irin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 okuduklarımızdan anladıklarımız:sigara saks! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 liseye kadar icmezdim kesinlikle. lisede yatili okuyunca hijyen diye bi ihtiyaci kalmiyo insanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 soulberry said: fincansa kulpun üstünden içiyorum sdf. of bütün dünyada tek uyanık benim sanıyodum. bütün bira bardaklarını böle kullanıyodum demek başkaları da yapıyomuş. olsun ama yine de en temiz yeri orasıdır hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 en karizmatik cevap geliyor susamışsam içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bira içmem içirtmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 BEN SU İÇMEM. en karizmatik cvp sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 olm bi adam varmış, su içmiomuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ...su içmiş ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Su dışında herşeyi başkasının bardağından içerim heralde :D . çok sakat mesaj oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 soulberry said: nasıl bi duygu sizce? öpüşseniz daha hijyenik olur herhalde. bunu söylemeliyim. kıyaslaman çok abartı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 6 yasimdan beri su icmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 eğer ailemden 1.derece akrabamsa veya sevgilimse içerim. başkasınınkini içmem. amaaaaaaaaa eğer bir önceki kullanıcı su bardağının dibinde su bırakmışsa ve gözümün önünde o bırakılmış suyun üzerine su doldurulup bana verilmişse hayatta içmem. içemem ıyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 çıkarıp bardağa vurmadıysa içmekten çekinmem vurduysa çekinirim ama yine içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mortis said: olm bi adam varmış, su içmiomuş... +repp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 aramızda halısahaya giden erkekler var mı? terli terli 13 adamla aynı şişeyi döndürdüğünüzü hayal edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 arkadasım onundeki cok da samimi olmadıgı birisinin azından sakızı alıp çiğnemişti. cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 jackass misiniz nesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Holy said: aramızda halısahaya giden erkekler var mı? terli terli 13 adamla aynı şişeyi döndürdüğünüzü hayal edin... ıyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 yok yau. ben yapmıyorum onu. daha önce de belirttiğim gibi zorda kalmazsam illa ki ayrı bardak alırım. hatta işte eski alıskanlık bardakları dizerim tek olsam da evde. görün duyun da baskasının bardağından içmek iğrenç demeyin. aynı bardağı kullanırken öpişüyo oluyosak, aynı sakızı çineyen arkadaş fıransız yaptı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 soulberry said: öpüşseniz daha hijyenik olur herhalde. hem öpüşmek sağlıklıdır da bence hepimiz öpüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bella said: Holy said: aramızda halısahaya giden erkekler var mı? terli terli 13 adamla aynı şişeyi döndürdüğünüzü hayal edin... ıyy. temizlik ararsan orada ölürsün susuzluktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 SeaGle said: Bella said: Holy said: aramızda halısahaya giden erkekler var mı? terli terli 13 adamla aynı şişeyi döndürdüğünüzü hayal edin... ıyy. temizlik ararsan orada ölürsün susuzluktan hiç böyle bir ortamda susuz kalmadım şükür sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 AĞZIMIZI DEĞDİRMİYORUZ Kİ İÇERKEN ALAALA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 çok süper bi içiş şekli var onun harbi, 2-3 cm yukarıdan döküyosun aaazıı böleee açaraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Penthesilea said: liseye kadar icmezdim kesinlikle. lisede yatili okuyunca hijyen diye bi ihtiyaci kalmiyo insanin. Oooo, ayni dixie cup ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar