye alındı ya,yazık lan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 pascalnouman said: metrobusun sonunun boyle olmasından korkuyorum oda arkadasım bu kazada kolunu kırdı.freni patlamıştı o otobusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 GEd said: Küçücük şehre 17 milyon küsür mü , kaçsa artık , insan koyduktan sonra istersen havadan ulaşım getir gene çözülmez trafik.ingilteredeki gibi metro sistemini döşe bak trafik kalıyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 otobüsün çarptığı yer sınıf mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 metro döşense bile insanlar her yere özel araçla trafiğe çıkma sevdasından vazgeçmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 cesitli kurallar getir. Londra'da sehir merkezine girmek, park etmek falan parali. Istanbulda da parali yapacaksin ama tabi once toplu tasima sistemini guclendirmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Joker said: GEd said: Küçücük şehre 17 milyon küsür mü , kaçsa artık , insan koyduktan sonra istersen havadan ulaşım getir gene çözülmez trafik.ingilteredeki gibi metro sistemini döşe bak trafik kalıyormu Döşesinler bir şey değişmez. Kralı gelse istanbul'u kurtaramaz bu saatten sonra bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 metrobusleri doğru kullansalar bide. 60 la filan durağa girip ani fren yapıyorlar hep. daha istisnayı bile göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Bizim metro-tramvay sistemimiz iç içe geçmiş ağ gibi bir sistem değil de, şehrin çevresini dolaşıp aralara gidebilmek için ek vesait gerektiren dandik bir sistem. Ayrıca aktarma yapmak için üçer beşer merdiven çıkıp yorulmak + zaman harcamak, üstüne de aktarma parası vermek gerekiyor. "Çok yakıyor" diye klima açılmıyor falan fişmekan detaylarını saymıyorum bile. Abuk subuk sistemlere sırf hemen yapılsın da oy toplansın diye para saçmak yerine adam gibi entegre bir metro sistemi yapılsa, aklı başında hiçbir insan benzin ve otopark parasıyla uğraşmak istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Arkansis said: otobüsün çarptığı yer sınıf mı ? değil boş atölye orası. binamız da maşallah DAŞ GİBİ bişicik olmamış göğüslemiş otobüsü kolaycana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 2 gündür metrobüsle mecidiyeköye geliyorum. Köprü trafiği dahil 16 dakika sürdü bugün, Kadıköy - M.köy arası. Metrobüse bende karşıyım, tercihli yol olayı İstanbul'da çok işe yarayan bir şey değldir. Ayrıca alınan ama kullanılmayan, atıl bekleyen araçlar falan derken bu metrobüs olayı İstanbulluya pahalıya patladı. Sadece sabahları kullanıyorum mterobüsü ama açıkçası çok rahat ve hızlı şu an için. 9'da evden çıkıp 10'da m.köyde oluyorum rahatlıkla, taksimde ofis, yürüdüm sabah mesela 35 dakikada yürüme sürdü. Metroyla devam etsem o da 7 8 dakika sürer maksimum. Metrobüs şu an için en yararlı olay bence. Hele ki şu bakım çalışması varken. Belli bir zaman sonra metrobüste iflas edecek ama. Keşke Köprüler iki kat tasarlansaydı, köprülere giden tüm yollar iki kat haline getirilip, üst taraf sadece raylı sistem olurdu. Bence çok da rahatlardı trafik. Belediye toplu ulaşımı daha kullanılabilir, hızlı ve temiz yaparsa herkes kullanır kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar